• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
15:39
Kahramanmaraş’ta çıkan yangın araç demir yığınına döndü
15:37
33 yıldır aranıyordu Göksun’da yakalandı
15:35
KSÜ’DE görevli akademisyen evinde ölü bulundu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASİ
  3. Çitil; "Rabbim niyetimizi hayırlı etsin"
SİYASİ
16 Şubat 2015 - 17:46
Güncelleme: 16 Şubat 2015 - 17:49

Çitil; "Rabbim niyetimizi hayırlı etsin"

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday adayı Dr. İlker Çitil, Kahramanmaraş’ ta görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Çitil Kervan han’ da düzenlediği basın toplantısında; “Bürokrat olarak edindiğim bilgi birikimi ve tecrübelerimi farklı bir kulvar olan siyaset kurumunda, yani Milli Egemenliğin sembolü, millet iradesinin tecelli yeri olan, TBMM'de AK Parti çatısı altında sürdürerek ülkemize hizmet etmeyi hedefliyorum İnşallah” dedi.

SİYASİ
16 Şubat 2015 - 17:46
Güncelleme: 16 Şubat 2015 - 17:49
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Çitil; “Rabbim niyetimizi hayırlı etsin”
Dr. İlker Çitil düzenlediği basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu;  “Bugün burada 25. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri İçin AK Parti’den Aday Adaylığımı siz değerli basın mensuplarıyla dolayısıyla tüm hemşerilerimle paylaşmak istiyorum. Rabbim niyetimizi hayırlı etsin. Allah utandırmasın.

       Rabbim nasip ederse, halkımızın ve sizlerin de desteğini alarak bu şehrin havasını soluyan, bu şehirde yaşayan ve 22 yıllık memuriyet hayatımda sağlık sektörünün çeşitli kademesinde çalışan bir hekim, bir yönetici olarak, dün olduğu gibi bugün ve yarında hizmet gayesiyle aktif siyasete girme kararı vermiş bulunmaktayım.

Partimizin İktidara geldiği 2002 yılından bu yana, Başhekim Yardımcısı, İl Sağlık Müdür Yardımcısı, Bakanlık Müşaviri ve son beş yıldır da İl Sağlık Müdürü olarak şehrimizin hizmetinde bulundum.

Allah’ın izni ile bürokrat olarak edindiğim bilgi birikimi ve tecrübelerimi farklı bir kulvar olan siyaset kurumunda, yani Milli Egemenliğin sembolü, millet iradesinin tecelli yeri olan, TBMM'de AK Parti çatısı altında sürdürerek ülkemize hizmet etmeyi hedefliyorum İnşallah.

Hepinizin bildiği gibi aslen Afşinliyim. Ama Nurhakk’ından Göksun’una, Pazarcık’tan Türkoğlu’na, Onikişubattan, Dulkadiroğlu’na, Elbistan’ından Ekinözü’ne kadar her bir ilçemizin, her bir insanımızın yani 1.089.000 nüfusun tamamının hizmetine talip olarak bu yola çıktım.

        Amacım inşallah TBMM çatısı altında özellikle sağlık alanında alınan kararlarda, çıkarılan mevzuatlarda sahayı iyi bilen biri olarak gerekli eklemelerin çıkarmaların yapılmasını sağlamak ve bu suretle; gerek vatandaşlarımızın Sağlıkta Dönüşüm Projesi kapsamında edindikleri kazanımları daha ileriye götürmek gerekse sağlık çalışanlarının özlük haklarından çalışma ortamlarına varıncaya kadar gerekli iyileştirilmelerin yapılmasını sağlamak. Bu hizmetleri yaparken de ilimizdeki sağlık yöneticilerimizle istişare kurumunu işleterek sağlıklı analizler yapacağımı buradan ifade ediyorum. Öte yandan projelerim sadece sağlık alanında olmayacak elbette. Eşsiz doğası, yaylaları, buz gibi suları, zeytininden cevizine her nebatın yetiştiği bu güzide toprakların kıymetini bilerek; kuyumculuktan tekstile, çelik eşya üretiminden, ahşap oymacılığına kadar her türlü sanayi faaliyetlerinin çeşitlendirilerek geliştirilmesi ve daha fazla istihdam alanı oluşturulması bütün bunların sonucunda da; memleketimizin ülke ve uluslararası platformda tanıtımında elimden geleni yapacağım inşallah. İstişarelerimi; başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere tüm İlçe Belediye Başkanlarımızın,  partimizin İl ilçe Yönetimlerinin, Kadın Kollarımız ile Gençlik Kollarımızın, siz kıymetli basın mensuplarımızın, ilgili sivil toplum kuruluşlarımızın, vakıflar ve derneklerimizin, ilimizdeki kanaat önderlerinin ve iş adamlarımızın da görüşlerini alarak yapacağımı belirtmek istiyorum.

       Çünkü peygamber efendimizin de çok önem verdiği istişarenin dolayısıyla ortak akılla hareket etmenin çok önemli olduğunu biliyorum. Bu sayede olaylara durumlara farklı bakış açılarıyla farklı disiplinlerle yaklaşabilir ve bu sayede ihtiyaçlara maksimum düzeyde cevap verecek çözümler üretebilme imkânını yakalayacağız.

Milletvekili bildiğiniz gibi illerden seçilir ama tüm Türkiye’yi temsil etmektedir. Bu noktadan hareketle ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas dönemde siz değerli hemşerilerimin fikirlerini de meclise taşıma ve ülkemiz için alınacak önemli kararlara sizler adına imza atma imkânı yakalayacağım inşallah. Özellikle sivil bir anayasanın konuşulduğu, ileri demokrasi ve insanların daha çok özgürlüklere sahip olacakları, hem kendi geleceğine yön veren hem de mevcut konjonktürde bölge için gerekli duruşu gösteren, zulme hayır diyen, zalime dur diyen, mazlumlara kucak açan, aş-iş sıcak bir yuva veren Yeni ve Büyük Türkiye’nin inşasında,  Kahramanmaraşlı hemşeriniz olarak bende bir tuğla koymak istiyorum. Çıktığım bu kutlu yolda istikamete koşmakta ve Büyük Güçlü Türkiye yolunda inşallah önderlerim ve yol göstericilerim; başta Partimizin Kurucu Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere partimizin Genel Başkanı ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU ve diğer dava arkadaşlarımız olacaktır.

Bu süreçte siz değerli basın mensubu arkadaşlarımın da beni yalnız bırakmayacağına inancım tamdır. Biliyorsunuz basınımızın önemi tartışılmaz. Demokratik ülkelerde sistem, güçler ayrılığı ilkesi gereğince saç ayağı dediğimiz üçlü bir yapı üzerine kurulmuştur. Birbirinden bağımsız olarak yürütülen Yasama Yürütme ve Yargı. İşte basın özgürlüğü de gelişmiş toplumlarda demokratik gelişmişliğin göstergesi olup bunun dördüncü ayağını temsil etmektedir. Sizlere de bu yorucu ve zor süreçte beni takip ederek her türlü temas ve açıklamalarımı halkımıza ulaştırma noktasındaki gayretlerinize de şimdiden teşekkür ediyor kolay gelsin diyorum.

Sözlerimi tamamlarken, bu toprakların hâkimi değil hadimi olmak için, ulaşılmaz makam sahibi değil bir telefon kadar yakın bir kardeşiniz olmak için, Yeniden Büyük Güçlü Türkiye İçin, buradayım diyor, sizleri ve şahsınızda tüm Kahramanmaraşlı hemşerilerimi en samimi ve içten duygularımla selamlıyorum.

Davetimi kırmayıp teşriflerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

                Dr. İlker Çitil yaptığı açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

                Diğer yandan Bu gün 16 Şubat 2015 Pazartesi günü saat: 17.00 de Ak Parti İl Binası’nda Aday adaylığı başvurusunu yapacak.

908094.jpg
8164876.jpg
6894939.jpg
2287561.jpg
1439828.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş’ta çıkan yangın araç demir yığınına döndü
Kahramanmaraş’ta çıkan yangın araç demir yığınına döndü
33 yıldır aranıyordu Göksun’da yakalandı
33 yıldır aranıyordu Göksun’da yakalandı
KSÜ’DE görevli akademisyen evinde ölü bulundu
KSÜ’DE görevli akademisyen evinde ölü bulundu
Sıfır Atık Festivali’nde Büyükşehir’in Standı Yoğun İlgi Görüyor
Sıfır Atık Festivali’nde Büyükşehir’in Standı Yoğun İlgi...
Büyükşehir, Kocabaş Konağını Turizme Kazandıracak
Büyükşehir, Kocabaş Konağını Turizme Kazandıracak
ONARAN, ZİYARETLERİNE BAŞLADI!
ONARAN, ZİYARETLERİNE BAŞLADI!

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim