• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
01:38
-Kahramanmaraş’ta Pikap Bariyerlere Çarparak Devrildi: 2 Yaralı
01:37
-Kahramanmaraş’ta orman yangınları korkuttu 
01:36
-Kahramanmaraş’ta otomobil devrildi: Sürücü yaralandı
01:34
Büyükşehir’den Elbistan’da Zararlılara Karşı Yoğun Mücadele
01:32
Büyükşehir, Asfalt Mesaisini Gece Gündüz Kesintisiz Sürdürüyor
01:31
Büyükşehir’den Alaeddin Özdenören’e Vefa Programı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. EĞİTİM
  3. KSÜ HABERLERİ (3)
EĞİTİM
22 Kasım 2018 - 11:37
Güncelleme: 22 Kasım 2018 - 11:41

KSÜ HABERLERİ (3)

EĞİTİM
22 Kasım 2018 - 11:37
Güncelleme: 22 Kasım 2018 - 11:41
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
KSÜ HABERLERİ (3)
Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Üniversitemizi Ziyaret Etti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilerle görüşmek üzere Kahramanmaraş'a gelen Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova’ya KSÜ bünyesinde eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilere ilişkin bilgiler verdi.

Ziyaret kapsamında Azerbaycanlı öğrencilerin eğitim kalitelerinin arttırılması ve ortaya çıkabilecek sorunlarına çözüm bulunması noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Misafirperverliği için Rektör Can’a teşekkürlerini ifade eden Doç. Dr. Nesibova, Kahramanmaraş’ta ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Azerbaycan ve Türkiye’nin bir millet iki devlet olduğunu hatırlatan Nesibova, Azerbaycanlı öğrencilerin en iyi şekilde eğitimi için büyük bir özveriyle emek veren başta Rektör Prof. Dr. Niyazi Can olmak üzere bütün KSÜ ailesine şükranlarını sundu.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyaretin ardından Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Doç. Dr. Necibe Nesibova, KSÜ’de eğitim gören Azerbaycanlı öğrencilerle Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda bir araya geldi.

Azerbaycanlı öğrencilerin Türkiye’nin 79 ilinde eğitim gördüğüne dikkat çeken Nesibova, “Sizlerle her zaman görüşemesek de Azerbaycan Devleti olarak her zaman arkanızdayız, sizlere destek vermeye hazırız. En az bizler kadar sizlere değer veren bir ülkede, bütün sıcaklığını ve samimiyetini hissettiren bir şehirde; Kahramanmaraş’tasınız.” şeklinde konuştu.

 

KSÜ’de Akademisyenlere Yönelik  ‘Robotik  Kodlama Eğitici Eğitimi’ Başladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) akademik personeline Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı (DOĞAKA) 2018 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen proje doğrultusunda Robotik Kodlama Eğitici Eğitimi verildi.

21-22-23 Kasım 2018 tarihleri arasında KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi binalarındaki bilgisayar sınıflarında gerçekleştirilen eğitimlerin açılış dersine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can da katıldı.

Üniversite bünyesinde yürütülen bu tür çalışmaları önemsediklerinin altını çizen Rektör Can, çağın ihtiyaçlarını tespit ederek muasır medeniyetler seviyesine erişmek için azimle çalışmak ve üretmek gerektiğine dikkat çekti.

“KSÜ’yü Türkiye’de en iyi olarak nitelenen üniversiteler ve dünyanın önde gelen üniversiteleri ile yarışır duruma getirmek için gerekli çalışmaları yapacak alt yapıya sahibiz.” diyen Rektör Can, var olan imkânları ve en büyük sermayemiz olan yetişmiş insan gücünü en verimli şekilde değerlendirerek şehrimize ve ülkemize katma değer üretmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Rektör yardımcısı Kadir Saltalı, İİBF Dekanı Prof. Dr. Seyhan Taş ve DOĞAKA Uzmanı İbrahim Başar Saydam da birer konuşma yaparak projeye ilişkin bilgiler verdiler.

Proje yürütücülüğü İİBF öğretim elemanı Dr. Öğretim Üyesi Hikmet Maraşlı tarafından gerçekleştirilen Robotik Kodlama Eğitici Eğitimi’ni Sanlab firmasından Eğitim Uzmanı Beşir Tayfur verdi. Bilgisayar programlama dili bilgisi olan öğretim üyelerinin katıldığı 3 günlük kurs eğitiminin sonunda başarılı olanlara sertifika verilecek.

 

Türk Kızılay Genel Başkanı Kınık, Üniversitemiz Rektörü Can’ı Ziyaret Etti

Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ı ziyaret etti.

KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Genel Başkan Kınık’a Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Ökkeş Arslan Şerefoğlu ve Kızılay yetkilileri eşlik etti.

Türk insanının yardımseverliğini dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Tük Kızılay’ının değerli genel başkanını Kahramanmaraş’ta ve üniversitemizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, Kızılay ile birçok önemli projeye birlikte imza attıklarını söyledi.

Kızılay’ın desteğiyle KSÜ bünyesinde kurulan Giysi Bankası vasıtasıyla yaklaşık 2 bin öğrenciye 6 bin 750 parça giysi yardımı yaptıklarını belirten Rektör Can, bu yıl sağlanan yeni giysilerle bu rakamı iki katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Rektör Can’a misafirperverliği için teşekkürlerini ifade eden Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, önümüzdeki yıllarda da KSÜ ile yürütülen başarılı çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Ziyaret kapsamında Türk Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a Kızılay tarafından özel olarak üretilen doğal maden suyu hediye etti. Rektör Can da Genel Başkan Kınık’a Kahramanmaraş Ansiklopedisi ve oyma ceviz sandık hediye etti.

6311211.jpg
7140173.jpg
3591401.jpg
4995669.jpg
424806.jpg
5372867.jpg
7587871.jpg
2164040.jpg
8954258.jpg
5476683.jpg
3342983.jpg
573247.jpg
2687342.jpg
7429313.jpg
4643114.jpg
6005970.jpg
2526139.jpg
7247429.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
-Kahramanmaraş’ta Pikap Bariyerlere Çarparak Devrildi: 2 Yaralı
-Kahramanmaraş’ta Pikap Bariyerlere Çarparak Devrildi: 2 Yaralı
-Kahramanmaraş’ta orman yangınları korkuttu 
-Kahramanmaraş’ta orman yangınları korkuttu 
-Kahramanmaraş’ta otomobil devrildi: Sürücü yaralandı
-Kahramanmaraş’ta otomobil devrildi: Sürücü yaralandı
Büyükşehir’den Elbistan’da Zararlılara Karşı Yoğun Mücadele
Büyükşehir’den Elbistan’da Zararlılara Karşı Yoğun Mücadele
Büyükşehir, Asfalt Mesaisini Gece Gündüz Kesintisiz Sürdürüyor
Büyükşehir, Asfalt Mesaisini Gece Gündüz Kesintisiz Sürdürüyor
AHMET SANDAL ANKARA VE ANTALYA’DA 3 SEMİNER SUNDU
AHMET SANDAL ANKARA VE ANTALYA’DA 3 SEMİNER SUNDU

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim