• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
13:25
Kahramanmaraş Havalimanı’nda Mayıs Ayında 30 Bin Yolcuya Hizmet Verildi
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  3. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HABERLERİ
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
13 Temmuz 2016 - 16:46
Güncelleme: 13 Temmuz 2016 - 16:51

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HABERLERİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
13 Temmuz 2016 - 16:46
Güncelleme: 13 Temmuz 2016 - 16:51
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HABERLERİ
BOĞAZİÇİ BULVARI’NDA HUMMALI ÇALIŞMA

Trafikte yaşanan yoğunluğu hafifletme gayreti içinde olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bulvarların yapımının yanı sıra mevcut bulvarlarda iyileştirme ve bakım çalışmalarını da aralıksız olarak devam ettiriyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Boğaziçi Bulvarı’nda hummalı bir çalışma yürütülüyor.

Boğaziçi Konutları’nı hem Kayseri Yolu’na hem de Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı’na bağlayan Boğaziçi Bulvarı’nda yol genişletme çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfalt serim ve bordür döşeme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Daha önce iniş istikametinde asfalt çalışmaları tamamlanan Boğaziçi Bulvarı’nda şu anda sıcak asfalt serim ve bordür döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından bulvarda yol işaretleme çalışmalarına başlanacak.

 

--------------------------------------------------------------------------

 

ENGİZEK İLK DEFA SICAK ASFALTLA BULUŞTU

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çağlayancerit’in Engizek Mahallesi yolunu ilk defa sıcak asfaltla buluşturdu.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Çağlayancerit İlçesi Engizek Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar ilk defa yollarının sıcak asfaltla kaplanmasının sevincini yaşarken, yapılan çalışmalara yoğun ilgi gösterdiler.

Engizek Mahallesi’ne ilk defa sıcak asfaltın gelmesinden duydukları memnuniyeti dile getiren Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki: “ Engizek Mahallemizde alt yapı çalışmaları, zemin düzeltme ve yol genişletme çalışmalarını Büyükşehir Belediyemizin destekleri ile tamamladık. Siz kıymetli hemşehrilerimizin de bizlere inanarak, güvenerek çıktığı bu kutlu yolda, ilçemize hak ettiği hizmetleri sunabilmek için, Büyükşehir Belediyemizle birlikte omuz omuza verdik çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz.
'30 yıldır yapılamayan 9 km' lik Engizek Mahallemizin yolunu bugün sıcak karışım Asfalt ile buluşturduk. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç'a ve ekibine şahsım ve Engizek Mahalleli hemşehrilerim adına teşekkür eder, minnet duygularımı ifade ederim” diye konuştu.

Engizek Mahalle sakinleri ise yollarının sıcak asfalt ile kaplanmasının sevincini kurban keserek kutladılar.

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

YAZ SPOR OKULLARI İLÇELERDE DE AÇILIYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin bu yıl 13.’sünü düzenlediği Yaz Spor Okulları ilk defa ilçelerde de açılmaya başlandı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü’nce 12 Temmuz 2016 tarihinde Çağlayancerit İlçesi’nde başlayan açılış furyası Pazarcık ve Türkoğlu ile devam etti.

Çağlayancerit’te 12 Temmuz 2016 Salı günü saat 14.00’te yapılan açılış programına ilgi oldukça yoğun olurken, Pazarcık’taki açılış ise 16.00’da gerçekleştirildi.

Türkoğlu’nda gerçekleştirilen açılış ise saat 18.00’de başladı.

Türkoğlu’nda gerçekleştirilen program açılış konuşmaları ile başladı. İlk olarak kürsüye gelen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Büyükşehir Belediyesi ile birçok ortak proje yürüttüklerini ve gerek tesisleşme gerekse sportif etkinlikler açısından Kahramanmaraş’ın sporda hak ettiği yere getirmek için gayret ettiklerini söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un gayret ve desteklerini her zaman yanlarında hissetlerini ifade ederek: “Türkoğlu ilçemizin gelişiminde ve kalkınmasında Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatih Mehmet Erkoç, her zaman yanımızda yer aldılar ve destek vermeye de devam ediyorlar. Yaptığımız proje ve hizmetlerle ilçemizi en güzide yerler arasında yer alacak hale getireceğiz. Desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür ederim” dedi

Son olarak kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanvekili Bekir Kılıç, Türkoğlu halkına Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un selamını getirdiğini ileterek: “Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına Büyükşehir Belediyesi olarak çalışmalarımız ve hizmetlerimiz devam ediyor. Bu yıl 13’sünü il merkezinde düzenlediğimiz Yaz Spor okullarımıza bu yıl ilçelerimizi de ekledik. İl genelinde 7 binden fazla öğrenci kardeşimiz bu okullarda yaklaşık 14 dalda eğitim görecekler. Hem yaz tatillerini anlamlı bir şekilde değerlendirmiş olacaklar hem de kötü alışkanlıklardan uzak duracaklar. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman gençlerimizin ve çocuklarımızın yanlarında olmaya ve onlara destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Açılış konuşmalarının ardından Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal başta olmak üzere protokol mensupları öğrencilere malzemelerini dağıttılar.

365843.jpg
277666.jpg
5481829.jpg
3591206.jpg
6595611.jpg
4209183.jpg
246949.jpg
6133989.jpg
1428891.jpg
4949964.jpg
2372479.jpg
9239773.jpg
5630941.jpg
5390291.jpg
6170940.jpg
1641219.jpg
9882719.jpg
4087100.jpg
3310105.jpg
1829490.jpg
1627259.jpg
569425.jpg
457493.jpg
2798665.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş Havalimanı’nda Mayıs Ayında 30 Bin Yolcuya Hizmet Verildi
Kahramanmaraş Havalimanı’nda Mayıs Ayında 30 Bin Yolcuya Hizmet...
ATA SPORUNUN KALBİ DULKADİROĞLU'NDA ATACAK: 23. GELENEKSEL DEREKÖY KARAKUCAK VE ŞALVAR GÜREŞ FESTİVALİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
ATA SPORUNUN KALBİ DULKADİROĞLU'NDA ATACAK: 23. GELENEKSEL DEREKÖY...
Başkan Görgel, Şehit Yakınları ve Gazilerle Anlamlı Programda Buluştu
Başkan Görgel, Şehit Yakınları ve Gazilerle Anlamlı Programda Buluştu
Büyükşehir’in Gençlik Meclisi Çocukların Neşesine Neşe Kattı
Büyükşehir’in Gençlik Meclisi Çocukların Neşesine Neşe Kattı
Kadınların El Emeği ve Üretkenliği Yıl Sonu Sergisinde Taçlandı
Kadınların El Emeği ve Üretkenliği Yıl Sonu Sergisinde Taçlandı
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HABERLERİ
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HABERLERİ

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim