• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
11:52
Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, 10. Tilkiler Köyü Festivali’nde Birlik ve Kültürel Miras Vurgusu Yaptı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASİ
  3. MHP DULKADİROĞLU İLÇE BAŞKANLIĞI
SİYASİ
04 Nisan 2015 - 11:02

MHP DULKADİROĞLU İLÇE BAŞKANLIĞI

Türk dünyasının bilge lideri Cennet Mekan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i kaybetmenin acısını yaşadığımız 4 Nisan’a ulaşmanın burukluğu ve hüznü içerisinde

SİYASİ
04 Nisan 2015 - 11:02
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
MHP DULKADİROĞLU İLÇE BAŞKANLIĞI
Türk dünyasının bilge lideri Cennet Mekan Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i kaybetmenin acısını yaşadığımız 4 Nisan’a ulaşmanın burukluğu ve hüznü içerisinde, başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey olmak üzere, Türk milliyetçiliğinin kutlu davası için hayatlarını hiçe sayarak feda eden binlerce şehidimizi Rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları Cennet olsun.

Merhum Alparslan Türkeş, hayatı boyunca verdiği mesajlarla Türk siyasetine yön vermiş, Türk Milleti’ne ve Türk Dünyası’na hizmet etmiş; Devletin selameti, milletin bekası, Cumhuriyetin ilelebet yaşayabilmesi için her türlü fedakârlığa göğüs germiş bir Devlet adamıdır.

Alparslan Türkeş Türk siyasetinin daima aranan, fikirlerine başvurulan Bilge bir insan olarak şartlar ne olursa olsun önce “Ülkem, Devletim, Milletim” diyen bir anlayışa sahiptir. O’nun bu köklü devlet, millet aşkı ile ileri görüşlülüğü, birleştirici, uzlaşmacı, barışçı, yapıcı, rejimin korunması ve güçlendirilmesi yolundaki siyaseti sayesinde birçok kriz ortamından çıkılmış, huzura kavuşulmuştur.

O’nun fikirlerinin ne kadar değerli olduğunu bugünlerde çok daha iyi anlıyoruz. Öngörü ve uzak görüşlülüğünü geniş vizyonuyla birleştiren Başbuğ Alparslan Türkeş’in devlet ve siyaset hayatında benimsediği ideal, ülkü ve erdem gibi üstün değerleriyle her zaman millete mal olmuş tarihi bir şahsiyettir.

Toplumu saran manevi boşluğun tehlikelerini, toplumsal huzurun ahlaklı ve dürüst insanlarla temellenebileceğini her fırsatta dile getirmiştir.

Ezan dinmez, Bayrak inmez, Vatan bölünmez, tek devlet, dek dil, tek bayrak ülküsü, savunduğu değerler ve verdiği demokrasi mücadelesi her geçen gün çok daha iyi anlaşılmaktadır.

-Sınırlarımız dışındaki tek vatan toprağını bırakarak kaçmayı ‘’başarılı operasyon’’ olarak sunanların,

-Adalet sarayımızda Cumhuriyet savcımızın şehit edilmesini ‘’başarılı operasyon’’ olarak anlatanların,

-Yürütülen yanlış politikalar ile Ülkemizi bölünmenin eşiğine getirenlerin, milletimizi açlığa ve yoksulluğa mahkum edenlerin, ‘’Parsel parsel’’ ülkeyi satanların bu günlerde; Alpaslan Türkeş’in yıllardır dile getirdiği tek devlet, dek dil, tek bayrak ülküsü ve görüşünü savunur duruma gelmeleri manidardır.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu karanlık günlerde BAŞBUĞUMUZ Alpaslan TÜRKEŞ’in yıllar önce söylediği;

-TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.

-Bölünme kabul edilemez, kutsal bir bütün halinde Büyük Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz...

-Vatandaşlarımız arasında parti, mezhep, ırk ve bölge farkı gözetmeksizin karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan bağlar dokuyacağız.

-İslâmiyeti ele alıp Türklüğü inkâr etmek ihanettir. Bunun tersi de aynı derecede gaflet ve ihanettir.

-İnsanlar; yoksulluğa, açlığa, susuzluğa tahammül ederler. Fakat adaletsizliğe, hor görülmeye, aşağılanmaya ASLA müsaade, müsamaha etmezler.

-Ülkücüler, insanlık âlemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır.

Sözleri Başbuğumuzun, yetiştirdiği milyonlarca Türklük sevdalısı ülkücüye dün olduğu gibi günümüzde de aziz vatanımızın geleceğine ışık tutmaya devam ediyor.

 ‘’SANA SÖZ BAŞBUĞUM YURDUMA BAHAR GELECEK’’. fikirlerinin sembolü bayrağımızı sallayarAK  SARAYların burçlarına dikeceğiz.

Bir kez daha Rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhun şad, mekânın Cennet olsun BAŞBUĞUM.

           Saygılarımla

MHP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı

      Mustafa AKPINAR

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, 10. Tilkiler Köyü Festivali’nde Birlik ve Kültürel Miras Vurgusu Yaptı
Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, 10. Tilkiler Köyü Festivali’nde...
Kahramanmaraş’ta Kamyon Devrildi: 1 Kişi Yaralandı
Kahramanmaraş’ta Kamyon Devrildi: 1 Kişi Yaralandı
Büyükşehir, Gençler ve Aileleri Karagöl’de Buluşturuyor
Büyükşehir, Gençler ve Aileleri Karagöl’de Buluşturuyor
Geleneksel III. Kadın Emeği Alışveriş Festivali Kapılarını Açtı
Geleneksel III. Kadın Emeği Alışveriş Festivali Kapılarını Açtı
YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A FAİZ YANITI: FAİZE KİLİT, BEREKETE ANAHTAR!..
YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A FAİZ YANITI:...
Polat Ankaralı Özel Güvenlikler Sahipsiz Değiller
Polat Ankaralı Özel Güvenlikler Sahipsiz Değiller

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim