KAHRAMANMARAŞ (Medya)
– Pazarcık Belediyesi, önemli bir siyasi heyeti ağırladı. Pazarcık Belediye Başkanı Av. Haydar İkizer, İlçe Başkanı Bayram Kunduru ve Gençlik Kolları Başkanı Anıl Akarsu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Güldem Atabay ile birlikte Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer, Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş ve CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ünal Ateş belediyede ağırlandı.
Gerçekleştirilen buluşmada, Pazarcık Belediyesi’nin mevcut mali durumu, yürütülen belediyecilik hizmetleri ve ilçede devam eden projeler kapsamlı şekilde ele alındı. Aynı zamanda önümüzdeki döneme ilişkin planlanan yatırımlar ve sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda hayata geçirilmesi hedeflenen çalışmalar hakkında da karşılıklı değerlendirmelerde bulunuldu.
Mali Yapı ve Hizmetler Değerlendirildi
Toplantıda belediyenin bütçe dengesi, gelir-gider yapısı ve tasarruf odaklı uygulamalar masaya yatırıldı. İlçede sürdürülen altyapı, üstyapı, çevre düzenlemeleri, sosyal destek projeleri ve vatandaş odaklı hizmetlerin mevcut durumu hakkında heyete detaylı bilgilendirme yapıldı. Özellikle deprem sonrası süreçte belediyenin üstlendiği sorumluluklar, yerel yönetimin sahadaki çalışmaları ve ihtiyaç öncelikleri üzerinde duruldu.
Heyet üyeleri, yerel yönetimlerin güçlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, Pazarcık özelinde yürütülen çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti. İlçenin yeniden yapılanma süreci, sosyal dayanışma projeleri ve halkın günlük yaşamını kolaylaştırmaya yönelik hizmetlerin sürdürülebilirliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
Devam Eden ve Planlanan Projeler
Belediye yönetimi tarafından, ilçede devam eden projelerle ilgili sunum yapılırken; yol, altyapı, sosyal alanlar, gençlik ve kadınlara yönelik merkezler ile kentsel düzenlemeleri içeren çalışmalar hakkında bilgi verildi. Ayrıca planlama aşamasında olan projelerle Pazarcık’ın hem sosyal hem de ekonomik açıdan daha güçlü bir yapıya kavuşmasının hedeflendiği belirtildi.
Ziyarette, gençlere ve dezavantajlı gruplara yönelik projeler, sosyal belediyecilik uygulamaları ve yerel kalkınmayı destekleyecek adımlar da gündeme geldi. Katılımcılar, merkezi yönetim ile yerel yönetimler arasında güçlü iletişim ve iş birliğinin önemine vurgu yaptı.
“Nazik Ziyaretleri İçin Teşekkür Ediyoruz”
Pazarcık Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ziyaretten duyulan memnuniyet dile getirilerek şu ifadelere yer verildi:
“Belediye Başkanımız Av. Haydar İkizer, İlçe Başkanımız Bayram Kunduru ve Gençlik Kolları Başkanımız Anıl Akarsu ile birlikte; CHP Genel Başkan Yardımcımız Güldem Atabay, milletvekillerimiz Seyit Torun, Gamze Taşçıer, Ali Öztunç, Suat Özçağdaş ve İl Başkanımız Ünal Ateş’i belediyemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk. Gerçekleştirilen ziyarette belediyemizin mali durumu, yürütülen hizmetler ve devam eden ile planlanan çalışmalar hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunulmuştur. Nazik ziyaretlerinden dolayı değerli milletvekillerimize ve İl Başkanımıza teşekkür ederiz.”
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi. Heyetin temaslarının, yerel yönetim çalışmaları açısından önemli katkılar sağlaması bekleniyor.
İLÇE
28 Ocak 2026 - 22:20
Pazarcık Belediyesi'ne Üst Düzey Siyasi Ziyaret: Mali Durum ve Projeler Masaya Yatırıldı
İLÇE
28 Ocak 2026 - 22:20





