• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
11:58
YAVUZ AĞIRALİOĞLU: CHP ARINSIN AMA HÜKÜMET DE ARINSIN!..
11:26
Kahramanmaraş’ta Kayınpederi Tarafından Bıçaklanan Damat Hayatını Kaybetti
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASİ
  3. TBMM'de Gerçekleştirdiğimiz Toplantıda Masaya Yatırıldı
SİYASİ
17 Ekim 2014 - 16:33
Güncelleme: 17 Ekim 2014 - 16:44

TBMM'de Gerçekleştirdiğimiz Toplantıda Masaya Yatırıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın katılımıyla 17 Eylül 2014 Çarşamba günü II. Kahramanmaraş Ulaştırma Çalıştay’ı gerçekleştirildi.

SİYASİ
17 Ekim 2014 - 16:33
Güncelleme: 17 Ekim 2014 - 16:44
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
TBMM'de Gerçekleştirdiğimiz Toplantıda Masaya Yatırıldı
Ulaştırma Yatırımları Sıkı Takipte

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın katılımıyla 17 Eylül 2014 Çarşamba günü II. Kahramanmaraş Ulaştırma Çalıştay’ı gerçekleştirildi. Kahramanmaraş ilimizin ulaşım ve haberleşme sorunlarının ele alındığı çalıştayda, yapım devam eden ve projelendirilmiş çalışmalar ile planlama aşamasındaki yatırımlar tek tek incelenerek, devam eden yatırımlar bizzat yerinde görülerek, gerekli incelemeler yapılmıştır. 

II. Ulaştırma Çalıştay’ının Karayolları ayağında gündeme gelen konular,  16 Ekim 2014 Perşembe günü Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerçekleştirdiğimiz toplantıda masaya yatırılmıştır. Toplantıya Milletvekillerimiz Mahir Ünal Ak Parti Grup Başkan V., Nevzat Pakdil, Mehmet Yıldırım Ramazanoğlu, Sıtkı Güvenç beyle birlikte Karayolları Genel Müdürü Mehmet Cahit TURHAN, Karayolları 5. Bölge Müdürü Necati ÇAKIROĞLU ve Karayolları bürokratları katılmışlardır.

İki saate yakın süren ve oldukça verimli geçen toplantıda Kahramanmaraş’ımızda devam eden, plan ve proje aşamasındaki yatırımların öngörülerinde gelinen son durum aşağıda sunulmuştur.

Kahramanmaraş Şehir Geçişi

Toplam 16,5 uzunluğunda bölünmüş yol standartlarında hizmet veren yolumuzun 14,5 km’si BSK’dır. 3 Adet köprülü kavşak ile geçişi planlanan yolun mahkemelik bölümü ile ilgili mahkeme kararı 23.09.2014 tarihinde sonuçlanmış ve çalışmalara 01.09.2014 tarihinde tekrar başlanmıştır. Yılsonuna kadar üniversite kavşağının bitirilmesi planlanmaktadır.

Kahramanmaraş-Göksun Yolu

2014 yılı sonuna kadar 8 km’lik (Tekir-Karagöz Mah. Arası) BSK’lı (Bitümlü Sıcak Karışım) olarak tamamlanması hedeflenmektedir. Şu an itibariyle 5 km’si tamamlanmıştır. Kazı destek ve beton kaplama işleri bitirilen 3 adet tünel ve 2 adet viyadüğün bulunduğu Karagöz Kavşağından sonraki 6 km’lik kesim tünellerin elektromekanik işlemlerinin tamamlanmasından sonra Göksun şehir merkezi arasında yapılacak olan 6 km’lik servis yolu üzerinden 2015 yılı içerisinde trafiğe açılacaktır.

Kahramanmaraş-Elbistan Yolu

6 km’lik Afşin bağlantı yolu dâhil olmak üzere yolun proje çalışmaları tamamlanmış olup, ihale aşamasından sonra hızla çalışmalara başlanacaktır.

Kahramanmaraş- Türkoğlu-Nurdağı Yolu

48 km’lik uzunluğu olan tamamı bölünmüş yol olan bu yolun öncelikle olan Kahramanmaraş-Türkoğlu arası olan 20 km’lik kısmı ihale aşamasında,  bitiminde kavşakların düzenlenmesi ve BSK olarak yapımına 2015 yılında başlanacaktır.

Kahramanmaraş-Çağlayancerit Yolu

Yolun uzunluğu 53 km’dir. Proje çalışmalarına Karayolları Genel Müdürlüğünce yapılmakta olup, 2015 Nisan ayı içerisinde ihalesinin yapılması planlanmaktadır.

Kahramanmaraş-Göksun Yol ayrımı (Süleymanlı İl Yolu)

25 km uzunluğunda yolu 4 km’lik kısmı bitirilmiştir. Çalışmalara devam edilmekte ihale ve sâri harcamalar için ödenek talebiyle ilgili görüşmeler yapılmıştır.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
YAVUZ AĞIRALİOĞLU: CHP ARINSIN AMA HÜKÜMET DE ARINSIN!..
YAVUZ AĞIRALİOĞLU: CHP ARINSIN AMA HÜKÜMET DE ARINSIN!..
Kahramanmaraş’ta Kayınpederi Tarafından Bıçaklanan Damat Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş’ta Kayınpederi Tarafından Bıçaklanan Damat Hayatını...
Valimiz Mükerrem Ünlüer Başkanlığında Orman Yangınlarıyla Mücadele Toplantısı Gerçekleştirildi
Valimiz Mükerrem Ünlüer Başkanlığında Orman Yangınlarıyla Mücadele...
Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı Sarı’dan Bilgekağan’a Anlamlı Ziyaret
Kahramanmaraş Balıkçılar Derneği Başkanı Sarı’dan Bilgekağan’a...
KSÜ Rektörü Okumuş’a “Denizi Olmayan Şehirde Balıkçılık Serüveni” Kitabı Takdim Edildi
KSÜ Rektörü Okumuş’a “Denizi Olmayan Şehirde Balıkçılık Serüveni”...
REKTÖR KARAASLAN’A ZİYARET
REKTÖR KARAASLAN’A ZİYARET

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim