• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
01:55
Kahramanmaraş’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
01:51
Kardeşler Seramik’ten Anlamlı Aşure Etkinliği
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İLÇE
  3. Onikişubat Gençlik Festivali'nin ilk konserinde Oğuzhan Koç sahne aldı
İLÇE
18 Mayıs 2025 - 01:32

Onikişubat Gençlik Festivali'nin ilk konserinde Oğuzhan Koç sahne aldı

İLÇE
18 Mayıs 2025 - 01:32
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Onikişubat Gençlik Festivali’nin ilk konserinde Oğuzhan Koç sahne aldı

Onikişubat Belediyesi’nin düzenlediği 19 Mayıs Gençlik Festivali’nin ilk gününde sahne alan Oğuzhan Koç, enerjisiyle adeta kalpleri fethetti. Konserde yoğun kalabalığa seslenen Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu özel günü; kültür, sanat ve müzikle iç içe bir festivalle kutlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı dolu dolu etkinliklerle kutlayıp, Asrın Felaketi’nin etkileri sosyal etkinliklerle hafifletmek isteyen Hanifi Toptaş başkanlığındaki Onikişubat Belediyesi, yine unutulmaz bir festivale daha imza attı.

19 Mayıs Gençlik Festivali’nin ilk sahnesi, Açık Sahne Sanat Akademisi Filarmoni Orkestrası sahne aldı. Birbirinden güzel eserlerle gönülleri ısıtan orkestra, milli marşlarla yürekleri kabarttı. Ünlü sanatçı Oğuzhan Koç’un sahneye çıkmasıyla da coşku tavan yaptı.

Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında EXPO alanında gerçekleştirilen konser, gençlerin yoğun ilgisiyle adeta izdihama sahne oldu.

Konser alanını tıklım tıklım dolduran gençler, sevilen sanatçının şarkılarıyla hem coştu, hem de 19 Mayıs’ı gönüllerince kutladı. Oğuzhan Koç da enerjisiyle adeta kalpleri fethetti.

“Aşk Beni Yendi”, “Yüzük” ve “Küsme Aşka” gibi hit parçalarını Onikişubatlılarla birlikte söyleyen Koç, sahnede hem eğlendirdi hem duygulandırdı.

Sahne aralarında gençlere seslenen Koç, “19 Mayıs ruhunu böylesine kalabalık ve coşkulu bir kitleyle yaşamak tarif edilemez bir mutluluk. İyi ki Kahramanmaraş’tayım, sizleri çok seviyorum. Bizlerin burada olmasını sağlayan Onikişubat Belediye Başkanımız Hanifi Toptaş’a gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

 

Vahit Kirişci: Hanifi Toptaş başkanımız gençlere layık olmak için çok çalışıyor

Önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişci ile sahneye gelen Başkan Hanifi Toptaş, günün anısına Oğuzhan Koç’a çiçek takdim ederken, kente özgü değerleri hediye etti.

Burada vatandaşlara yönelik kısa bir konuşma yapan TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Vahit Kirişci, “Öncelikle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Tabii ki bizim gençler geleceğimiz, umudumuz, gençler bu ülkenin olmazsa olmazı. biz Teknofest kuşağının Türkiye'yi nerelere getirdiğine şahit olduk. Bunu bizim yaşımızdakiler değil, gençler başarıyorlar. Başarmaya da devam edecekler. Hanifi Toptaş başkanımız, o da bir genç. Bir ilçenin yöneticileri olarak gençlere layık olmaya çalışıyor. Bu çalışmaların çok daha güzelleri, çok daha gençlerimizi etkileyecek olanları inşallah devam edecek. Biz her daim kendilerinin yanında yer alıyoruz, yer almaya da devam edeceğiz” dedi.

 

“Onikişubat’ı sadece yollarla değil, ilimle, irfanla, kültürle ve sanatla da imar etmenin gayretini veriyoruz”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ederek, “Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da yaktığı bağımsızlık meşalesinin 106. yılını, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı, hep birlikte büyük bir coşkuyla kutluyoruz. Sizlerin bu alanı dolduran heyecanı, umut dolu bakışları, inanın bizlere güç veriyor, geleceğe dair inancımızı daha da perçinliyor. Gençliğine güvenmeyen bir milletin istikbali olmaz. Biz, siz gençlere inanıyoruz, sizlere güveniyoruz. Çünkü biliyoruz ki bu aziz vatanın yarınları sizlerin omuzlarında yükselecek. 19 Mayıs Gençlik Festivali ile siz kıymetli gençlerimize sadece bir konser gecesi değil, aynı zamanda bir kültür ve sanat şöleni sunmayı hedefledik. Bugün Oğuzhan Koç, Pazartesi de Yücel Arzen gibi kıymetli sanatçılarımız, yerel sanatçılarımız ve şehrimizin güzide seslerinden oluşan koromuzla birlikte, dolu dolu bir festivalle vatandaşlarımızlayız. Onikişubat’ı sadece yollarla değil, ilimle, irfanla, kültürle ve sanatla da imar etmenin gayretini verdik, vermeye de devam ediyoruz. Festivalimize katılan Oğuzhan Koç’a, emeği geçen ekip arkadaşlarıma ve bu coşkuyu bizimle paylaşan siz kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

19 Mayıs Gençlik Festivali, 19 Mayıs akşamı Yücel Arzen konseriyle devam edecek.

Ücretsiz olarak gerçekleştirilen konserler, gençleri milli birlik ve beraberlik duygularıyla bir araya getirirken, unutulmaz anlara da ev sahipliği yapıyor.

2025/05/1981479271747521311.jpeg
2025/05/8187619571747521303.jpeg
2025/05/13342898851747521299.jpeg
2025/05/14286038371747521296.jpeg
2025/05/10996386261747521281.jpeg
2025/05/18763038551747521278.jpeg
2025/05/10191228271747521318.jpeg
2025/05/10942447501747521292.jpeg
2025/05/9227858301747521287.jpeg
2025/05/4872614491747521284.jpeg
2025/05/17940264691747521315.jpeg
2025/05/19242119461747521291.jpeg
2025/05/18090447361747521308.jpeg
2025/05/7608104281747521305.jpeg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Kahramanmaraş’ta otomobil takla attı: 2 yaralı
Kardeşler Seramik’ten Anlamlı Aşure Etkinliği
Kardeşler Seramik’ten Anlamlı Aşure Etkinliği
Büyükşehir’den Çocuklara Yaz Tatili Sürprizi; Pony’lerle Dolu İki Gün!
Büyükşehir’den Çocuklara Yaz Tatili Sürprizi; Pony’lerle Dolu...
Onikişubat Belediyesi’nden Yirmiikigün Mahallesi’nde takdir toplayan asfalt çalışması
Onikişubat Belediyesi’nden Yirmiikigün Mahallesi’nde takdir toplayan...
Afşin’de kamyonet devrildi: 2 yaralı
Afşin’de kamyonet devrildi: 2 yaralı
Benim Hocam’ın Sevilen Eğitmenleri Yetgin ve Meral, Gençlere Seslendi
Benim Hocam’ın Sevilen Eğitmenleri Yetgin ve Meral, Gençlere Seslendi

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim