• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
17:00
Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti
15:36
Kahramanmaraş-Göksun Yolunda İki Tır Çarpıştı: 1 Yaralı
15:34
Kahramanmaraş’ta Tarlada Yıldırım İsabet Etti: 1 Kişi Ağır Yaralandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İLÇE
  3. MİLYONLARCA İNSANIN GÖZÜ BUGÜN ONİKİŞUBAT'TAYDI
İLÇE
28 Nisan 2018 - 18:35
Güncelleme: 28 Nisan 2018 - 18:37

MİLYONLARCA İNSANIN GÖZÜ BUGÜN ONİKİŞUBAT'TAYDI

Mahçiçek Sosyal Medya Fenomenleri ve Çocukları Bir Araya Getirdi

İLÇE
28 Nisan 2018 - 18:35
Güncelleme: 28 Nisan 2018 - 18:37
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MİLYONLARCA İNSANIN GÖZÜ BUGÜN ONİKİŞUBAT’TAYDI
Onikişubat Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 28 Nisan Cumartesi günü down sendromlu çocukları Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nda düzenlediği programda sosyal medya fenomenleriyle bir araya getirdi.

Programa Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Milli Eğitim Müdürü M.Emin Akkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Down Sendromlular Derneği Başkanı Zeynep Yerhan, Melek Çocuklar Derneği, down sendromlu çocuklar ve aileleri katıldı.

Program açılışında konuşma yapmak üzere sahneye davet edilen Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, şu açıklamalara yer verdi.

“ 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Piazza Alışveriş Merkezi’nde küçükte olsa bir etkinlik yaptık. Ben istedim ki bu güzel bayramı çocuklarımız bir kez daha yaşasın. Bu bağlamda bugün çocuklarımız ve ailelerimizle birlikte inanıyorum ki güzel bir zaman geçireceğiz. Onikişubat Belediyesi olarak down sendromlu çocuklarımız için bir eğitim alanı inşa ediyoruz. İnşallah Down, Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezimizi çok yakında hizmete açacağız. Bunun yanında engelli çocuklarımız için Kısa Süreli Yaşam Merkezimizin inşaatı devam ediyor. Yakın zamanda inşallah hep beraber onun açılışını da gerçekleştireceğiz. Gördüğünüz gibi bu ülkenin insanlarının çok farklı katmanları var. O Farklı katmanların birbiriyle beraber güzellik ve uyum içerisinde, karşılıklı anlayış içerisinde yaşamasını temin etmek istiyoruz. Bu çocuklar bizim çocuklarımız, aileler bizim ailelerimizdir. Onlara farklı gözle bakmak yerine, muhabbet gözü ile bakmamız gerekmektedir. Biz belediye olarak bu noktada elimizden geleni yapacağız inşallah. Hepiniz hoş geldiniz. Hepinize güzel vakitler geçirmenizi temenni ediyorum.”

Başkan Mahçiçek’in konuşmasının ardından ilk olarak Onikişubat Belediyesi Mehter Takımının gösterisi ile başlayan etkinlik, animatör tarafından çeşitli oyunlar oynanarak devam etti.

Sosyal medya fenomenlerinden milyonların takip ettiği isimlerde Onikişubat Belediyesi’nin davetlisi olarak Kahramanmaraş’a geldi. Cumali Ceber adıyla ünlenen Halil Söyletmez, Odun Herif adıyla ünlenen Kadir Doğrubakar ve Baho gibi önemli isimlerinde yer aldığı etkinlikte, çocuklarla fenomenlerle bir arada eğlence dolu dakikalar yaşayarak, milyonlarca kişinin takip ettiği hesaplardan canlı yayın yaptı.

Daha sonra sergilenen Hacivat ve Karagöz oyununu çocuklar hayranlıkla izledi. Ardından Onikişubat Belediyesi’nin hem eğlendiren hem geliştiren oyunlarından biri olan Plus Plus Etkinliği gerçekleştirildi. Ailelerin de dâhil olduğu oyunlarda çocuklar palyaçolarla doyasıya eğlendi.

Sahne oyunlarına katılan minikler tek ayaküstünde durma, bardak kule yapma, çember atma gibi oyunlarla birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Yarışma sonucunda çocuklara hediyelerde verildi.

Daha sonra Onikişubat Belediyesi tarafından alana kurulan şişme oyun parkurunda çocuklar doyasıya eğlendi.

 

9109721.jpg
2511971.jpg
2460880.jpg
1185448.jpg
6499699.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’a Hayırlı Olsun Ziyareti
Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden İl Milli...
Kahramanmaraş-Göksun Yolunda İki Tır Çarpıştı: 1 Yaralı
Kahramanmaraş-Göksun Yolunda İki Tır Çarpıştı: 1 Yaralı
Kahramanmaraş’ta Tarlada Yıldırım İsabet Etti: 1 Kişi Ağır Yaralandı
Kahramanmaraş’ta Tarlada Yıldırım İsabet Etti: 1 Kişi Ağır Yaralandı
Alaeddin Özdenören, Vefatının Yıl Dönümünde Eserleriyle Yad Edilecek
Alaeddin Özdenören, Vefatının Yıl Dönümünde Eserleriyle Yad Edilecek
Büyükşehir’den Yeni Haftada 17 Farklı Noktada Asfalt Serimi
Büyükşehir’den Yeni Haftada 17 Farklı Noktada Asfalt Serimi
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Akgül, Üniversitemiz Rektörü Can’ı Ziyaret Etti
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Akgül, Üniversitemiz Rektörü Can’ı Ziyaret Etti

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim