• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
09:27
Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ilçe müdürlükleri bünyesinde düzenlenecek GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları için yaz dönemi kayıtları başladı.
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İLÇE
  3. BAŞKAN OKUMUŞ, AKSU TV'DE YAYINLANAN 'ARTI ESKİ' PROGRAMI
İLÇE
13 Ekim 2016 - 15:27

BAŞKAN OKUMUŞ, AKSU TV'DE YAYINLANAN 'ARTI ESKİ' PROGRAMI

BAŞKAN OKUMUŞ, AKSU TV’DE YAYINLANAN ‘ARTI ESKİ’ PROGRAMININ CANLI YAYIN KONUĞU OLDU

İLÇE
13 Ekim 2016 - 15:27
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BAŞKAN OKUMUŞ, AKSU TV’DE YAYINLANAN ‘ARTI ESKİ’ PROGRAMI
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Aksu TV’de 12 Ekim 2016 Çarşamba günü canlı yayın konuğu oldu.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; sunuculuğunu Hukukçu-İnşaat Mühendisi Serdar Erdoğan Yılmaz’ın gerçekleştirdiği, Aksu TV’nin bir ekran klasiği olan “Artı Eksi” programında, Dünya Gazetesi Kahramanmaraş Temsilcisi Ali Eskalen ve Maraş Gündem İmtiyaz Sahibi Mehmet Taş’ın katılımlarıyla, Türkoğlu’nda gerçekleştirilen yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

İlçeyi modern bir ilçe yapma konusunda çaba sarf ettiklerini belirten Başkan Okumuş; “Göreve geldiğimiz ilk günde Kahramanmaraş içerisinde yıldızı parlayan bir ilçe yapacağız sözü gereği birçok projelere imza attık.

İlk olarak daha önceden yıkım kararı alınan ve aynı zamanda ilçeye yetersiz kalmasından dolayı, eski belediye hizmet binası için hemen proje çalışmalarına başladık ve 15 ay içerisinde, çevre düzenlemesiyle birlikte Türkoğlu’na yakışır son derece Modern ve kullanışlı Hizmet Binasını tamamladık. Modern Belediye Hizmet Binası 15 Ekim 2016 Cumartesi günü açılışını gerçekleştireceğiz inşallah. Türkoğlu’na ve Türkoğlu’lulara hayırlı olsun.

Bunun yanında ilçemizde birçok projelerimiz devam ediyor. Kahramanmaraş’ımızın 2 nci büyük camii inşaat çalışmaları, Türkoğlu Meslek Yüksek Okulu ve İslami Bilimler Fakültesi çalışmaları, 75 yataklı devlet hastanesi, Türkiye’nin en büyük lojistik merkezi, 200 konutluk TOKİ Konutları yatırımı, 5000 kişilik cezaevi, organize sanayi bölgesi, atlı eğitim merkezi çalışmaları, dev projelerimizden olan kent meydanı çalışması kapsamında olan İmalı Dere ıslah çalışmaları ve ilçemize bağlı tüm mahallelerde 8 ekip tarafından kilit parke taşı döşeme çalışmaları, doğalgaz çalışmaları, park ve yeşil alanlar ve yollarımızla çok önemli işler gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam edeceğiz, dedi.

Ayrıca ‘Güne Başlarken ve Kahramanlar Yarışıyor’ Programının sunucusu Kurtuluş Şükür bu haftaki yarışma çekimini Türkoğlu’nda gerçekleştirdi.

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ilçe müdürlükleri bünyesinde düzenlenecek GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları için yaz dönemi kayıtları başladı.
Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile ilçe müdürlükleri...
Kahramanmaraş’ta Hayırlı Olsun Ziyareti
Kahramanmaraş’ta Hayırlı Olsun Ziyareti
AFŞİN GENÇLİK FESTİVALİ BİNLERCE KİŞİYİ BULUŞTURDU: ÜÇ GÜN BOYUNCA MÜZİK, EĞLENCE VE KARDEŞLİK COŞKUSU YAŞANDI
AFŞİN GENÇLİK FESTİVALİ BİNLERCE KİŞİYİ BULUŞTURDU: ÜÇ GÜN...
Kahramanmaraş’ta miras kalan araçlar için 90 günlük süre uyarısı 
Kahramanmaraş’ta miras kalan araçlar için 90 günlük süre uyarısı 
Pusula Maraş Yaz Kamplarına Başvurular Başladı!
Pusula Maraş Yaz Kamplarına Başvurular Başladı!
YURT ÖĞRENCİLERİ CAMİDE
YURT ÖĞRENCİLERİ CAMİDE

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim