• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
15:14
Kahramanmaraş’ta okul saldırısı soruşturması tamamlandı
14:14
TÜRKOĞLU BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KARACA BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU: “BORÇLARI SIFIRLADIK, YATIRIMLARLA İLÇEMİZİN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ”
14:12
CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş’ten Sert Mesaj: “Hodri Meydan, Bizim Yerimiz Genel Başkanımız Özgür Özel’in Hemen Yanı Başındadır”
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Köşe Yazarları
  2. BEKİR DOĞAN
  3. Hanefi Öksüz ve Konuşması!
31 Ekim 2024 - 09:22

Hanefi Öksüz ve Konuşması!

31 Ekim 2024 - 09:22
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Hanefi Öksüz ve Konuşması!
BEKİR DOĞAN
[email protected]

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. Toplantının kapanış konuşmasını KMTSO Meclis Başkanı M. Hanefi Öksüz yaptı. Şiir gibi, etkileyici bir konuşmayla herkese mesaj verdi. Dikkat çeken bazı cümlelerini sizlerle paylaşmak istiyorum:

Hanefi Öksüz: “Bu yaşta evimde oturup keyif etmek varken, tecrübelerimi genç sanayici kuşaklara aktarmak için buradayım! Ben de kenara çekilmeyi bilirim, ancak önceliğim ülkem, Kahramanmaraş ve siz sanayicilerimizdir.”

Hanefi Öksüz: “Moralinizi bozmayın; dünyada ve Türkiye'de ekonomik sıkıntılar var. Biz de burada yaşıyoruz, her şeyin farkındayız. Ancak bilin ki, bunların hepsi geçer. Yeter ki biz el ele verelim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, ekonomisi, milli savunma sanayisi ve üretimiyle büyük bir devlettir. Moralinizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyin; birbirimize destek olalım, yeter.”

Geçen ayki meclis konuşmasına da değinerek: “Kavga etmenin kimseye faydası yok. Geçmişte kavga eden sanayicilerimizi fabrikalarıyla birlikte mezara gömdük. Kime faydası var, söyleyin; kime faydası var! Kavga etmeyelim, gücümüzü ve bilgimizi paylaşalım. Bu zor günlerde birbirimize destek olalım, daha çok çalışıp daha çok üretelim, ülkemize döviz girdisi sağlayalım,” diyerek sanayicileri çalışmaya davet etti.

KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz, “Çok saygı duyduğum, dürüst gazeteci arkadaşlarımız var. Basın bizim göz bebeğimizdir; fakat bir de klavye kahramanları var. Sosyal Medya Bakanımızın tabiriyle bu, adeta lağım çukuru gibi. Akıllarına geldiği gibi yazıyorlar, iftiralar atıyorlar. Bunlara yüz vermeyelim. Birlik olmalıyız; iyiyi kötüden ayırt etmeliyiz. Gazeteciler, kalemini silah gibi kullanıp bu silahın mermisi iftira olanları temizlemeli, gazeteci de var da sanayicide veya KOBİ de yok mu bizde da az da olsa var ” diyerek öz eleştiri yaptı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, bende oy verdim, Fırat başkan ile baba-oğul gibi bir ilişki kurduğunu her zaman destek olduğunu da belirtti. Öksüz : Ak Parti içinde olduğu günden bu yana Başkan Fırat Görgel sevdiğini ifade eden Öksüz , klavye kahramanlarının kendilerini kavga ettirmek istediğini belirterek, “Bu tahriklere pirim vermeyin, kavganın kimseye faydası yok,” diyerek sevgi hoş görü mesajları verdi.

Kipaş Holding, 18 bin çalışanı ve bağlı şirketleri yöneten bir kurum. Kahramanmaraş'ın ve Türkiye’nin önemli bir değeri. Hanefi Öksüz, yalan haber ve iftiraların düzgün insanların siyasete ve STK yönetimlerine girmesine engel olduğunu vurguladı. “Pirinç dağıtarak başkan seçildi” gibi asılsız iftiraların, sanayicileri yıpratmaya yönelik olduğunun altını çizdi.

Sevgili okurlarım, hep söylüyorum, bu şehirde sadece Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanefi Öksüz yok. İskur Holding Başkanı Kadir Kurtul, Arıkan Mensucat Başkanı Mahmut Arıkan, Hascevher Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hacı Dinçer, Şirikçioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Şirikçi, Narteks Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Narlı, Ahmet Duran Balsuyu, Abdullah Çinkay, MADO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kanbur, Mem Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, Kar Yapı Durmuş Karcıoğlu ve adını sayamadığım daha nice sanayici ve iş insanımız var. Hepsinin ayrı bir hikayesi var, genç kuşakla paylaşmaları gereken tecrübeleri var.

Kahramanmaraş ağabeylerin kıymetini bilir , onlardan istifade edersek Kahramanmaraş kısa sürede çok daha güzel yerlere gelir yeter ki bir birimizi sevelim..

Hanefi Öksüz: “ABD veya AB ülkelerinde olsak, kariyer günleri veya sanayi panelleri düzenlenir; giriş için 3-5 bin dolar ödemeniz gerekirdi. Oysa bizim sanayicilerimiz bilgisini bedava sunuyor.”

Soran şoför dağdan aştı , sormayan ise düz yolda şaytı kaldı, o halde bu ağabeylerin kıymetini bilelim onları çok dikkatli dinleyelim !..

Büyüklerden biri şöyle der: “Balık, suyun kıymetini bilmez, dışarı çıkınca canı gider!” Biz de Kahramanmaraş olarak Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz gibi elimizdeki değerlere sahip çıkmalıyız. Kahramanmaraş’ın değerlerinin kıymetini bilmezsek, elimizden uçup giderler.

Bir dostum, “Hanefi Öksüz ile bir atışmamız oldu ama o iyi bir sanayici, iyi bir yönetici; her zaman saygı duyarım,” diyerek onun değerini bir kez daha ifade etti.

Sayın Öksüz çok şey söyledi; fakat yazı çok uzun oldu. Gerisini başka bir gün yazarım inşallah. Değerlerimize sahip çıkalım, onlara iftira atanlara fırsat vermeyelim.

İyi günler.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x

Yazarın Diğer Yazıları

  • **Yaptığın İşle Mutlu Olmak!** - 17 Ocak 2026
  • Anı ve Bugünü Yaşamak ! - 27 Ekim 2025
  • Yedi Güzel Adam ve Son Gazetesi - 26 Ekim 2025
  • Mekke ve Medine Sevgisi: Kutsal Topraklara Özlem içimde bir özlem var ! - 04 Ekim 2025
  • Savunma Sanayi: Bir Milletin Bekası - 16 Eylül 2025
  • S-400 mü? Patriot mu? - 12 Eylül 2025
  • Adam Olmak ve Dostluk - 04 Eylül 2025
  • Ekonomik Sıkıntılar Arasında Ayakta Kalmak - 27 Ağustos 2025
  • Spor mu? İstiklal Spor mu? - 22 Ağustos 2025
  • Önümüzdeki Ay Daha İyi Olacağız! - 21 Ağustos 2025
  • İyilik , Suya Atılan Bir Taşın Halkaları Genişler ! - 20 Ağustos 2025
  • Şu Fırat'ın Suyu Kurudu ! - 06 Ağustos 2025
  • İnsanlık Gazze'de Can Veriyor, ! - 05 Ağustos 2025
  • Kime Oy Vereceksin ? - 31 Temmuz 2025
  • Ormanı Yakan Hainler - 29 Temmuz 2025
  • Sıcaklık Rekorları Kırılıyor, Ormanlarımız Yanıyor! - 26 Temmuz 2025
  • Yanlışa, Yanlış Demek - 25 Temmuz 2025
  • Göç Kapıda mı ? Savaşın İçinde miyiz ! - 17 Temmuz 2025
  • Unutmadık, Unutturmayacağız! - 15 Temmuz 2025
  • Maraş El Sanatları ve Kültürü! - 14 Temmuz 2025
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 111
Köşe Yazarları
Havva KARABACAK
Havva KARABACAK
BAŞARI BASKISI ÇOCUKLARI NASIL ETKİLİYOR?
AHMET SANDAL
AHMET SANDAL
MENEMEN SOĞANLI MI SOĞANSIZ MI? BİSİKLET TAYTLI MI TAYTSIZ MI?
TOPRAĞIMI, BAYRAĞIMI, VATANIMI VATANSIZ BIRAKANLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM
HALİL HINAZ
TOPRAĞIMI, BAYRAĞIMI, VATANIMI VATANSIZ BIRAKANLARI ALLAH'A HAVALE EDİYORUM
Ahmet Süreyya DURNA
Ahmet Süreyya DURNA
IRAHAN KOKULU ANALARIMIZ
Andırın'da Bir "Okuma" Sevdası, Bir de Yurt Çilesi
İLKER YİYEN
Andırın'da Bir "Okuma" Sevdası, Bir de Yurt Çilesi
Oğuz Karakoç
Oğuz Karakoç
Cahit Paköz ve KİPAŞ Eğitim Kurumlarının Başarısı
YUSUF POLAT
YUSUF POLAT
Şampiyonluk Sebahattin Şirin'e yazar 
Ramazan AYDIN
Ramazan AYDIN
Kahramanmaraş'ta inşaat sektörünün gidişatı!
**Yaptığın İşle Mutlu Olmak!**
BEKİR DOĞAN
**Yaptığın İşle Mutlu Olmak!**
HELAL TİCARET MEDENİYETİ OLARK İSLAM
Mustafa SAYLAK
HELAL TİCARET MEDENİYETİ OLARK İSLAM
BİRLİKTE ÇALIŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR…
Mehmet Akpınar
BİRLİKTE ÇALIŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR…
Çok Okunan Haberler
Kahramanmaraşlılar Bornova'da Gönül Sofrasında Buluştu
Kahramanmaraşlılar Bornova'da Gönül Sofrasında Buluştu
Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Döngel Mahallesi’nde dağcılık tırmanış rotası oluşturulması amacıyla yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Döngel...
Kahramanmaraş Eczacılar Odası’ndan Sahte Reçete Operasyonu Haberine İlişkin Açıklama
Kahramanmaraş Eczacılar Odası’ndan Sahte Reçete Operasyonu Haberine...
Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim