• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
08:46
KAHRAMANMARAŞ'TA MUHARREM AYI BEREKETİ: TERZİLER VE KONFEKSİYONCULAR ODASI'NDAN DEMOKRASİ MEYDANI'NDA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  3. Yavşan'ın Turizm Potansiyeli Yükseliyor
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
09 Ağustos 2021 - 14:39

Yavşan'ın Turizm Potansiyeli Yükseliyor

Yavşan Yaylası Tabiat Parkı yatırımlarını yerinde inceleyen Başkan Güngör, “Dereboğazı’ndan Yavşan Yayla’mıza kadar toplamda 8 kilometrelik bir arterin altyapısını oluşturduk, inşallah bir haftaya asfaltına da başlıyoruz. Ayrıca bölgeye ulaşım sağlayan 4,5 kilometrelik transit bir yol açacağız” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
09 Ağustos 2021 - 14:39
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Yavşan’ın Turizm Potansiyeli Yükseliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında şehre gelen MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ile Yavşan Yaylası Tabiat Parkı’nı ziyaret etti. AK Parti Milletvekili İmran Kılıç ve Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kılçık’ın da katıldığı ziyaret programında, bölgedeki yatırımlar yerinde incelendi, muhtarlarla bir araya gelindi. Düzenlenen program sonrası açıklamada bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Bugün çok kıymetli heyetimizle Yavşan Yaylası Tabiat Parkı’nı ziyaret ettik. Kahramanmaraş doğal güzelliği ve mirasıyla eşsiz mekânlara sahip bir şehir. Biz bu mekânlarımızın altyapısını iyileştirip daha ulaşılabilir hale getirerek ziyaretçi sayımızı artırmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Turizme Çıkan Arterler Baştan Uca Yenilendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör açıklamasının devamında turizm bölgelerinde yapılan yatırımlara dikkat çekti: “Turizm bölgelerimizde, Ilıca, Yeşilgöz, Döngel, Ekinözü’nde olduğu gibi burada da altyapı noktasında yatırımlar hayata geçirdik. Dereboğazı’ndan Yavşan Yayla’mıza kadar toplamda 8 kilometrelik bir arterin altyapısını oluşturduk, inşallah bir haftaya asfaltına da başlıyoruz. Ayrıca bölgeye ulaşım sağlayan 4,5 kilometrelik transit bir yol açacağız. Fen İşleri Daire Başkanlığı’mızı görevlendirdik, bu konuda da çalışmalarını sürdürüyor. Buradaki ulaşılabilirliği artırdığımızda ziyaretçi potansiyelimiz de artmış olacak.”

Genel Başkan’dan Turizm Daveti

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan açıklamasında herkesi bölgedeki güzellikleri görmeye davet ederek: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör ile birlikte burayı ziyaret etme fırsatı yakaladık. Yavşan Yaylası gerçekten doğa harikası bir yer. Herkesin gelmesini, bu havayı teneffüs etmesini tavsiye ediyorum. Burayı daha ulaşılabilir hale getirecek yatırımlar yapıldığına şahit olduk. İnşallah bizler de MÜSİAD olarak burada yapılacak projelerin destekçisi olacağız” diye konuştu.

Ziyaretçi Potansiyeli Artacak

Milletvekili İmran Kılıç ise açıklamasında, “Burada Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan yatırımların, yurtiçi ve yurtdışından ziyaretçi potansiyelini artıracağını düşünüyorum. Yaylası, tabiatı ve temiz havasıyla Yavşan Yaylası, herkesin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir yer. Elbette buraların turizme kazandırılması, güzide mekânlarımızın tanıtılması biz Kahramanmaraşlıları son derece sevindiriyor” ifadelerini kullandı.

Ham Video Link: https://we.tl/t-6pSzWfEk7Q

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
KAHRAMANMARAŞ'TA MUHARREM AYI BEREKETİ: TERZİLER VE KONFEKSİYONCULAR ODASI'NDAN DEMOKRASİ MEYDANI'NDA GELENEKSEL AŞURE İKRAMI
KAHRAMANMARAŞ'TA MUHARREM AYI BEREKETİ: TERZİLER VE KONFEKSİYONCULAR...
-Kahramanmaraş’ta Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı
-Kahramanmaraş’ta Otomobil Takla Attı: 2 Yaralı
-Kahramanmaraş’ta ağır yaralanmıştı hayatını kaybetti
-Kahramanmaraş’ta ağır yaralanmıştı hayatını kaybetti
Ünal Ateş: Seçilmiş İl Ve İlçe Başkanlarımız Bizim Yol Arkadaşlarımızdır
Ünal Ateş: Seçilmiş İl Ve İlçe Başkanlarımız Bizim Yol Arkadaşlarımızdır
Halkın içinde, sahada, hizmet başında…
Halkın içinde, sahada, hizmet başında…
DULKADİROĞLU’NDA ŞAFAK VAKTİ GÖSTERİMİ
DULKADİROĞLU’NDA ŞAFAK VAKTİ GÖSTERİMİ

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim