• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
15:39
Kahramanmaraş’ta çıkan yangın araç demir yığınına döndü
15:37
33 yıldır aranıyordu Göksun’da yakalandı
15:35
KSÜ’DE görevli akademisyen evinde ölü bulundu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İLÇE
  3. DSİ Genel Müdür Yardımcısı'ndan EXPO 2023 ve Sedde Aksı'na tam not
İLÇE
14 Eylül 2022 - 16:24

DSİ Genel Müdür Yardımcısı'ndan EXPO 2023 ve Sedde Aksı'na tam not

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kahramanmaraş’a gelen Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Balta’ya EXPO 2023 ve Baraj İçi Su Tutucu Sedde Aksı Projesi’nin detaylarını anlattı. Projeleri yerinde gören Balta, EXPO 2023 ve Sedde Aksı’na tam not verdi.

İLÇE
14 Eylül 2022 - 16:24
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
DSİ Genel Müdür Yardımcısı’ndan EXPO 2023 ve Sedde Aksı’na tam not

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kahramanmaraş’a gelen Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Balta, beraberinde 20. Kahramanmaraş Bölge Müdürü Sançar Biçer ve ekibiyle Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’i EXPO 2023 Rekreasyon Alanı’nda ziyaret etti.

Başkan Mahçiçek, daha önce Ankara ziyaretinde bilgilendirdiği Balta’ya EXPO 2023 ve Baraj İçi Su Tutucu Sedde Aksı Projesi’nin detaylarını anlattı. DSİ ile işbirliği halinde olunması gereken konularda görüş alışverişinden bulunulurken, Başkan Mahçiçek tanıtım filmi ve sonrasında alan gezisiyle misafirlerine projelerde kat edilen mesafeyi yerinde gösterdi.

“DSİ olarak her konuda yardımcı olacağımızın sözünü vermiştik”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Devlet Su İşleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Balta, EXPO 2023 ve Baraj İçi Su Tutucu Sedde Aksı Projesi’nin çok ileri bir seviyeye geldiğini belirterek, DSİ olarak her türlü desteği vereceklerini yineledi. Balta, sözlerine şu şekilde devam etti, “Başkanımız sağ olsun Ankara’da bizleri ziyaret ettiğinde EXPO 2023 ve Baraj İçi Su Tutucu Sedde Aksı Projesi’nden bahsetmişti. Kendisi projenin heyecanıyla bizlere anlatmıştı. Bugün de bu projeyi yerinde görme fırsatı bulduk ama o gün anlattığından çok daha ileri seviyede olduğunu gördük. Çok uzun da bir süre olmamıştı. Projenin hayata geçtiğini, hatta EXPO 2023 Fuar Alanı’nın özellikle tamamlanmak üzere olduğunu gördük. Devamında başkanımız yeni bir projeyi de hayata geçirmek için adım attı. Bu projeyi de yine belediye ve devletin kasasından para çıkmadan yapmayı planlıyor. Kendisi eski bir planlamacı olduğu için bu işleri iyi planlıyor. Burada Kahramanmaraş’a bir nevi denizi getirmiş olacak. Aslında su buradan akıp gidiyor fakat suyu burada belli bir noktada durgun hale getirerek yani önüne bir bent veya sedde kurarak suyu göllendirmeyi hedeflemiş. Biz de kendilerine her konuda yardımcı olacağımızın sözünü vermiştik. Ziyaretimizde de bunu tekrarlamış olduk. Yakın zamanda bu projeyi hayata geçirip tamamladığında da bizleri davet ederse İnşallah birlikte tekneyi burada yüzdürürüz.”

“Artık Kahramanmaraş’ın geleceğini ilmek ilmek öreceğiz”

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de ziyaretlerinden dolayı Balta’ya teşekkür ederek, Kahramanmaraş’ın geleceğini ilmek ilmek öreceklerini söyledi. Başkan Mahçiçek, “Sayın Genel Müdür Yardımcımızın da ifade ettiği gibi projelerimizle ilgili Ankara’da kendilerini bilgilendirmiştik. EXPO 2023 Alanı’mızda beraber görme imkanımız oldu projeyi. Kahramanmaraş’ın geleceğiyle ilgili iyi şeyler yapıyoruz. Kahramanmaraş’ın gelecek vizyonuyla ve daha yaşanabilir bir memleket olması gayretiyle çalışıyoruz. İnşallah yakın bir zamanda EXPO 2023 ve sedde projemizle Kahramanmaraş’ımızı ulusal ve uluslararası alanda tanıtılır hale getireceğiz. Ben hep söylüyorum, artık kaldırım belediyeciliği yok. Artık Kahramanmaraş’ın geleceğini ilmek ilmek öreceğiz. Yaşanabilir kentler sıralamasında ön sıralara taşınması için gayret edeceğiz. Ben Sayın Genel Müdür Yardımcımıza ve Bölge Müdürümüze bir kere daha teşekkür ediyoruz, bizleri onurlandırdılar. Kendilerine de başarılar ve muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

2022/09/12140735201663161949.jpeg
2022/09/4358222261663161949.jpeg
2022/09/17959265851663161948.jpeg
2022/09/16372535501663161948.jpeg
2022/09/227748611663161950.jpeg
2022/09/5962133111663161950.jpeg
2022/09/12756050511663161950.jpeg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş’ta çıkan yangın araç demir yığınına döndü
Kahramanmaraş’ta çıkan yangın araç demir yığınına döndü
33 yıldır aranıyordu Göksun’da yakalandı
33 yıldır aranıyordu Göksun’da yakalandı
KSÜ’DE görevli akademisyen evinde ölü bulundu
KSÜ’DE görevli akademisyen evinde ölü bulundu
Sıfır Atık Festivali’nde Büyükşehir’in Standı Yoğun İlgi Görüyor
Sıfır Atık Festivali’nde Büyükşehir’in Standı Yoğun İlgi...
Büyükşehir, Kocabaş Konağını Turizme Kazandıracak
Büyükşehir, Kocabaş Konağını Turizme Kazandıracak
İLKÖĞRETİM HAFTASI YILDIRIM BAYAZIT İLKOKULU'NDA KUTLANDI
İLKÖĞRETİM HAFTASI YILDIRIM BAYAZIT İLKOKULU'NDA KUTLANDI

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim