• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
14:24
KSÜ Rektörü Okumuş’tan Afşin Belediye Başkanı Kıraç’a Ziyaret
14:18
Büyükşehir’den Elbistan İğde’de Ulaşım Atağı; Yürüyüş Yolu Tamam, Asfalt Başladı
14:06
LGS Gününde Büyükşehirden Öğrenci ve Velilere Tam Destek
13:59
Onikişubat Belediyesi, LGS’ye giren öğrencilerin ve ailelerinin sınav heyecanına ortak oldu
13:43
MADO’dan Yaşar Pastanesi’nde Tarihe Yolculuk: Mehmet Kanbur Dondurmanın Dününü ve Bugününü Anlattı
10:36
Kahramanmaraş’ta Feci Kaza: Otomobil Direğe Çarptı, 1’i Ağır 2 Yaralı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  3. BÜYÜKŞEHİR'DEN YARDIM ÇAĞRISI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
27 Ocak 2016 - 17:24
Güncelleme: 27 Ocak 2016 - 17:28

BÜYÜKŞEHİR'DEN YARDIM ÇAĞRISI

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Büyükşehir Belediyesi ile Hayrat İnsani Yardım Derneği tarafından Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine yönelik başlatılan kampanya kapsamında yardımların toplandığı Ulucami yanındaki TIR'ın önünde basın açıklaması yaparak destek istediler.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
27 Ocak 2016 - 17:24
Güncelleme: 27 Ocak 2016 - 17:28
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BÜYÜKŞEHİR’DEN YARDIM ÇAĞRISI
Basın açıklamasında ilk olarak söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Hayrat İnsani Yardım Derneği olarak insani, vicdani ve tarihimizden beslenen sorumluluğumuzu yerine getirmek için buradayız.

Büyük bir insanlık dramının yaşandığı, yüz binlerce insanın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın göç etmek zorunda kaldığı Suriye'de, son günlerde özellikle Bayırbucak Türkmenlerinin yaşadığı bölgelerde, kadın, çocuk, yaşlı demeden Türkmen kardeşlerimize yönelik çok yoğun bir saldırı söz konusu. Okullar bombalanıyor, hastaneler vuruluyor, siviller ve masum yavrular hayatlarını kaybediyorlar.

Bayırbucak Türkmenleri, asırlarca o bölgede yaşamış olmakla birlikte, bizim canımızdır, kanımızdır, kardeşlerimizdir. Onların davası bizim davamızdır, onların meselesi bizim meselemizdir. Türkmen kardeşlerimizi yok etmeye yönelik bu barbarca saldırıları ve katliamları en şiddetli şekilde kınıyor ve lanetliyoruz. Bu konuda herkesi duyarlı davranmaya davet ediyoruz.

Tüm vatandaşlarımızı her türlü ev eşyası, konserve, dayanıklı gıda maddeleri, kuru gıda, günü geçmemiş tıbbi malzemeler, giysi ve ayakkabı, çocuk maması ve battaniye gibi ayni ve nakdi yardımlarını,  İl Özel İdare Binası önünde açılan yardım çadırına, Ulucamii yanındaki yardım tırına veya Şekerdere’de bulunan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne teslim etmeye çağırıyor, kampanyamıza herkesi davet ediyoruz” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, kampanyaya destek verenlere teşekkür ederek, şöyle konuştu: "Yapılması gereken, atılması gereken her adım konusunda Türkiye olarak yerine getiriyoruz. Bu bir insanı yardım, milletin gerçek büyüklüğü. Her şey aslında sizlerin yüreklerinde olup bitiyor. Sizlerin yüreklerinde kararlaştırılan yardım, zulme sessiz kalmama iradesi, bizler vasıtasıyla sahaya dökülüyor. Bizler sadece bir aracız. Sizden ne geliyorsa, organize bir güç olarak biz sahaya yansıtıyoruz. Bu manada da çok mutluyuz ki beslendiğimiz kaynak, milletin derin irfanı, şefkatli yüreği bizim aracılığımızla sadece iyiliği, güzelliği, doğruluğu iletiyor. Rabbim gücümüzü, kudretimizi arttırsın, yanımızda olsun. Bu güç, kudret yalnız ve yalnız hak için her türlü yanlışlığı düzeltmeye, dünyayı ve insan onurunu mahmur kılmayı bizlere nasip etsin” diye konuşarak Kahramanmaraş Halkının bu kampanyaya destek vereceklerine inandıklarını söyledi.

4177574.jpg
2048667.jpg
3823025.jpg
6478310.jpg
2648571.jpg
2483279.jpg
7332551.jpg
7567589.jpg
9730109.jpg
8151721.jpg
4727537.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
KSÜ Rektörü Okumuş’tan Afşin Belediye Başkanı Kıraç’a Ziyaret
KSÜ Rektörü Okumuş’tan Afşin Belediye Başkanı Kıraç’a Ziyaret
Büyükşehir’den Elbistan İğde’de Ulaşım Atağı; Yürüyüş Yolu Tamam, Asfalt Başladı
Büyükşehir’den Elbistan İğde’de Ulaşım Atağı; Yürüyüş...
LGS Gününde Büyükşehirden Öğrenci ve Velilere Tam Destek
LGS Gününde Büyükşehirden Öğrenci ve Velilere Tam Destek
Onikişubat Belediyesi, LGS’ye giren öğrencilerin ve ailelerinin sınav heyecanına ortak oldu
Onikişubat Belediyesi, LGS’ye giren öğrencilerin ve ailelerinin sınav...
MADO’dan Yaşar Pastanesi’nde Tarihe Yolculuk: Mehmet Kanbur Dondurmanın Dününü ve Bugününü Anlattı
MADO’dan Yaşar Pastanesi’nde Tarihe Yolculuk: Mehmet Kanbur Dondurmanın...
BAŞKAN OKAY, KAR FESTİVALİNDE BULUŞUYORUZ
BAŞKAN OKAY, KAR FESTİVALİNDE BULUŞUYORUZ

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim