• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
12:16
DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR’DAN ANKARA TEMASLARI: FATİH ERBAKAN İLE YEREL YÖNETİMLER VE YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI
12:05
İKTA-DER’İN KERMES VE PANELİNE YOĞUN İLGİ
10:15
ANAHTAR PARTİ MİLLET DİVANI BAŞLIYOR!
10:11
Büyükşehir, Elbistan Tepebaşı Caddesi’nde Yenileme Çalışmasına Başladı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASİ
  3. MHP'NİN EN GÜÇLÜ ADAY ADAYI FATİH MEHMET CEYHAN
SİYASİ
06 Mayıs 2018 - 10:03
Güncelleme: 06 Mayıs 2018 - 10:10

MHP'NİN EN GÜÇLÜ ADAY ADAYI FATİH MEHMET CEYHAN

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanlığımız da düzenlediğimiz basın toplantısı ile aday adaylığımızı teşkilatımız ve basın mensuplarımıza açıkladık. Bu kutlu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun.

SİYASİ
06 Mayıs 2018 - 10:03
Güncelleme: 06 Mayıs 2018 - 10:10
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MHP'NİN EN GÜÇLÜ ADAY ADAYI FATİH MEHMET CEYHAN
Bugün doğduğum günden beri içinde yaşadığım, yaşamakla ve taşımakla şeref duyduğum ülkücü hareketin 27. dönem Milletvekili Aday Adayı olduğum için bir araya geldik. Ülkemizin birlik ve beraberliği, vatanın bölünmez bütünlüğü için Milliyetçi Ülkücü Hareket davasına hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu mücadelede ülkemiz ve vatanımız için kanımızın son damlasına kadar hizmet etmeye çalışacağız. Kısaca kendimden bahsedeyim 1970 Kahramanmaraş doğumluyum. Babam, Kızıldamlar köyünden, Annem ise Eskalen'lerden. 1988 Anadolu Lisesi Matematik bölümü mezunuyum. İstanbul Üniversitesi Siyasal bölümü ve devamında 3 yıl da Kamu yönetimi bölümünde okuyarak mezun oldum. 1994 yılında mastır yapmak üzere İngiltere’ye gittim. Yalnız ben bir memur çocuğuyum Londra da hayatın çok pahalı olduğu bir ortamda hem okuyup hem çalışmak istedik ama paramız yetmedi ve geri döndük. Gazi Üniversitesinde yüksek lisansımı tamamladım. 2017 yılında da Allah nasip etti işletme doktoramı bitirdim. 1996 yılında şehrime döndüm ve bir firma da dış ticaret müdürü olarak işe başladım. 14 ay çalıştıktan sonra kendi işimi kurdum. Ülke ihracatına bir ülkücü nefer olarak, bir Türk vatandaşı olarak katkı sağladım ve 1.5 yıl içerisinde ciddi başarılar elde ettik. 22 yıldır çalıştığım tekstil sektöründe ülkemize büyük hizmetleri ihracatta ilk binde olan bir ağabeyimizle 8 yıldır ortaklık yapıyoruz. Bu çalışmalar neticesinde de 2016 yılında İhracatta Türkiye 26'ncısı olduk. Bunun haklı gururunu yaşıyoruz.

Daha önce PTT 1. Ligden büyük bir borç yükü ile düşen Kahramanmaraşspor'umuz İstanbullu bir ailedeydi ve takım ortada kalmıştı. Bir Kahramanmaraşlı olarak, Milliyetçi bir kardeşiniz olarak bir memleket sevdalısı olarak kulübü 10.5 milyon borçla devir aldık. 4 sezondur da kulüp başkanlığı yapıyorum. Zorunlu olmadığı halde etik ve ahlaki değerleri göz önünde bulundurarak spora siyaset karıştırmamak adına Milletvekili Aday Adayı olduğum için geçen hafta görevimden istifa ettim. Bu zamandan sonra hedefim ülkücü hareketin yükünü çekmiş Kahramanmaraş için bu şehrin bir çocuğu ve bu davanın bir neferi olarak hizmet etmek olacaktır. Evliyim ve dört çocuğum var.

Bu dönemde aday adayı oldum çünkü ülkemizin etrafında büyük bir ateş çemberi var. Bu sebeple bu seçimler daha büyük bir önem kazanmıştır. Bizim bu ülke de yaşayan vatandaşlar olarak Şehitlerimize vefa, milletimize beka borcumuz vardır. Ülkemiz ve milletimiz için Şehitlerimiz var. Bizim gelecek nesillere beka borcumuz var. Bu sebeple atalarımızın bize miras bıraktığı bu güzide vatana bu bakışla hizmet etmemiz lazım. Sorumluluğumuz büyük. Mücadelemiz çetin ama kararlılığımız tamdır. Bugünkü gelinen bu nokta da bu seçimlerin önemine binaen güçlü bir ittifak kurulmuştur. Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin de buyurduğu gibi Cumhur İttifakı adayımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Cumhur İttifakının sonuna kadar arkasındayız ve milliyetçi ülkücü hareketin de mecliste hak ettiği şekilde ülkesine hizmet etmesi için sizlere de büyük bir görev düşüyor. 24 Haziran seçimlerine kadar gece gündüz demeden çalışacağız ve ülkemizin her alanda baskı altında olduğu bu dönemde birlikte bu zorlukları aşacağız. Bu davanın bir neferi olarak geçmişte nasıl kendime görev yükleyip ülkem ve ülkücü hareket için hizmet ettiysem bugünde aday adayı olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Bu dava mirastır. Bu dava kutsaldır.  Her zaman tek gayemiz ülkemizin geleceği olmuştur. Ben değil, vatan diyen bir aileden geliyoruz. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin büyük destek verdiği cumhur ittifakının anlamı da budur. Ülkücü hareket bu güzel ülkenin sevdalısı bir harekettir. Bizim sevdamız vatan ve millet sevdasıdır"dedi.

7618269.jpg
8925613.jpg
303467.jpg
1011628.jpg
3912013.jpg
2415961.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR’DAN ANKARA TEMASLARI: FATİH ERBAKAN İLE YEREL YÖNETİMLER VE YATIRIMLAR MASAYA YATIRILDI
DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKANI AKPINAR’DAN ANKARA TEMASLARI: FATİH...
İKTA-DER’İN KERMES VE PANELİNE YOĞUN İLGİ
İKTA-DER’İN KERMES VE PANELİNE YOĞUN İLGİ
ANAHTAR PARTİ MİLLET DİVANI BAŞLIYOR!
ANAHTAR PARTİ MİLLET DİVANI BAŞLIYOR!
Büyükşehir, Elbistan Tepebaşı Caddesi’nde Yenileme Çalışmasına Başladı
Büyükşehir, Elbistan Tepebaşı Caddesi’nde Yenileme Çalışmasına...
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Güçlü Kadınların Şehri Olmuştur”
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Güçlü Kadınların Şehri Olmuştur”
İYİ Parti GİK Üyesi Devlet Eski Bakanı Tümen’den KAGİD’e Ziyaret
İYİ Parti GİK Üyesi Devlet Eski Bakanı Tümen’den KAGİD’e Ziyaret

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim