• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
18:59
Başsavcılıktan “fail kaçırıldı” iddialarına yalanlama
17:03
Rektör Okumuş’tan Vali Ünlüer’e Ziyaret
17:02
ANAHTAR PARTİ SÖZCÜSÜ FUAT GEÇEN’DEN TOM BARRACK ÇIKIŞI: HADDİNİ BİLECEK!
16:58
Büyükşehir, Sınav Günü de Özel Gereksinimli Vatandaşları Yalnız Bırakmadı
16:57
Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Büyükşehir’den Ödüllü Deneme Sınavı
16:56
Elbistan’ın Yeni Kütüphanesinde Sona Doğru
16:54
Milletvekillerinden Yaralı Öğrencilere Ziyaret
12:53
Kahramanmaraş’ta yaşlı kadın yangında hayatını kaybetti
11:50
Kahramanmaraş’ta Okul Saldırısında Yaralanan Öğrencilerin Tedavisi Sürüyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İLÇE
  3. Türkoğlu Belediyesi eğitim yatırımlarına devam ediyor
İLÇE
02 Kasım 2021 - 15:45

Türkoğlu Belediyesi eğitim yatırımlarına devam ediyor

İLÇE
02 Kasım 2021 - 15:45
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Türkoğlu Belediyesi eğitim yatırımlarına devam ediyor
Eğitim yatırımlarına önem ve ağırlık vererek İlçedeki eğitim faaliyetlerini sürdüren öğrencilere yönelik test kitapları, Öğrenme ve zeka seviyesini geliştirecek oyun grupları ,pandemi döneminde  evinde ders çalışma ortamı olmayan öğrencilerimiz için çalışma masalar, evlerinde bütün derslerin konu anlatım videolarının olduğu, deneme sınavlarına girebilecekleri, binlerce sorudan oluşan soruların çözümlerinin de içinde olduğu soru bankalarını, ilgili branşlardaki hocalara whatsapp yoluyla ulaşabilecekleri ve Türkiye çapında yapılan deneme sınavlarıyla sınava hazırlık aşamalarında kendi durumlarını gözlemleyebilecekleri, yapay zeka ile yazılımlanmış 5000 öğrencimize 5000 adet 12 ay boyunca kullanabilecekleri Türkoğlu Akademi Eğitim Kart, içerisinde; çanta, defterler, boyama kalemleri, açkı ve silgisine kadar öğrencilerin tüm malzemelerinin bulunduğu birinci sınıftaki öğrenciye kırtasiye yardımı, 'Kaynak bizden, Kazanmak sizden' adlı proje kapsamında ilçedeki 8. 11. ve 12. sınıf öğrencilerine Temel Yeterlilik Test (TYT) kaynak kitaplarının dağıtımını gerçekleştirildi. Ayrıca  “Bir Okul Değişsin Dünya Değişsin” projesi kapsamında ilçemizdeki bazı okullar baştan sona yeniledi.

Bu kapsamda gençleri ve çocukları düşünerek onların daha iyi bir eğitim alabilmesi ve boş vakitlerini değerlendirebilmeleri için yeni bir projeye imza atan Türkoğlu Belediyesi, DOSTDER (Kahramanmaraş Dostluk Derneği)' nin katkıları ile ilçedeki, Avrupa Birliği tarafından finanse edilen “Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim” programı kapsamında Avrupa Prefabrik fonu ile yapılan örnek proje okulu olan Yunus Emre Ortaokuluna kütüphane açılışını gerçekleştirildi.

Açılış programına; Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Türkoğlu İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Kemal Hakverdi, Ak Parti Türkoğlu İlçe Başkanı Feyzettin Okumuş, açılışına katkı sağlayan DOSTDER yönetimi ve vatandaşlarımızın katıldı.

Eğitim ve Kültüre yapılan yatırımların geleceğe yapılan yatırımlar olduğunu belirten Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; “Eğitim ve okul konusunda belediyemiz kesinlikle bu projelere destek veriyor. Bunu 2004 yılında ilk Belediye Başkanı olduğumda iki katlı bir belediye binası vardı. Beyoğlu’nun içerisinde, anayolun üzerine bir tane belediye binası yaptım. Eski belediye binasını da Mustafa Okumuş halk kütüphanesi yaptım. Şuan bilgisayar odalarıyla yine öğrencilere hizmet vermektedir. 2014’te belediyeler kapanınca Beyoğlu, Şekeroba, Kılılı ve Yeşilyöre’deki belediye binalarını da Milli Eğitime verdim. Buraları başka şekilde de değerlendirebilirdik, ama bizim önceliğimiz gençler ve öğrenciler.  Öğrencileri, nitelikli ve kaliteli eğitim almayan toplumlar kesinlikle ileriye gidemez. Yine önümüzdeki Kasım ayının 21 inde Çakıroğlu ve Kaledibi iki okulu Kahramanmaraş Vakfı ile beraber ortaklaşa restorasyonunu yapıyoruz. Öğrencilerimize de inşallah kışlık yardım yapacağız. Okullarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Başsavcılıktan “fail kaçırıldı” iddialarına yalanlama
Başsavcılıktan “fail kaçırıldı” iddialarına yalanlama
Rektör Okumuş’tan Vali Ünlüer’e Ziyaret
Rektör Okumuş’tan Vali Ünlüer’e Ziyaret
ANAHTAR PARTİ SÖZCÜSÜ FUAT GEÇEN’DEN TOM BARRACK ÇIKIŞI: HADDİNİ BİLECEK!
ANAHTAR PARTİ SÖZCÜSÜ FUAT GEÇEN’DEN TOM BARRACK ÇIKIŞI: HADDİNİ...
Büyükşehir, Sınav Günü de Özel Gereksinimli Vatandaşları Yalnız Bırakmadı
Büyükşehir, Sınav Günü de Özel Gereksinimli Vatandaşları Yalnız...
Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Büyükşehir’den Ödüllü Deneme Sınavı
Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Büyükşehir’den Ödüllü Deneme...
Kasım Etkinlikleri Taksim Trio Konseriyle Başlıyor!
Kasım Etkinlikleri Taksim Trio Konseriyle Başlıyor!

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim