• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
17:24
Başkan Görgel ve Vali Ünlüer, Altyapı Firmaları ile Toplantı Gerçekleştirdi
17:20
Büyükşehir’de Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
17:12
Kahramanmaraş Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor
17:01
Başkan Toptaş: Onikişubat’ta çocuklarımız için çalışırken, bu yıl 23 Nisan’ı buruk karşılıyoruz
17:00
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’de Genel Müdürlük Görev Değişimi
16:57
Büyükşehir Yol Yatırımlarını Sürdürüyor
16:55
Andırın Kırsalında Ulaşıma Güç Katacak Yeni Köprü
16:52
Yumurtalık’ta ortak akıl ve güç birliği vurgusu
14:20
-AS Vefa’ya iş insanından anlamlı destek
14:18
Güngör’den İstiklalspor İtirafı: "Mecburiyetten Kurduk, Bir Umut Oldu"
13:42
Kahramanmaraş’ta Silahlı Kavga Cinayetle Sonuçlandı
11:36
Kahramanmaraşlı Vali Ömer Kalaylı’dan Kilis’te Güçlü Mesajlar: “Okullar Kırmızı Çizgimizdir”
10:18
Kahramanmaraş’ta Okul Saldırısı Soruşturmasında Yeni Gelişme: Anne Tutuklandı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. İLÇE
  3. BAŞKAN OKAY'DAN DULKADİROĞLU'NA DEV BİR ESER DAHA
İLÇE
30 Haziran 2021 - 13:50

BAŞKAN OKAY'DAN DULKADİROĞLU'NA DEV BİR ESER DAHA

Sosyal belediyecilik anlamında bölgesini nakış nakış işleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, büyük bir eseri daha ilçesine kazandırıyor.

İLÇE
30 Haziran 2021 - 13:50
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
BAŞKAN OKAY’DAN DULKADİROĞLU’NA DEV BİR ESER DAHA

Başkan Okay, Doğukent Spor Kompleksi’nin ilçesine değer katacağını söyledi.
Sosyal ve kültürel projelerde Kahramanmaraş’ta ilklere imza atan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bölgenin en büyük spor komplekslerinden biri olacak olan Doğukent Spor Kompleksi’nin inşaat çalışmalarını inceledi. İnceleme sonrasında konuşan Başkan Okay, Kahramanmaraş’ın ve bölgenin en büyük spor kompleksi olmaya aday projenin hızla devam ettiğini bildirdi.
Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: “Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır. Bu bilinçle onlara yakışır eserleri inşa ediyoruz. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin özellikle istifade edeceği, tüm vatandaşlarımıza her bakımdan hizmet verecek devasa eserleri bölgemize kazandırıyoruz. Bu projelerden bir tanesi de Doğukent mahallemizde yapımını sürdürdüğümüz Doğukent Spor Kompleksidir. Toplam 6 bin 202 metre kare alanıyla bölgenin en büyüklerinden bir tanesi olacak bu eserimiz, tamamlandığında ilçemize çok büyük değer katacaktır.”
KAHRAMANMARAŞ’IN VE BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ
Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’nin bölgeye kattığı değeri hatırlatan Başkan Okay, Doğukent Spor Kompleksi’nin de ilçesine çok büyük değer katacağını ifade ederek şunları söyledi: “Özellikle gençlerimizin istifade edeceği çok büyük ve güzel eserler ortaya koyuyoruz. Namık Kemal ve Yavuzselim Mahallemize inşa ettiğimiz Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi’miz de bu eserlerden bir tanesidir. Bu güzel eserde olduğu gibi Doğukent Spor Kompleksimizi de çok amaçlı ve işlevsel olarak planladık. Üç bloktan oluşacak tesisimiz, içerisinde Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Çocuk havuzu ve 1 adet açık yüzme havuzu mevcuttur. Kompleksimizde yüzme havuzlarının yanı sıra spor salonları, sauna, hamam, spor malzemeleri satış ofisleri, bay-bayan fitness salonları, derslikler, çok amaçlı 750 metrekare alan (Çeşitli sosyal etkinliklerde kullanılabilecek) ve kafeterya yer almaktadır.”
ÇEVRESİYLE UYUMLU TAM BİR KOMPLEKS OLACAK
Tesisin konumu itibariyle çevresindeki tesislerle uyumlu bir şekilde hizmet vereceğini dile getiren Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Proje alanımız özellikle seçtiğimiz bir yerdir. Çevresinde büyük bir semt sahası, yeşil alanı ve spor tesisi olarak ayrılmış alanlara sahip bir konumda inşaata başladık. Tesisimiz bu alanların merkezinde ve tamamlayıcı bir konumdadır. Bölgemizin spor tesisi bakamından farklı bir konuma gelmesini de sağlayacak olan projenin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. İnşallah tamamlandığında Kahramanmaraş’ımıza hizmet verecek. Kaba inşaat çalışmalarımız yüzde 80 oranında tamamlanmış durumda. Geri kalan kısımlarda en kısa sürede tamamlanacak ve projemizin açılışını yapacağız.”
DULKADİROĞLU’NU SOSYAL TESİS ZENGİNİ YAPACAĞIZ
İlçesini sosyal tesis bakımından çok güçlü hale getirmek için yoğun bir mesai harcadıklarını hatırlatan Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bölgemize birçok sosyal tesis kazandırdık. Çok amaçlı olarak planladığımız bu tesislerimiz Pandemi sürecinin normale dönmesiyle hizmet vermeye başlayacak. İlçemizin en önemli eksiği olan bu çalışmalarımızı da sürdüreceğiz. Şuanda tamamlanmış ve inşaatı devam eden sosyal tesis projelerimiz mevcut. Çalışmaları tamamlanan projelerimizi açacağız ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. ilçemizin bu anlamda eksiğinin kalmaması adına gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz.”
 

  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Başkan Görgel ve Vali Ünlüer, Altyapı Firmaları ile Toplantı Gerçekleştirdi
Başkan Görgel ve Vali Ünlüer, Altyapı Firmaları ile Toplantı Gerçekleştirdi
Büyükşehir’de Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Büyükşehir’de Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Kahramanmaraş Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor
Kahramanmaraş Kalesi’nde Restorasyon Çalışmaları Tüm Hızıyla...
Başkan Toptaş: Onikişubat’ta çocuklarımız için çalışırken, bu yıl 23 Nisan’ı buruk karşılıyoruz
Başkan Toptaş: Onikişubat’ta çocuklarımız için çalışırken,...
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’de Genel Müdürlük Görev Değişimi
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş.’de Genel Müdürlük Görev Değişimi
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Tırı Kahramanmaraş'ta
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dijital Tırı Kahramanmaraş'ta

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim