• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
19:28
DULKADİROĞLU’NDA 94. MAHALLE TOPLANTISI FEVZİPAŞA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
19:24
Başkan Görgel, TVNET Canlı Yayınında UNESCO Edebiyat Şehri Sürecini Anlattı
19:18
Kahramanmaraş Kadın Platformu’ndan “Bir Çocuk Bir Dünya” Çalıştayı
17:05
Mehmet Kılıç Konferans Salonu Hizmete Açıldı!
17:02
Bilim Kafe’de Geleceğin Meslekleri ve Yapay Zekâ Konuşuldu
16:59
YAVUZ AĞIRALİOĞLU: AVRUPA PARLAMENTOSU RAPORUNU CİDDİYE ALMIYORUZ
16:58
Büyükşehir, YKS Sürecinde Öğrenci ve Velilerin Yanında
16:56
Başkan Görgel; “Şehrimizi Her Alanda Daha Güçlü Bir Geleceğe Taşımaya Kararlılıkla Devam Edeceğiz”
16:51
Büyükşehir, Trabzon Bulvarı’nda Son Kat Asfalt Serimine Başladı
15:39
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ, ŞEHİT ÖĞRENCİ KEREM ERDEM GÜNGÖR’ÜN İSMİNİ YAŞATACAK
14:52
Türkoğlu’nda Eğitime Yeni Yatırım: Uzunsöğüt Ortaokulu Konferans Salonu Hizmete Açıldı
14:44
Galata Kulesi’nde UNESCO Edebiyat Şehri Kahramanmaraş’a Özel Gösteri
14:43
Kahramanmaraş’ta komşular arasında tartışma kavgaya dönüştü
13:59
Kahramanmaraş’ta Rekor Uyuşturucu Operasyonu: 195 Bin 440 Sentetik Hap Ele Geçirildi, 3 Tutuklama
10:20
Kahramanmaraş Stadyumu Adım Adım Tamamlanıyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  3. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HABERLERİ (2)
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
30 Mart 2017 - 18:12
Güncelleme: 30 Mart 2017 - 18:17

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HABERLERİ (2)

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
30 Mart 2017 - 18:12
Güncelleme: 30 Mart 2017 - 18:17
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE HABERLERİ (2)
KUZEY ÇEVRE YOLU TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Kuzey Çevre Yolu’nda yol yapım ve zemin sağlamlaştırma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kuzey çevre yolunda birkaç noktada çalışmalar devam ederken yolun tamamı yaklaşık 30 kilometrelik bir güzergâhı kapsıyor.

Şehrin en doğusu Gaziantep yolundan başlayıp Kılavuzlu mevkiinde Kayseri yoluna bağlanacak olan Kuzey Çevre Yolu şehrin doğusuyla batısını bağlayacak.

Şehir trafiği için çok önemli bir arter olan Kuzey Çevre Yolu’nun en önemli kısmı da Gazi Kışlası. Gazi kışlasından alınan izinle, yapılacak çalışmalara başlanacak. Gazi Kışlasından da yolun bağlanması ile şehrin doğusuyla batısı kuzeyden bağlanmış olacak.

Kuzey Çevre Yolu’nda çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğine dikkat çeken Başkan Erkoç:  “Onlarca iş makinamız çok hızlı bir şekilde bu bölgede birkaç yerde çalışmakta. Hedefimiz yolun önemli bir kısmını 2017 yılı içerisinde, tamamını da en geç 2018’de bitirip trafiğe açacağız. Gazi Kışlası’ndan geçiş çok önemliydi hamdolsun izni aldık geçişle ilgili projeleri hazırlıyoruz yakın zamanda da protokolü imzalayacağız ve yolumuzu Gazi Kışlası’ndan geçirerek şehrin doğusuyla batısı arasında sürekliliği sağlamış olacağız” diye konuştu.

Başkan Erkoç açıklamasında Kahramanmaraş’ın ulaşım problemlerinin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım projeleriyle 2017 yılı itibariyle önemli ölçüde azalacağını belirterek şunları söyledi: “Yol yapım çalışmalarımız devam etmekte. Bir kaç noktada köprülü kavşaklar başlayacak. Bir taraftan karayollarından talep ediyoruz, bir taraftan da büyükşehir olarak biz yapıyoruz. İnşallah ulaşım projelerimizle 2017 sonu itibariyle Kahramanmaraş’ta ulaşım önemli ölçüde rahatlamış olacak. Vatandaşlarımıza bize göstermiş olduğu güven ve teveccüh için tekrar teşekkür ederim.”

 

 

MUHTARLARA SERTİFİKALARI VERİLDİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlara yönelik yürütülen Millet Akademisi kapsamında eğitime devam eden muhtarlara sertifikaları verildi.

İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Millet Akademisi Projesi kapsamında eğitim verilen muhtarlara sertifikalar dağıtıldı.

Kültürpark Konferans Salonu’nda düzenlenen programa TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile Muhtarlık Dairesi Başkanı Adnan Alagöz, Muhtarlık İşleri Şube Müdür Muzaffer Türk, Sivil Toplum Kuruluşları Koordinasyon Şube Müdürü Yaşar Kaymak ile muhtarlar katıldı.

Programın açılışında bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, muhtarların kendilerinin mesai arkadaşı olduğuna işaret ederek: “Muhtarlarımız bizlerin gözü kulağıdır, elimiz kolumuzdur. Bir gövdenin organları gibidir. Uzağımızdaki temas noktamızdır. Sizlerden rica ediyorum. Mahallelerinizde yaşayan ihtiyaç sahibi insanlar varsa lütfen bizlere bunu bildirin. Mahallelerinizin sıkıntılarını çözmek elbette bizim görevimiz.

Bu projemiz ise Belediye-Muhtar işbirliğine en güzel örnektir. Beraberce bir program dahilinde 2019 yılına kadar görevimizin başındayız ve sizlerle birlikte çalışmaktayız.

Büyükşehir Belediyesi olarak 1700 kilometre sıcak asfalt ve satih kaplama yaptık. Bir diğer ifade ile 17 milyon metrekare. Bu sene sonuna kadar hedefimiz 1300 kilometre daha yol asfaltlamak. Merkez ilçelerimizde belediyelerimiz yoğun çalışıyor ama diğer ilçelerimizde de imkanlar dahilinde büyükşehir belediyesi olarak sıkıntıların giderilmesinde elbirliği ile çalışmaktayız” dedi.

Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğine işaret eden Başkan Erkoç: “Biliyorsunuz ülkemiz şu anda önemli bir süreçten geçiyor. 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması ülkemizde bir dönüm noktası olacak. Şu andaki mevcut parlamenter sistem iyice tıkanmış durumda. Bunun en son örneğini 7 Haziran seçimlerinde gördük.

6 Haziran’da güçlü bir hükümet iktidarda iken, 7 Haziran’da yapılan seçimlerden sonra 8 Haziran’da bir belirsizlik başladı. Eğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ana muhalefet lideri Kemal Kılıçdaroğlu2na hükümeti kurma görevini vermiş olsaydı, şu anda içeride tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş’la birlikte hükümet kurulacaktı. Ülkemiz bir facianın eşiğinden döndü.

2019 seçimlerinde aynı facianın yaşanmayacağını kim garanti edebilir.

Yıllardır koalisyon hükümetleri döneminde ülkemiz çok enerji kaybetti, ekonomik gelir kaybetti. Artık kaybetmeye tahammülümüz de yok zamanımızda.

Bakın Amerika’da Salı günü seçim oluyor, Çarşamba günü güçlü bir hükümet kuruluyor. Bizde de aynen böyle olacak.

Mevcut parlamenter sistem değişecek ve yeni sistemde anahtar milletin cebinde olacak. Hükümeti siz kuracaksınız” diye konuştu.

Ağrı Belediyesi ile ortak çalışma başlattıklarına da dikkat çeken Başkan Erkoç: “Geçen gün Ağrı’ya gittik. Biliyorsunuz Ağrı Belediyesi’ne kayyum atandı ve bizim de ortak çalışmamız söylendi. Şehir resmen harap olmuş, hiç hizmet üretilmemiş. Bu milletin parası çar-çur edilmiş. Büyükşehir Belediyesi olarak orada bir takım çalışmalar yapacağız. Bu vatanın her tarafı bizim toprağımız. Nerede ne hizmet eksiği varsa biz bunu yapacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle Millet Akademisi’ne katılan tüm muhtarlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Daha sonra kürsüye gelen TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Celalettin Güvenç, Cumhurbaşkanlığı Sistemi üzerine bir konferans vererek sistemi anlattı. Muhtarlardan gelen soruları da cevaplandıran Güvenç, bu sistemin ülkemiz niçin gerekli olduğunu söyledi.

Konferansın sonunda muhtarlara sertifikaları takdim edilerek topluca hatıra fotoğrafı çektirildi.

9698619.jpg
4740172.jpg
9854447.jpg
522059.jpg
4022054.jpg
4709030.jpg
3205230.jpg
2047514.jpg
2568441.jpg
8184853.jpg
9576816.jpg
3192757.jpg
6589090.jpg
5498370.jpg
5411880.jpg
6978302.jpg
5368204.jpg
1351477.jpg
1845396.jpg
333583.jpg
6052775.jpg
5279802.jpg
2894290.jpg
2956548.jpg
22093.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
DULKADİROĞLU’NDA 94. MAHALLE TOPLANTISI FEVZİPAŞA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
DULKADİROĞLU’NDA 94. MAHALLE TOPLANTISI FEVZİPAŞA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Başkan Görgel, TVNET Canlı Yayınında UNESCO Edebiyat Şehri Sürecini Anlattı
Başkan Görgel, TVNET Canlı Yayınında UNESCO Edebiyat Şehri Sürecini...
Kahramanmaraş Kadın Platformu’ndan “Bir Çocuk Bir Dünya” Çalıştayı
Kahramanmaraş Kadın Platformu’ndan “Bir Çocuk Bir Dünya” Çalıştayı
Mehmet Kılıç Konferans Salonu Hizmete Açıldı!
Mehmet Kılıç Konferans Salonu Hizmete Açıldı!
Bilim Kafe’de Geleceğin Meslekleri ve Yapay Zekâ Konuşuldu
Bilim Kafe’de Geleceğin Meslekleri ve Yapay Zekâ Konuşuldu
PAZARCIK BELEDİYE HABERLERİ (3)
PAZARCIK BELEDİYE HABERLERİ (3)

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim