• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
18:22
Kipaş Holding, İSO 500'de Dört Şirketiyle Güç Gösterisi Yaptı
18:21
YÖK’te Geleceğin Meslekleri ve Eğitim Modelleri Görüşüldü
18:19
Büyükşehir Asfalt Mesaisini Gece Gündüz Sürdürüyor
18:16
Afşin Kırsalında Ulaşım Konforu Büyükşehir’le Sağlanıyor
18:14
Büyükşehir, Zübeyde Hanım’da İkinci Etaba Başladı; Son Kat Asfalt Seriliyor
18:02
GENÇ DOSTU KENTLER YÖNETİŞİM ZİRVESİ TBB’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ
13:48
Kahramanmaraş’ta 4. Kattan Düşen Çocuk Ağır Yaralandı
13:25
Kahramanmaraş Havalimanı’nda Mayıs Ayında 30 Bin Yolcuya Hizmet Verildi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASİ
  3. Özdarendeli: Adalet ve Liyakatten Ayrılmadan Hizmete Talibim
SİYASİ
02 Mayıs 2018 - 19:52
Güncelleme: 02 Mayıs 2018 - 19:54

Özdarendeli: Adalet ve Liyakatten Ayrılmadan Hizmete Talibim

Op. Dr. Müjgan Özdarendeli, İYİ iParti İl Binasında düzenlediği geniş katılımlı toplantı ile Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adaylı olduğunu açıkladı.

SİYASİ
02 Mayıs 2018 - 19:52
Güncelleme: 02 Mayıs 2018 - 19:54
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Özdarendeli: Adalet ve Liyakatten Ayrılmadan Hizmete Talibim
Toplantının açılış konuşmasını yapan İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Davut Sarı, henüz yeni kurulmuş bir parti olmalarına rağmen her geçen büyüdüklerini, milletvekili seçimleri için partilerinde yaşanan aday adayı zenginliğinin iktidara yürüyüşlerinin göstergesi olduğunu söyledi.

İYİ Parti’nin bir kadın hareketi olduğunu yineleyen İl Başkanı Sarı, Op. Dr. Müjgan Özdarendeli’nin de aday adaylığının kendilerini onurlandırdığını ifade etti ve başarılar dileyerek sözü Özdarendeli’ye bıraktı.

“Cesur yol arkadaşlarım” diyerek partililerine seslenen Özdarendeli, öncelikle desteklerinden dolayı teşekkür ederek; “Bilindiği üzere; 24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilecek olan Milletvekili Genel Seçimlerinde Kahramanmaraş’tan aday olabilmek için partimdeki görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. Görevde bulunduğum süre içerisinde üstün gayret ve özveriyle çalışarak bizleri iyiye ve güzele motive eden il ve ilçe yöneticisi arkadaşlarıma, başta il ve ilçe başkanlarım olmak üzere tüm cesur yol arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.

Biliyorum ki, onların karar ve azmi, başarı merdivenlerimizi aydınlatan ışık olacaktır.

Şahsımı her zorlu süreçte olumlu düşünmeye sevk ederek destekleyen kıymetli eşim, Dr. Alpaslan Özdarendeli'ye ve çok sevgili çocuklarıma da karar almamda sağladıkları kolaylık ve destek için teşekkür ediyorum.

Ülkemizin kaderini bir kişinin ellerine bırakacak kadar yozlaşmış bir düşüncenin oluşturduğu kamplaşma ortamında, geleceğe dair umutlarımızı diri ve canlı tutmak için Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başlattığı iyilik hareketine katılmama vesile oldukları için de teşkilatımızın her bir ferdine ayrı ayrı teşekkürü borç biliyorum. İsmini, cismini umursamadan, geleceğimizi yeniden inşa etmek, barış ve huzur ortamını yeniden tesis edip iyi ve güzel Türkiye’nin yarınlarında birlikte bayram sofralarına oturmak için yola çıkan bu isimsiz kahramanlarımızdan aldığım güç ve inançla yola çıktım” dedi.

Adalet ve liyakatten uzaklaşan bir yönetim tarzının sergilendiğini ve ülkenin belirsizliğe sürüklendiğini ifade eden Özdarendeli, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Bu gün maalesef, ülkemizde ve çevresinde yaşanan olaylar, insanımızı geleceğe dair umutsuzluğa düşürdü. İnsanımız yarının nasıl olacağını artık ön göremez hale geldi.Sürekli oynanmış gerçek olmayan verilerle şişirilmiş ancak daha da kötüye giden bir ekonomi, sürekli değiştirilen öğrencilerimizin yarın hangi sınava gireceğini bilemediği bir eğitim sistemi, üniversiteyi bitirmiş bir işsiz ordusu. mutsuz bir toplum,Adaletten ve liyakatten uzaklaşan bir yönetim,“Dediğim dedik”diyen tek adamlık sistemi, İçte ve dışta ülkemizi tehdit eden terör belası, İnsanlarımız kutuplaştırılmış, hakarete varan üsluplarla, kirlenen ve yozlaşan bir siyasetle karşı karşıyayız.

Kıymetli dava arkadaşlarım, hepimiz biliyoruz ki; bütün bu sorunların çözümü İYİ insanların yer aldığı İYİ Parti kadrolarında mevcut. Bende, Cumhurbaşkanı seçeceğimiz Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in, bir neferi olarak, ülkeme, milletime ve şehrime hizmet için yola çıktım.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bize emanet ettiği Cumhuriyet’i korumak ve kollamak azminden güç alarak, hoş görünün hakim olduğu, adalet ve liyakatten ayrılmadan, halka hizmet Hakk’a hizmet düsturu ile hep birlikte ülkemizin üzerine bir güneş gibi doğacak İYİ Parti’nin iktidarında ülkeme ve milletime hizmete talibim.”

Diğer aday adayı arkadaşlarına da başarılar dileyen Özdarendeli; “Biliyorum ki, yerimiz ve sıramız neresi olursa olsun, şahsımın da aralarında bulunduğu tüm adaylarımız, tam bir inanç ve gönül birliği içinde hedefe yürümekte kararlı ve inatçıdırlar. Aynı karar ve inatla kine karşı sevginin, savaşa karşı barışın, ayrışmaya karşı birliğin yanında ve safında duracağız. Destek kıtalarını sıkılaştırmak için kullanılan kamplaşma ve küfür diline karşı hoşgörünün galibiyeti için çalışacağız.

En büyük dileğim, hızla kaosa sürüklenen güzel ülkemin yarınları için yakılan ışıkların Maraş’tan, Antep’ten, Hatay’dan, Hakkari’den, kısacası ülkemin en ücra köşesinden başlayarak her yere yayılan umudu aydınlatan bir güneş olmasıdır. Bu ışığın bir parçası olmayı dileyen herkesin destekçisiyim ve onların da aynı düşünceyle destekledikleri şeyin şahsım değil, bu ulvi düşünce olduğu inancındayım” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarında ardından tebrikleri kabul eden Özdarendeli’yi, meslektaşı ve eşi Dr. Alpaslan Özdarendeli de yalnız bırakmadı.

Gerek bilgi birikim ve donanımı ile gerekse de tanınmışlığı ile büyük oy potansiyeline sahip olması sebebiyle, kamuoyunda adaylığına kesin gözü ile Özdarendeli, partililerinden tam destek sözünü aldı.

Op. Dr. Müjgan Özdarendeli Kimdir?

1968 Yılında Almanya’da doğdu. İlk ve orta öğretimini Almanya’da tamamladı. 1985 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesine başladı , 1992 yılında öğrenimini tamamladıktan sonra İstanbul Zeynep Kamil Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde kadın doğum uzmanlığı eğitimine başladı. 1997 yılında kadın doğum uzmanı olarak Kahramanmaraş Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Merkezinde göreve başladı. 4 yıl aynı kurumda Başhekimlik görevini yürüttü. 2003-2008 yılları arasında Kahramanmaraş Kadın Hastalıkları ve Çocuk Hastanesinde kadın doğum uzmanı olarak görev yaptı.

2008 yılından buyana özel bir hastanede görev yapmaktadır.  Op.Dr. Müjgan Özdarendeli evli ve iki çocuk annesidir.

6395163.jpg
2495717.jpg
6736672.jpg
7129965.jpg
4617584.jpg
755661.jpg
3711454.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kipaş Holding, İSO 500'de Dört Şirketiyle Güç Gösterisi Yaptı
Kipaş Holding, İSO 500'de Dört Şirketiyle Güç Gösterisi Yaptı
YÖK’te Geleceğin Meslekleri ve Eğitim Modelleri Görüşüldü
YÖK’te Geleceğin Meslekleri ve Eğitim Modelleri Görüşüldü
Büyükşehir Asfalt Mesaisini Gece Gündüz Sürdürüyor
Büyükşehir Asfalt Mesaisini Gece Gündüz Sürdürüyor
Afşin Kırsalında Ulaşım Konforu Büyükşehir’le Sağlanıyor
Afşin Kırsalında Ulaşım Konforu Büyükşehir’le Sağlanıyor
Büyükşehir, Zübeyde Hanım’da İkinci Etaba Başladı; Son Kat Asfalt Seriliyor
Büyükşehir, Zübeyde Hanım’da İkinci Etaba Başladı; Son Kat Asfalt...
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR HABERLERİ (4)
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR HABERLERİ (4)

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim