• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
10:20
Kahramanmaraş Stadyumu Adım Adım Tamamlanıyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İLÇE
  3. ONİKİŞUBAT, KAHRAMANMARAŞ'IN HER NOKTASINI KİTAPLA BULUŞTURUYOR
İLÇE
14 Mart 2017 - 12:21
Güncelleme: 14 Mart 2017 - 12:28

ONİKİŞUBAT, KAHRAMANMARAŞ'IN HER NOKTASINI KİTAPLA BULUŞTURUYOR

Onikişubat Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle sürdürülen “Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor Projesi” kapsamında Dulkadiroğlu ilçesinde kitap dağıtımına başlandı.

İLÇE
14 Mart 2017 - 12:21
Güncelleme: 14 Mart 2017 - 12:28
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
ONİKİŞUBAT, KAHRAMANMARAŞ’IN HER NOKTASINI KİTAPLA BULUŞTURUYOR
Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde düzenlenen programla, hazırlanan kitap setleri okul idarecilerine teslim edildi. Törende konuşan Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, projenin üçüncü yılında da onbinlerce kitabı öğrencilerle buluşturan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’e teşekkür etti.

Daha gelişmiş, daha güçlü bir Türkiye’nin okuyan, okuduğunu anlayan ve yaşayan nesillerle olacağını dile getiren Kaymakam Türköz, bu açıdan bakıldığında projenin daha da anlamlı hale geldiğini kaydetti. Türköz, “Ülkemiz gerçekten değişiyor, dönüşüyor güzelleşiyor. Ülkemiz gerçekten çok büyük bir ülke. Vatandaşlarımız da her türlü fedakarlığa katlanıyor. Bize de düşen okumak, çalışmak ve işimizi iyi yapmak. Atalarımız asırlar önce bu işi çok iyi yapmış. Bir Hoca Ahmet Yesevi çıkmış Divan-ı Hikmet’i yazmış, bir Yusuf Has Hacip çıkmış Kutadgu Bilig’i yazmış. Ama biz onları dahi okumuyoruz. Biz okuyan, okuduğunu ifade edebilen, ifade ettiğini yaşayabilen bir nesil istiyoruz. Bu konuda da milli eğitimimiz çalışıyor, Onikişubat Belediyemiz de çok büyük katkı sunuyor. İnşallah çok daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum. Ben her zaman yanımızda olan Başkanımıza, ekibine, emeği geçen milli eğitim camiamıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KENDİ MEDENİYETİMİZİ, TARİHİMİZİ ÇOCUKLARIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE ÖĞRETECEĞİZ”

Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ise Onikişubat Belediyesi olarak her zaman eğitimin ve eğitimin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi. “Bu ülkenin iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı var” diyen Başkan Mahçiçek, bu konuda da öğretmenlere büyük görev düştüğünü vurguladı. Mahçiçek, şunları dile getirdi:

“Öğretmen meyveli ağaç gibidir. Hep saygıyla anılır. Bu ülkenin geleceği sizlere bağlı arkadaşlar. Çünkü bu ülkenin iyi yetişmiş insanlara ihtiyacı var. Dolayısıyla kendi medeniyetimizi, tarihimizi çocuklarımıza öğretecek olan sizlersiniz. Onları kendi değer yargılarıyla yetiştirecek, bu yönde gelişmelerine imkan sağlayacak olan sizlersiniz. İnşallah hep beraber bu noktada gayret edelim. Makamlar, görevler gelip geçicidir. İşte 3 yılımız bitti, 2 yılımız kaldı. Ne yaparsak o kar. Ben bu noktada hepinizin gayretli olacağına inanıyorum. Biz de elimizden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğiz. işte geçen yıl 37 bin kitap dağıtmıştık. Bu yıl 42 bin kitap dağıtıyoruz. Biz hep sizlerin yanında olmaya ve bu çalışmaları geliştirerek sürdürmeye devam edeceğiz.”

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt’ta, projeye katkı sunan Başkan Mahçiçek’e teşekkür etti. Projenin büyük bir özveriyle devam ettiğini belirten Akkurt, “Başkanımız kitap okuma kampanyamıza, Kahramanmaraş’ın bilgiyle buluşmasına katkı sunuyor. Bu faaliyetler sizlerin de çalışmalarıyla artarak devam edecek. Ülkemiz ciddi bir süreçten geçiyor. Bu süreçte de insan kaynaklarına çok ciddi bir emek vermemiz gerekiyor. Bu projede bunlardan bir tanesi. Türkiye’nin önündeki sıkıntıların, engellerin kalkması için okumaya, kendimizi geliştirmeye ihtiyacımız var. Bu projeyle de bin eğitim kurumumuzda, 10 bin dersliğimizde öğrencilerimize kitapları ulaştırmış olacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Daha sonra Kaymakam Türköz, Başkan Mahçiçek ve İl Milli Eğitim Müdürü Akkurt ile Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal, Havva Ece Saygaz ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertan Göl, kitap setlerini okul idarecilerine teslim etti.

7907525.jpg
4142730.jpg
1788128.jpg
8346354.jpg
1400081.jpg
842749.jpg
7675474.jpg
5994774.jpg
3403246.jpg
3160290.jpg
1565225.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş Stadyumu Adım Adım Tamamlanıyor
Kahramanmaraş Stadyumu Adım Adım Tamamlanıyor
Denizi Olmayan Şehirden Balıkçılık Hikâyesi
Denizi Olmayan Şehirden Balıkçılık Hikâyesi
CENNET PINARINDA TAŞ OCAĞI İSTEMİYORUZ
CENNET PINARINDA TAŞ OCAĞI İSTEMİYORUZ
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ’NDE VEDA ZİYARETİ: BAŞKAN AKPINAR’DAN UĞUR GÖKMEN’E TEŞEKKÜR
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ’NDE VEDA ZİYARETİ: BAŞKAN AKPINAR’DAN...
Kahramanmaraş’ta halk otobüsüne çarpan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti
Kahramanmaraş’ta halk otobüsüne çarpan otomobil sürücüsü hayatını...
BAŞKAN TOLLU YAĞLI BOYA RESİM SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN TOLLU YAĞLI BOYA RESİM SERGİSİNİ ZİYARET ETTİ

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim