• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
18:59
Başsavcılıktan “fail kaçırıldı” iddialarına yalanlama
17:03
Rektör Okumuş’tan Vali Ünlüer’e Ziyaret
17:02
ANAHTAR PARTİ SÖZCÜSÜ FUAT GEÇEN’DEN TOM BARRACK ÇIKIŞI: HADDİNİ BİLECEK!
16:58
Büyükşehir, Sınav Günü de Özel Gereksinimli Vatandaşları Yalnız Bırakmadı
16:57
Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Büyükşehir’den Ödüllü Deneme Sınavı
16:56
Elbistan’ın Yeni Kütüphanesinde Sona Doğru
16:54
Milletvekillerinden Yaralı Öğrencilere Ziyaret
12:53
Kahramanmaraş’ta yaşlı kadın yangında hayatını kaybetti
11:50
Kahramanmaraş’ta Okul Saldırısında Yaralanan Öğrencilerin Tedavisi Sürüyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  3. "Kahramanmaraş'a Yakışan Bir Fuar"
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
28 Ekim 2021 - 13:11

"Kahramanmaraş'a Yakışan Bir Fuar"

Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği “7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı” ünlü yazarlar Melih Tuğtağ, Pelin Çift ve Tufan Gündüz söyleşi ve imza gününe ev sahipliği yaptı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikler sonrası konuşan yazarlar, Kahramanmaraş’ta bulunmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
28 Ekim 2021 - 13:11
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
“Kahramanmaraş’a Yakışan Bir Fuar”
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı söyleşi ve imza günü etkinlikleriyle devam ediyor. KAFUM’da gerçekleştirilen fuarda, Türkiye’nin en seçkin 150 yayınevi binlerce eseriyle yer alırken, 200’e yakın şair ve yazar da kitapseverlerle bir araya geliyor. Son olarak, miniklerin ilgiyle takip ettiği birçok öykünün altında imzası bulunan Melih Tuğtağ ve televizyon programlarında tarihi farklı perspektiflerden ele alan Pelin Çift ile Prof. Dr. Tufan Gündüz eserleriyle kültür sanat dostlarıyla buluştu. Düzenlenen buluşma vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşirken, ünlü isimler de gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade etti.

Okurlarımızla Yeniden Buluştuk

Çocuk romanlarının usta yazarı Melih Tuğtağ etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “ Uzun yıllar sonra Kahramanmaraş’ta yeniden okuyucularımızla bir araya geldik. Yazarlar burada, kitaplar burada, tüm okurlarımızı da fuara davet ediyoruz” diye konuşurken, ünlü sunucu Pelin Çift ise, “Ben uzun seneler sonra Kahramanmaraş’a tekrar gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Katılımcıların yoğun ilgisinden anladığım kadarıyla birbirimizi çok özlemişiz. Tufan Gündüz hocayla soru cevap şeklinde bir tarih söyleşisi yaptık. Özellikle gelen sorular çok kaliteliydi. Ben bu tarz etkinliklerin şehrin kültür sanat dünyasına ciddi katkılar yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Şehrin Entelektüel Birikimi Yükseliyor

Prof. Dr. Tufan Gündüz ise açıklamasında, “Uzun bir salgın döneminden geçtik, şimdi kitapla ve eğitimle yeniden buluşuyoruz. Kitap fuarları da bu dönüş esnasında aslında önemli bir kapı işlevi görüyor. Bu yüzden belediyeleri takdir etmek gerekiyor. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi adeta canını dişine takmış ve büyük bir organizasyona imza atmış. Çocuklara yönelik onların fuar alanına transferi, burada kitaplarla buluşmaları, okuyucu yazar buluşmaları, takdire şayan bir iş olmuş. Az önce bizim de sohbet programımız vardı. Pelin hanımla hakikaten salonda entelektüel seviyesi son derece yüksek bir dinleyici grubumuz vardı. Bu da bizi çok memnun ediyor. Aslında Kahramanmaraş’a yakışan da budur. Bu şehrin tarih boyunca bir entelektüel profili var. Bu özelliğini daha da güçlendirecek, güçlendirerek daha ileri seviyeye taşıyacak diye ümit ediyoruz. Bu vesileyle fuarı düzenleyen Büyükşehir Belediyesi'ne ve tüm ziyaretçilere teşekkür ediyorum” görüşlerini aktardı.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Başsavcılıktan “fail kaçırıldı” iddialarına yalanlama
Başsavcılıktan “fail kaçırıldı” iddialarına yalanlama
Rektör Okumuş’tan Vali Ünlüer’e Ziyaret
Rektör Okumuş’tan Vali Ünlüer’e Ziyaret
ANAHTAR PARTİ SÖZCÜSÜ FUAT GEÇEN’DEN TOM BARRACK ÇIKIŞI: HADDİNİ BİLECEK!
ANAHTAR PARTİ SÖZCÜSÜ FUAT GEÇEN’DEN TOM BARRACK ÇIKIŞI: HADDİNİ...
Büyükşehir, Sınav Günü de Özel Gereksinimli Vatandaşları Yalnız Bırakmadı
Büyükşehir, Sınav Günü de Özel Gereksinimli Vatandaşları Yalnız...
Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Büyükşehir’den Ödüllü Deneme Sınavı
Üniversiteye Hazırlanan Gençlere Büyükşehir’den Ödüllü Deneme...
Başkan Güngör: “Gönül Bağımız Çok Kuvvetli”
Başkan Güngör: “Gönül Bağımız Çok Kuvvetli”

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim