• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
14:42
AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak
14:22
Akdo, 3. Kez Ağustos Fuarı Ana Sponsoru oldu
14:21
Kahramanmaraş’ta plastik deposu ve tekstil fabrikasında yangın
14:19
Kahramanmaraş’ta otomobil KGYS direğine çarptı: 2 ağır yaralı
11:28
Kahramanmaraş’ta Sulama Kanalında Bulunan 9 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
10:42
BAŞKAN MEHMET AKPINAR’DAN TARİHÎ KAPALI ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SAĞLIK
  3. KUZUGÜDEN; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ndeki konuyla ilgili gerçeği gün yüzüne çıkardı.
SAĞLIK
05 Ağustos 2025 - 16:27

KUZUGÜDEN; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'ndeki konuyla ilgili gerçeği gün yüzüne çıkardı.

SAĞLIK
05 Ağustos 2025 - 16:27
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
 KUZUGÜDEN; Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ndeki konuyla ilgili gerçeği gün yüzüne çıkardı.

 SAĞLIK BAKANLIĞI KAHRAMANMARAŞ ŞÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİNDEKİ 3. BASAMAK OLMASI GEREKEN HUSUSLARI BAKANLIĞIN EMİRLERİ İLE KURULAN KOMİSYON YÖNETMENLİKLERE VE GENELGE STANDARTLARI SAĞLAMADIĞI TESPİT EDİLMİŞTİR.

Kısa adı BASK olan Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonuna bağlı BİRLİK SAĞLIK SEN Kahramanmaraş İl Başkanı Mustafa KUZUGÜDEN, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’ndeki konuyla ilgili gerçeği gün yüzüne çıkardı.

Mustafa KUZUGÜDEN Açıklamasında; “Sağlık Bakanlığı'nın, Türk halkının modern çağın gerektirdiği tıbbi hizmet ve malzemelerle hak ettiği sağlık hizmetini alabilmesi için yayınladığı genelgeler, halkına ne kadar değer verdiğini göstermektedir. Nasıl ki ‘yüzyılın felaketi’ sonrasında Kahramanmaraş ilimize teknolojik donanımlarla yapılan hastaneler bunun en bariz örnekleridir. Bu konuda Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Vehbi ŞİRİKÇİ’nin emekleri kıymetlidir.” dedi.

“Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nde, Bakanlığın emirleri doğrultusunda ve Bakanlığı temsilen, halkımızın daha kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi adına, il dışı sevklerin önlenmesi ve maliyetlerin azaltılması amacıyla — tıpkı Türkiye genelinde olduğu gibi — denetim kurulları tarafından eksiklikler sürekli olarak denetlenerek tespit edilmekte ve Bakanlık onayına sunulmaktadır. Bu da alacağımız sağlık hizmeti açısından önemli bir avantajdır.” dedi.

Açıklamasının Devamında KUZUGÜDEN; “Bu eksiklikler tespit edilmez ve giderilmezse, Avrupa standartlarında ne ölçüde hizmet verebiliriz? Buradan bir sivil toplum kuruluşu olarak, başta kamu emekçileri olmak üzere Kahramanmaraş halkı adına yöneticilere sesleniyoruz: Bakanlığımızın yoğun bakım basamak hizmetlerinde ne gerekiyorsa yapılmalı, eksiklikler bir an önce giderilmeli ve Kahramanmaraş halkı, hak ettiği sağlık hizmetine kavuşturulmalıdır” dedi.

Açıklamasının Sonunda KUZUGÜDEN; “Bir sağlık kuruluşu isterse 4. basamak olsun, içi boş olduktan sonra Kahramanmaraş halkına gerçek bir sağlık hizmeti sunulmuş sayılmaz. Ancak bu tür denetimlerle çağın gereksinimleri yakalanabilir ve sağlık hizmeti sadece isimle değil, içeriğiyle de dolu bir şekilde sunulabilir. Bu konuda, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi'nin gerekli hassasiyeti göstereceğine olan inancımız tamdır.” Dedi.

Kamuoyuna Saygılarımızla.

MUSTAFA KUZUGÜDEN

BİRLİK SAĞLIK SEN

KAHRAMANMARAŞ İL BAŞKANI

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak
AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak
Akdo, 3. Kez Ağustos Fuarı Ana Sponsoru oldu
Akdo, 3. Kez Ağustos Fuarı Ana Sponsoru oldu
Kahramanmaraş’ta plastik deposu ve tekstil fabrikasında yangın
Kahramanmaraş’ta plastik deposu ve tekstil fabrikasında yangın
Kahramanmaraş’ta otomobil KGYS direğine çarptı: 2 ağır yaralı
Kahramanmaraş’ta otomobil KGYS direğine çarptı: 2 ağır yaralı
Kahramanmaraş’ta Sulama Kanalında Bulunan 9 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş’ta Sulama Kanalında Bulunan 9 Yaşındaki Çocuk Hayatını...
Kahramanmaraş’ta tek kişilik dev gösteri
Kahramanmaraş’ta tek kişilik dev gösteri

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim