• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
10:20
Kahramanmaraş Stadyumu Adım Adım Tamamlanıyor
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. BİRLİK VAKFI'NDAN TIP BAYRAMI PROGRAMI
GÜNCEL
15 Mart 2017 - 13:20
Güncelleme: 15 Mart 2017 - 13:24

BİRLİK VAKFI'NDAN TIP BAYRAMI PROGRAMI

Birlik Vakfı Kahramanmaraş Şubesi ve Kahramanmaraş Tabipler Odası tarafından 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle ortak bir program düzenlendi.

GÜNCEL
15 Mart 2017 - 13:20
Güncelleme: 15 Mart 2017 - 13:24
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BİRLİK VAKFI'NDAN TIP BAYRAMI PROGRAMI
Kahramanmaraş'ta faaliyetlerine başlamasıyla adından sıkça söz ettiren Birlik Vakfı, anlamlı ve özel bir programa daha imza attı. 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Tabipler Odası ile ortaklaşa bir program düzenleyen Birlik Vakfı, Tıp çalışanlarının önemine dikkat çekti.

Birlik Vakfı Kahramanmaraş Şubesi toplantı salonunda gerçekleşen program saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Programın açılış konuşmasını Kahramanmaraş Tabipler Odası Başkanı Dr. Ekrem Aksu yaptı. Aksu, tıp çalışanlarının önemini anlatarak yaşanan olumsuz olaylara da dikkat çekti. İnsan sağlığı konusunda tıp çalışanlarının gerekli hassasiyeti gösterdiğini aktaran Başkan Aksu, aynı hassasiyeti hasta yakınlarının ve sağlığına kavuşmak isteyen vatandaşlarında göstermesi gerektiğini söyledi. Tıp'ta şiddetin yeri olmaması gerektiğinin altını çizen Başkan Aksu, bu konuda tüm vatandaşları duyarlı olmaya davet etti.
Başkan Aksu, son olarak bu anlamlı programa ortak olan Birlik Vakfı yönetimine de ayrıca teşekkür etti.
Aksu'nun ardından konuşan Birlik Vakfı Kahramanmaraş Şube Başkanı Ökkeş Alper Erşahan'da Tıp Bayramı vesilesiyle tıp çalışanlarının yaşadığı zorluklara dikkat çekti. Özellikle son yıllarda artan tıp çalışanlarına şiddetin durdurulması gerektiğini anlatan Erşahan, bu konuda gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini aktardı.
Tıp çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlayan Erşahan, programın verimli geçmesini dileyerek vakıf hizmetlerini anlattı. Erşahan, sözlerini şu şekilde aktardı: "Milli Türk Talebe Birliğiyle başlayan serüvenimiz 1980 darbesiyle birlikte Birlik Vakfı şekline dönüştürülmüş ve özverili çalışmalar bu çatı altında büyüyerek devam etmiştir. Vatanına, milletine ve dinine bağlı gençlerin yetişmesi için Birlik Vakfı olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmek için çalışıyoruz. Geleceğin teminatı olan gençlerin yetişmesinde bir nebze de olsa katkı sağlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Özellikle Kahramanmaraş'ta şubemizin açılmasıyla birlikte bir çok özel programa imza attık. Gençlerimizi bu çatı altında bir araya getirerek özel seminerler gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yıl ramazan ayında öğrenci kardeşlerimize yönelik programlar ve iftarlar düzenledik. Yine öğrenci kardeşlerimize yönelik bir projeye imza atarak yurdumuzu faaliyete geçirdik. Barbaros Mahallemiz Onikişubat Belediyemiz tarafından vakfımıza kiralanan öğrenci yurdumuzun kayıtlarına başladık ve şuanda orası hizmet vermektedir. Vakfımızın bu gibi çalışmaları artarak devam edecek. Ben yeniden tüm tıp çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, saygılar sunuyorum."
Başkan Erşahan'ın ardından Yar. Doc. Dr. Mahmut Tokur, "Geçmişten Günümüze Tıp Bilimi" konulu sunumuyla katılımcıları tıp tarihi hakkında bilgilendirdi.
Program sonunda Yar. Doc. Dr. Mahmut Tokur'a Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ali Ünsal tarafından plaket verildi.

100220.jpg
1491277.jpg
2564450.jpg
7931159.jpg
6038835.jpg
8538838_1.jpg
1376603.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş Stadyumu Adım Adım Tamamlanıyor
Kahramanmaraş Stadyumu Adım Adım Tamamlanıyor
Denizi Olmayan Şehirden Balıkçılık Hikâyesi
Denizi Olmayan Şehirden Balıkçılık Hikâyesi
CENNET PINARINDA TAŞ OCAĞI İSTEMİYORUZ
CENNET PINARINDA TAŞ OCAĞI İSTEMİYORUZ
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ’NDE VEDA ZİYARETİ: BAŞKAN AKPINAR’DAN UĞUR GÖKMEN’E TEŞEKKÜR
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ’NDE VEDA ZİYARETİ: BAŞKAN AKPINAR’DAN...
Kahramanmaraş’ta halk otobüsüne çarpan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti
Kahramanmaraş’ta halk otobüsüne çarpan otomobil sürücüsü hayatını...
AYŞE KILIÇ DOS-TDER’İ ZİYARET ETTİ
AYŞE KILIÇ DOS-TDER’İ ZİYARET ETTİ

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim