• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
18:46
15 Temmuz Şehidi Niyazi Ergüven Kabri Başında Dualarla Anıldı
18:44
“Bu çığlığa kulak verin!”
18:43
15 Temmuz’un Kahramanlarına Vefa Ziyareti
14:05
Aziz Şehitler, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Dualarla Yâd Edildi
13:17
Kahramanmaraş’ta Kaçak Sondaj Şebeke Borusunu Patlattı
12:50
Veteranlardan Ömer Halisdemir’in Kabrine Ziyaret!
11:43
“15 Temmuz: Milletin Zaferi, Demokrasinin Dönüm Noktasıdır”
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İLÇE
  3. Başkan Toptaş; Babalar, evlatlarının ilk kahramanıdır
İLÇE
14 Haziran 2025 - 18:01

Başkan Toptaş; Babalar, evlatlarının ilk kahramanıdır

Babalar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, “Bizim kültürümüzde babalarımız, ilk kahramanımız ve dayandığımız dağdır. Bu sebeple sadece Babalar Günü’nde değil, inançlarımız ve kültürümüzün bir gereği olarak, her gün babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz” dedi.

İLÇE
14 Haziran 2025 - 18:01
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Toptaş; Babalar, evlatlarının ilk kahramanıdır

Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, Babalar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında, babaların çocuklarının ilk kahramanı olduğuna dikkat çeken Başkan Toptaş, hayat sürecinde babaların yol gösterici ve koruyucu rolüyle yaşantımızdaki yerinin asla doldurulamayacağını vurguladı.

Başkan Toptaş, mesajında şu ifadeleri kullandı;

 

“Baba; sebattır, sabırdır; dayanıklılıktır, sorumluluktur”

“Hem dinimizde hem de kültürümüzde babalarımız, bizler için en ulvi değerleri taşıyan, gösterdikleri fedakârlık ve sevgileriyle yerine başkalarını koyamayacağımız yegâne kıymetlilerimizdir. Dinimizde de babanın evladına yaptığı duanın Peygamber Efendimizin ümmetine yaptığı dua gibi olduğu kabul edilerek, en makbul dualar arasında olması babanın hayatımızdaki önemini özellikle ortaya koymaktadır. Kültürümüzde ise baba, dayandığımız dağdır. Bir başka ifadeyle sebattır, sabırdır; dayanıklılıktır, sorumluluktur… Hayata gözlerimizi açtığımız ilk andan itibaren hep yanımızda olan babalarımızın en büyük isteği; aile huzuru, evladının sağlıklı, başarılı ve mutlu olmasıdır. Bir nevi baba için evladının mutluluğu, kendi mutluluğudur. Çalışan, ailesi için dışarıda alın teri döken babalarımız, aynı zamanda şefkati ve korumayı da temsil etmektedir. Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan; aile içerisinde sevgi, saygı ve hoşgörü bağlarının kurulmasında büyük rol oynayan babalarımız, ailenin temel direğidir.

 

“İlk kahramanlarımızın Babalar Günü’nü tebrik ediyorum”

Kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğunu düşünen babalarımız, çocukluk yaşlarının güç sembolü, gençler için kıymeti bilindikçe yol gösterici bir rehber, orta yaş kuşağındakiler için bilgeliğin timsalidir. Çocuklarını geleceğe hazırlamada, anneler ile birlikte, en büyük desteği veren, hayatı öğreten, koruyup kollayan babaların isteği, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek, onların başarılarıyla gurur duymak, vatana ve millete faydalı olduklarını görmektir. Bir ömür ailesine kol kanat geren, her türlü imkanını, vaktini, birikimini evlatlarının geleceği için seferber eden ilk kahramanlarımızın Babalar Günü’nü tebrik ediyor, ahirete irtihal etmiş tüm büyüklerimizi rahmetle, hürmetle yâd ediyorum. Aynı zamanda Babalar Günü’nün babalarımıza duyduğumuz sevgi ve saygıyı göstermek için bir vesile olduğunu hatırlatıyor, sadece bu günde değil inançlarımız ve kültürümüzün bir gereği olarak, her gün babalarımızın gönüllerini hoş tutmamız, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermemiz gerektiğini belirtmek istiyorum.”

2025/06/7925098731749913343.jpeg
# baskan-toptas-babalar-evlatlarinin-ilk-kahramanidir
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
15 Temmuz Şehidi Niyazi Ergüven Kabri Başında Dualarla Anıldı
15 Temmuz Şehidi Niyazi Ergüven Kabri Başında Dualarla Anıldı
“Bu çığlığa kulak verin!”
“Bu çığlığa kulak verin!”
15 Temmuz’un Kahramanlarına Vefa Ziyareti
15 Temmuz’un Kahramanlarına Vefa Ziyareti
Aziz Şehitler, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Dualarla Yâd Edildi
Aziz Şehitler, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde Dualarla Yâd Edildi
Kahramanmaraş’ta Kaçak Sondaj Şebeke Borusunu Patlattı
Kahramanmaraş’ta Kaçak Sondaj Şebeke Borusunu Patlattı
Büyükşehir’in Temizlik Timi Elbistan’da Sahada
Büyükşehir’in Temizlik Timi Elbistan’da Sahada

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim