• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
16:16
Kahramanmaraş’ta Ziraat Yangını Kontrol Altına Alındı
15:56
23. GELENEKSEL DEREKÖY KARAKUCAK VE ŞALVAR GÜREŞ FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
15:54
Kahramanmaraş Eczacılar Odası’ndan Sahte Reçete Operasyonu Haberine İlişkin Açıklama
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASİ
  3. TÜRK MİLLETİNİN İTTİFAKI İYİ PARTİ'DİR
SİYASİ
26 Şubat 2018 - 15:19

TÜRK MİLLETİNİN İTTİFAKI İYİ PARTİ'DİR

AK Parti ve MHP arasında sağlanan Cumhur İttifakını değerlendiren İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Devlet Ağdur, iki partinin de milli ittifak diye adlandırdığı Cumhur İttifakının asıl amacının cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 50 +1’i yakalamak olduğunu ifade ederek: “Türk Milletinin ittifakı İYİ Parti’dir” dedi.

SİYASİ
26 Şubat 2018 - 15:19
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
TÜRK MİLLETİNİN İTTİFAKI İYİ PARTİ’DİR
AK Parti ve MHP'nin hazırladığı ''Cumhur İttifakı'' teklifi TBMM'ye sunuldu. Cumhur İttifakı, neler getirecek, sandıkta ulaşılması hedeflenen yüzde 50 +1 sonuç elde edilecek mi, 2019 yılı Kasım ayında yapılması beklenen Cumhurbaşkanlığı Seçimi erken bir tarihe alınacak mı? Gibi birçok soru yanıt beklerken, İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Devlet Ağdur, konuyla ilgili yaptığı açıklamasında,  Cumhur İttifakı’nın halka anlatıldığı gibi millet menfaatine bir milli ittifak değil, sadece yüzde 50 +1 hedefine ulaşmak olduğunu iddia etti. 

Ağdur, Türkiye’nin zor bir dönemecin eşiğinde olduğunu ifade ederek, tarihten günümüze örnekler vererek: “Milletler, tarihin değişik devrelerinde, zor dönemeçlerle başa başa kalabilirler, kalırlar. Öyle ki tam da “kader anı” denilecek durumlarla karşılaşırlar. Bunun adı bazen “Fetret” olur, kimi zaman “Duraklama” olabilir ya da “gerileme” ve “çöküş” gibi hiç istenmedik süreçlerin içine yuvarlanabilirler.

İşte bu durumlarda mensup olduğu milletini ve üzerinde yaşadığı vatanını, bu dar boğazdan çıkarmak için adım atacak cesur yüreklere ihtiyaç hasıl olur.
Tıpkı Kürşad gibi, Bilge Kağan gibi, Tuğrul ve Çağrı Beyler gibi, Çelebi Mehmet gibi, Atatürk gibi…

Türk tarihi, bu konuda saymakla bitmeyecek örneklere sahiptir. Şimdi, ülkemiz yine zor bir dönemecin eşiğine kadar gelmiştir. Sınırlarımızın etrafından tutun da uzak ülkelerin politik tercihlerine kadar pek çok problem; siyasi ve sosyal tefrikalarla birlikte tezahür eden ekonomik ve güvenlik boyutlu sıkıntılara kadar etki alanının genişletmiştir” dedi.

Cumhur İttifa’nın, ülkenin içinde bulunduğu zor durumdan çıkabilmek için atılan bir adım olmadığını iddia eden Ağdur: “Ülkemizin içinde bulunduğu bunalımdan çıkabilmesi için değişik arayışlara şahit olmaktayız.

Politik ittifaklar, siyasi adımlar, sivil atılımlar göze çarpmaktadır. Gündemi en çok işgal eden politik tercih ise Cumhur İttifakı olarak adlandırılan ve mecliste de gündeme gelen birliktelik olmuştur.

Herkesin bir anlam yüklediği bu ittifakın ana omurgasını %50 + 1 sihirli sayısına ulaşmak oluşturmaktadır. Her ne kadar milli bir hüviyet yüklenmeye çalışılsa da asıl gayenin 2019 cumhurbaşkanlığı seçiminde ipi göğüslemek olduğu aşikardır. Aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın radikal söylemleri karşıda da bir başka ittifakı arzulamaktadır” dedi.

Cumhur İttifakı’nın içerisinde yer almayanların, “Ötekiler” adı altında sınıflandırılacağını, bölünmeye yol açacağını vurgulayan Ağdur: “Çünkü karşı(!) olarak tanımlanan tırnak içinde “Ötekiler” milli olmayan grup şeklinde propagandaya maruz kalmaktadırlar.

Aslında Cumhur İttifakı, şimdilik kurulmuş gibi görünse de yetmediği için başka eklemeler ve formüller de masada değerlendirilmektedir.

Peki karşı! tarafta kimler var? Elbette başta CHP...
Hem bu CHP yok mu? Yaşanan bütün güvenlik, ekonomik, siyasal, sosyal problemleri bunlar çıkarıyorlar. Sanki 16 yıldır ülkeyi CHP yönetiyor!

Bir de İYİ Parti var. Onlar ne yapıyorlar?
Bunlar da çok tehlikeli… Alttan alttan insanlar, oraya doğru kayıyor. O zaman bunun önüne geçmek gerekiyor.

Ama…
Millet bir şeyin sahibi ise onun önüne geçilemiyor. Cumhur İttifakı deyip milleti öteki ilan etmekle bu iş hallolmuyor. Hakikat şu ki; Türk milleti rahat bir nefes almak istiyor.
İçte ve dışta güvende olmak istiyor. Birlik ve beraberliği, saygılı bir dili, milli bir şuuru, ekonomik bir huzuru, en çok da güvenli bir ülkeyi istiyor. İşte asıl ittifak o zaman gerçekleşmiş oluyor” dedi.

Türk Milletinin ittifakının İYİ Parti olduğunu söyleyen Ağdur; “Milletlerin zor zamanında göreve talip olanlar, bugün anlaşılmasalar da tarih onları hak ettiği değer ile yad ediyor.
İşte asıl ittifak budur.
Milletle bütünleşen ve milletin yarınlarını inşa etmeye talip olan bir ittifak.
Türk Milletinin İttifakı İYİ Parti. Hayırlı olsun” diyerek konuşmasını tamamladı. 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş’ta Ziraat Yangını Kontrol Altına Alındı
Kahramanmaraş’ta Ziraat Yangını Kontrol Altına Alındı
23. GELENEKSEL DEREKÖY KARAKUCAK VE ŞALVAR GÜREŞ FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
23. GELENEKSEL DEREKÖY KARAKUCAK VE ŞALVAR GÜREŞ FESTİVALİ İÇİN...
Kahramanmaraş Eczacılar Odası’ndan Sahte Reçete Operasyonu Haberine İlişkin Açıklama
Kahramanmaraş Eczacılar Odası’ndan Sahte Reçete Operasyonu Haberine...
KMTSO Başkanı Buluntu: “Kahramanmaraş’ı Güçlü Yarınlara Taşıyacağız”
KMTSO Başkanı Buluntu: “Kahramanmaraş’ı Güçlü Yarınlara Taşıyacağız”
Başkan Görgel, Minik Öğrencileri Ağırladı
Başkan Görgel, Minik Öğrencileri Ağırladı
HANEFİ MAHÇİÇEK ‘’CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE, BİRLİK VE BERABERLİK YOLUNDA İLERLEYECEĞİZ’’
HANEFİ MAHÇİÇEK ‘’CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE, BİRLİK VE BERABERLİK YOLUNDA İLERLEYECEĞİZ’’

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim