• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
19:06
Kahramanmaraş’ta yerel yönetim ve esnaf temsilcilerini bir araya getiren anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.
17:11
Başkan Görgel’den İstiklalspor’a Play-Off Öncesi Destek Mesajı
16:40
-Kahramanmaraş Tabip Odası Başkan Adayı Dr. Mehmet Akif Sarıca projelerini açıkladı
16:38
KSÜ, TİKA Başkanı Abdullah Eren’i Ağırladı
16:36
Başkan Görgel, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla’yı Ağırladı
16:34
KAMEK’te Kadınlar Hem Öğreniyor Hem Üretiyor
16:33
Trabzon Bulvarı ve Kentsel Tasarım Alanlarının Ulaşımı İyileştiriliyor
16:28
Kahramanmaraşlı futbolseverler üst lig yolunda Tivibu’da buluşuyor
15:16
Görgel, TBB Başkanlığı İçin Cumhur İttifakı’nın Adayı Oldu
14:06
KUT’ÜL AMARE ZAFERİ’NİN 110. YILI: TARİHİN AKIŞINI DEĞİŞTİREN BİR DİRENİŞ DESTANI
13:36
Kahramanmaraş Bakırcılar Çarşısı’nda Birlik Sofrası: Esnaf ve Protokol Aynı Masada Buluştu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  3. Başkan Görgel, Geleneksel Vefa İftarı'nda Teşkilat Mensuplarıyla Bir Araya Geldi
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
15 Mart 2026 - 13:59

Başkan Görgel, Geleneksel Vefa İftarı'nda Teşkilat Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla gerçekleştirilen Geleneksel Vefa İftarı’nda teşkilat mensupları ile bir araya gelen Başkan Görgel, “Tüm teşkilatımızla birlikte güçlü bir şekilde şehrimizin ihya ve inşası için gayretimizi sürdürüyoruz. Hep birlikte yeni Kahramanmaraş’ı inşa ediyoruz” dedi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
15 Mart 2026 - 13:59
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Görgel, Geleneksel Vefa İftarı’nda Teşkilat Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla gerçekleştirilen “Geleneksel Vefa İftarı” programında teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda, Ramazan ayının manevi atmosferi eşliğinde birlik, beraberlik ve vefa vurgusu ön plana çıktı. AK Parti İl Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına; TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal, Mevlüt Kurt, Mehmet Şahin ve İrfan Karatutlu, AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, MHP İl Başkanı Mansur Metehan, önceki dönem milletvekilleri ve belediye başkanları, iş insanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma iklimini yansıtan programda, AK Parti teşkilatı aynı sofrada buluşarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

“Gönül Sofrasında Bir Araya Gelmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Muhammed Burak Gül, iftar programının teşkilat için büyük bir anlam taşıdığını belirterek, “Sayın Tarım ve Orman Bakanımızın katılımıyla tüm teşkilatımızla gönül sofrasında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle tüm yol ve dava arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

 

“AK Parti Bir Vefa Partisi”

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, konuşmasında teşkilat kültüründe vefanın önemli bir yer tuttuğunu vurguladı. Görgel, “Teşkilattan gelen birisi olarak bu vefa sofrasının ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyorum. AK Parti gerçekten bir vefa partisi. Teşkilat mensupları olarak daima biriz, birlikteyiz. Bu engin davranış için tüm yol arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm teşkilatımızla birlikte güçlü bir şekilde şehrimizin ihya ve inşası için gayretimizi sürdürüyoruz. Hep birlikte yeni Kahramanmaraş’ı inşa ediyoruz” dedi.

 

“Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun”

TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Vahit Kirişci de programda yaptığı konuşmada teşkilat buluşmalarının önemine dikkat çekerek, “Teşkilatımızın her kademesinden yol arkadaşımızı bu gönül sofrasında bir araya getiren İl Başkanlığımıza teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.

 

“Güçlü Devlet, Güçlü Türkiye”

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Devletin millet için var olduğunu her zaman ifade ediyoruz. Güçlü devlet, güçlü Türkiye’den muradımız öncelikle 86 milyon vatandaşımızın huzurunu ve refahını sağlamaktır. Depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmada kısa zamanda önemli mesafeler kat ettik. Bu başarı hem devletimizin gücü hem AK Parti’nin kararlı politikaları hem de Sayın Cumhurbaşkanımızın güçlü iradesi sayesinde mümkün olmuştur. Bugün hamdolsun Kahramanmaraş’ta böyle bir sofranın etrafında bir arada olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

“Türkiye, Barış ve İstikrar İçin Çaba Gösteren Bir Ülke”

Bakan Yumaklı konuşmasının devamında Türkiye’nin bölgesel ve küresel gelişmeler karşısındaki duruşuna da değinerek, “Coğrafyamızda yaşanan üzücü olayları hep birlikte takip ediyoruz. İnsanlık değerlerini hiçe sayan bu saldırılar karşısında uluslararası sistemin içine düştüğü acziyet çok nettir. Türkiye olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bütün bu gelişmelere karşı dur diyen, barışın ve istikrarın tesisi için çok yönlü diplomatik çabalar yürüten bir ülkeyiz. Biz başkalarının kayıpları üzerinden kazanç arayan bir ülke değiliz. Bölgemizde huzurun hâkim olmasını isteyen bir ülkeyiz. Türkiye doğru zamanda doğru yerde durarak hem milli hem de insani sorumluluğunu yerine getirmeye devam etmektedir” ifadelerini kullandı.

2026/03/19262626961773572478.jpeg
2026/03/13774475231773572494.jpg
2026/03/2016859341773572488.jpeg
2026/03/16359896661773572484.jpg
2026/03/19664611891773572469.jpeg
2026/03/9327296661773572467.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş’ta yerel yönetim ve esnaf temsilcilerini bir araya getiren anlamlı bir ziyaret gerçekleşti.
Kahramanmaraş’ta yerel yönetim ve esnaf temsilcilerini bir araya getiren...
Başkan Görgel’den İstiklalspor’a Play-Off Öncesi Destek Mesajı
Başkan Görgel’den İstiklalspor’a Play-Off Öncesi Destek Mesajı
-Kahramanmaraş Tabip Odası Başkan Adayı Dr. Mehmet Akif Sarıca projelerini açıkladı
-Kahramanmaraş Tabip Odası Başkan Adayı Dr. Mehmet Akif Sarıca projelerini...
KSÜ, TİKA Başkanı Abdullah Eren’i Ağırladı
KSÜ, TİKA Başkanı Abdullah Eren’i Ağırladı
Başkan Görgel, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla’yı Ağırladı
Başkan Görgel, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla’yı...
Kahramanmaraş’ta Nefes Kesen Mücadele: İstiklalspor Basketbol Son Çeyrekte Yıkıldı
Kahramanmaraş’ta Nefes Kesen Mücadele: İstiklalspor Basketbol Son Çeyrekte Yıkıldı

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim