• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
15:13
Kipaş Holding’den Küresel Başarı: TİM 1000 Listesinde Kahramanmaraş’ın İhracat Gücünü Dünyaya Taşıdı!
15:09
Yumurtalık’ta sahiller kurumsal kimliğe kavuşuyor
13:48
KAHRAMANMARAŞ'TA YÖRÜK KÜLTÜRÜNE BÜYÜK BULUŞMA
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İLÇE
  3. BAŞKAN OKUMUŞ; TÜRKOĞLU TARİHİ BİR AN YAŞADI
İLÇE
06 Mart 2019 - 14:04
Güncelleme: 06 Mart 2019 - 14:07

BAŞKAN OKUMUŞ; TÜRKOĞLU TARİHİ BİR AN YAŞADI

Türkoğlu Belediyesi eski Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü adaylığından istifa ederek, Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş’a tam destek verdi.

İLÇE
06 Mart 2019 - 14:04
Güncelleme: 06 Mart 2019 - 14:07
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BAŞKAN OKUMUŞ; TÜRKOĞLU TARİHİ BİR AN YAŞADI
Türkoğlu'nda sıcak saatler yaşanıyor. Türkoğlu Belediyesi eski Başkanı ve Bağımsız Belediye Başkan Adayı Cafer Güçlü ve destekçileri Türkoğlu Cumhur İttifakı seçim ofisine gelerek büyük bir konvoyla Başkan Osman Okumuş'a katılım yaptı.

 Türkoğlu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Okumuş; “Kıymetli gönüldaşlarım her gün olduğu gibi bugünde tarihi bir ana şahitlik yapıyoruz. Bugün bizim için çok önemli bir gün. Bir dönem Türkoğlu’nda Belediye Başkanlığı yapmış. Geçen dönem yine beraber demokratik kurallar içerisinde Milliyetçi Hareket Partisinden Belediye Başkanı adayı olmuştu. Bu seferde bağımsız adayı olup ekibiyle, çevresiyle beraber Cumhur ittifakı seçim büromuzu şereflendirmişlerdir. Hoş geldiler, şeref verdiler. Gücümüze güç kattılar. 31 Mart’ta 20 bin fark atacağız, inşallah. 31 Mart’ta da bu zaferi taçlandıracağız, inşallah. Sizlerle beraber çünkü biz, Türkoğlu’na gönlümüzü verdik. Türkoğlu’nu bir gönül ilçesi, huzur ilçesi yaptık.

44 tane mahallesiyle kalkınan bir ilçe yaptık. Kahramanmaraş’ımızın en çok yatırım alan ilçesi yaptık. Değerli dostlarım kısa süre içerisinde aslında burada ki belediyecilik Türkiye’de ders olarak okutulması gerek, sadece bizim belediye işimizle ilgili değil hükümetimizin yaptığı yatırımlara kadar Türkoğlu’na büyük yatırımlar geldi. Bundan sonra ki hedefimiz bu yatırımların devamı aynı zamanda Türkoğlu halkının işsizliğiyle mücadele ve refah’ının arttırılmasına yönelik çalışmalarımız olacaktır.

Türkoğlu Organize Sanayi , Kılılı Islah Organize Sanayi, Hacıbebek-Çobantepe Gıda Organize Sanayi ve metal organizeyle beraber bu dönem 4 tane organize sanayi hizmete sunacağız.”dedi.

359976.jpg
134563.jpg
2952285.jpg
2008025.jpg
1007640.jpg
161898.jpg
992101.jpg
6650622.jpg
1528906.jpg
7154931.jpg
8408884.jpg
4883952.jpg
8393779.jpg
584615.jpg
2458541.jpg
6578315.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kipaş Holding’den Küresel Başarı: TİM 1000 Listesinde Kahramanmaraş’ın İhracat Gücünü Dünyaya Taşıdı!
Kipaş Holding’den Küresel Başarı: TİM 1000 Listesinde Kahramanmaraş’ın...
Yumurtalık’ta sahiller kurumsal kimliğe kavuşuyor
Yumurtalık’ta sahiller kurumsal kimliğe kavuşuyor
KAHRAMANMARAŞ'TA YÖRÜK KÜLTÜRÜNE BÜYÜK BULUŞMA
KAHRAMANMARAŞ'TA YÖRÜK KÜLTÜRÜNE BÜYÜK BULUŞMA
Kahramanmaraş’ta iki otomobil çarpıştı: 2 ağır yaralı
Kahramanmaraş’ta iki otomobil çarpıştı: 2 ağır yaralı
Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 4 yaralı
Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 4 yaralı
BAŞKAN OKAY’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI
BAŞKAN OKAY’IN REGAİP KANDİLİ MESAJI

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim