• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
11:28
Kahramanmaraş’ta Sulama Kanalında Bulunan 9 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
10:42
BAŞKAN MEHMET AKPINAR’DAN TARİHÎ KAPALI ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  3. Başkan Görgel: "Sanayi Sitemizin Ulaşım Ağını Daha da Güçlendiriyoruz"
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
25 Ağustos 2025 - 17:11

Başkan Görgel: "Sanayi Sitemizin Ulaşım Ağını Daha da Güçlendiriyoruz"

Küçük Sanayi Sitesi’nde yürütülen yol yatırımlarını yerinde inceleyen Başkan Görgel, “Bu yıl içerisinde Küçük Sanayi Sitesi’ne 2 bin 400 metre uzunluğunda yeni yol kazandırmayı hedefliyoruz. Bu sayede hem mevcut yolların standartlarını yükseltiyor hem de yeni açılan iş yerlerinin bulunduğu bölgelerde ulaşım imkânlarını genişletiyoruz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
25 Ağustos 2025 - 17:11
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Görgel: “Sanayi Sitemizin Ulaşım Ağını Daha da Güçlendiriyoruz”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde ulaşım altyapısını güçlendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Küçük Sanayi Sitesi’nde de yol yapım ve bakım çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığınca sürdürülen çalışmalarla, sanayi içerisinde ulaşımı sağlayan yolların konforu ve güvenliği artırılırken bölgeye yeni ulaşım arterleri de kazandırılıyor. Özellikle sanayiye eklenen yeni iş yerlerinin bulunduğu bölgelerde yeni yol ağlarının oluşturulmasıyla, ulaşım standartlarının yükseltilmesi hedefleniyor. Program çerçevesinde 2025 yılı içerisinde Küçük Sanayi Sitesi’ne toplam 2 bin 400 metre uzunluğunda yeni yol ağı kazandırılması planlanıyor. Yapılan bu yatırımlar sayesinde hem esnafların hem de bölgeye gelen vatandaşların ulaşımında büyük bir kolaylık sağlanacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel de çalışmaları yerinde incelemek üzere Küçük Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanı Mehmet Emin İnceer’den projeler hakkında bilgi alan Görgel, çalışmalar tamamlandığında sanayi sitesindeki ulaşımın çok daha güvenli ve konforlu hale geleceğini belirtti.

 

Sanayi Sitesine 2 Bin 400 Metre Yeni Yol

İncelemelerin ardından değerlendirmelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “Şehrimizin üretim ve istihdam merkezlerinden biri olan Küçük Sanayi Sitesi’nde ulaşım altyapısını güçlendirmek için yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Burada esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın günlük hayatını kolaylaştıracak, aynı zamanda ticari hareketliliği destekleyecek yeni yol ağlarını bölgemize kazandırıyoruz. Bu yıl içerisinde Küçük Sanayi Sitesi’ne 2 bin 400 metre uzunluğunda yeni yol kazandırmayı hedefliyoruz. Bu sayede hem mevcut yolların standartlarını yükseltiyor hem de yeni açılan iş yerlerinin bulunduğu bölgelerde ulaşım imkânlarını genişletiyoruz. Amacımız, sanayi bölgemizi daha güvenli, düzenli ve konforlu bir ulaşım ağına kavuşturarak esnafımızın işlerini kolaylaştırmak ve şehrimizin ticari dinamizmine katkı sunmak. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayarak esnafımızın ve hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” cümlelerini kaydetti.

2025/08/13598051141756131171.jpg
2025/08/1909357551756131173.jpg
2025/08/4653486121756131177.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş’ta Sulama Kanalında Bulunan 9 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Kahramanmaraş’ta Sulama Kanalında Bulunan 9 Yaşındaki Çocuk Hayatını...
BAŞKAN MEHMET AKPINAR’DAN TARİHÎ KAPALI ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
BAŞKAN MEHMET AKPINAR’DAN TARİHÎ KAPALI ÇARŞI ESNAFINA ZİYARET
“USTALARDAN MİRAS VE KAHRAMANMARAŞ” FOTOĞRAF YARIŞMASINDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU
“USTALARDAN MİRAS VE KAHRAMANMARAŞ” FOTOĞRAF YARIŞMASINDA ÖDÜLLER...
Ankara’da Minderin Zirvesi Kahramanmaraş’ın! SEM Sporcularımızdan Şampiyonluk Yağmuru
Ankara’da Minderin Zirvesi Kahramanmaraş’ın! SEM Sporcularımızdan...
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Onikişubat Belediyesi, ilçe genelinde ulaşım seferberliğini sürdürüyor
Pedallar Başkonuş’ta Döndü; Şampiyonlar Kahramanmaraş’ta Belli Oldu
Pedallar Başkonuş’ta Döndü; Şampiyonlar Kahramanmaraş’ta Belli Oldu

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim