• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
16:43
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 111. Yılı Kahramanmaraş’ta Kutlandı
16:27
“Çanakkale Ruhu, Milletimizin Ebedi Gücüdür!” 
16:26
-Kahramanmaraş’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASİ
  3. TRABZON YENİ HAVALİMANI 1. ETAP ÇALIŞMALARI NİSAN 2025'TE TAMAMLANACAK
SİYASİ
30 Kasım 2024 - 18:09

TRABZON YENİ HAVALİMANI 1. ETAP ÇALIŞMALARI NİSAN 2025'TE TAMAMLANACAK

SİYASİ
30 Kasım 2024 - 18:09
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
TRABZON YENİ HAVALİMANI 1. ETAP ÇALIŞMALARI NİSAN 2025'TE TAMAMLANACAK
GİDEN YOLCU TERMİNALİ NİSAN AYINDA TAMAMLANACAK

 

ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI ABDULKADİR URALOĞLU AÇIKLADI: “TURİZM SEZONUNA TRABAZON HAVALİMANI DIŞ HATLAR GİDİŞİNİ HAZIR HALE GETİRECEĞİZ”

 

“ÇALIŞMALAR 15 NİSAN’A KADAR TAMAMLANACAK”

 

“TRABZON RAYLI SİSTEM PROJESİYLE İLGİLİ İHALEYİ YAPTIK YER TESLİM AŞAMASINDAYIZ”

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali’nde devam eden çalışmaları inceledi. Bakan Uraloğlu, “Trabzon Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali 15 Nisan'a kadar bitirilmesi noktasında. Turizm sezonuna havalimanımızın dış hatlar gidişini hazır hale getirmiş olacağız.” dedi. Trabzon Raylı Sistem Projesi hakkında da bilgi veren Bakan Uraloğlu, “İhaleyi yaptık. Yer teslim aşamasındayız.” diye konuştu.

 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Trabzon il programı kapsamında Trabzon Havalimanı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Uraloğlu, “Bulunduğumuz havalimanında tadilat çalışmalarını ve devam eden işlerimizi gözden geçirdik. Geliş terminalini bitirerek hizmete açmıştık. Şimdi burayı gidiş terminali olarak projelendiriyoruz. Arkadaşlardan aldığımız bilgi 15 Nisan'a kadar bitirilmesi noktasında. Turizm sezonuna inşallah havalimanımızın dış hatlar gidişini de hazır hale getirmiş olacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Trabzon il programına dair detayları da paylaşan Uraloğlu, AK Parti Akçaabat 8. Olağan İlçe Kongresi’ne katılacaklarını bildirdi. Kongrenin ardından Kanuni Bulvarı-Değirmendere Bağlantı Yolu ve Değirmendere Tünelleri’nde inceleme gerçekleştireceklerini belirten Uraloğlu, “Bu vesileyle tabii Trabzon'da devam eden yatırımlarımızı hem bir gözden geçireceğiz hem de geleceğe yönelik istişarelerde bulunarak inşallah günümüzü tamamlamış olacağız.” dedi.

 

Trabzon Raylı Sistem Projesi Yer Teslim Aşamasında

 

Trabzon Raylı Sistem ve Erzincan-Trabzon Demiryolu Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Uraloğlu, “Trabzon Raylı Sistem Projesiyle ilgili ihaleyi yaptık. Yer teslim aşamasındayız. Gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse Bakanlığımız sahada birçok incelemeyi de yaptı. Kendi takviminde devam edecek.” diye konuştu.

 

Trabzon’u da Kapsayan Samsun’dan Sarp’a Yük ve Yolcu Taşıyacak Proje Devam Ediyor

 

Doğu Karadeniz bölgesel gelişmesinin önemine değinen Bakan Uraloğlu, “Tek noktaya odaklanıp da sadece mikro anlamda değerlendirirsek asla doğru yapmayız. O zaman biz Adil Bakanımızın da başlatmış olduğu Samsun'dan Sarp'a kadar yani Orduyu da Giresun'u da Rize'yi de Artvin'in sahil kesimini ve Trabzon’un da içinde olduğu nüfus potansiyelini de kapsayacak olan sadece yük değil aynı zamanda yolcu taşımacılığında hizmet edecek olan bir proje başlattık. Bu devam ediyor ve gündemimizde. Diğer taraftan kuzey güney aksında olan projelerimiz de elbette var. Bunları bir birlikteliğin sağlanmasına vesile kılmamız lazım. Biz sahilden geçecek olan güzergahı kesinlikle doğru olduğunu düşünüyoruz ve proje çalışmalarını da başlattık.” açıklamasında bulundu.

2024/11/3152185941732979495.jpg
2024/11/1697156651732979487.jpg
2024/11/13144483701732979491.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 111. Yılı Kahramanmaraş’ta Kutlandı
18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 111. Yılı...
“Çanakkale Ruhu, Milletimizin Ebedi Gücüdür!” 
“Çanakkale Ruhu, Milletimizin Ebedi Gücüdür!” 
-Kahramanmaraş’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
-Kahramanmaraş’ta Trafik Kazası: 1 Ölü, 1 Yaralı
Esnaf Teşkilatından Birlik Mesajı: Mayıs Ayındaki Genel Kurul Öncesi Başkan Ahmet Kuybu’ya Tam Destek
Esnaf Teşkilatından Birlik Mesajı: Mayıs Ayındaki Genel Kurul Öncesi...
Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş 18 Mart Çanakkale zaferi ile ilgili Basın Açıklaması
Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş 18 Mart...
KADIN ŞOFÖR İSTİHDAMINA DESTEK
KADIN ŞOFÖR İSTİHDAMINA DESTEK

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim