• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
17:58
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Güçlü Kadınların Şehri Olmuştur”
17:57
Büyükşehir, Toptancılar Sitesinde Asfalt Mesaisini Gece Gündüz Sürdürüyor
17:54
Büyükşehir’in Elektrikli Araç Şarj Altyapısına Trugo’dan Büyük Övgü
17:52
7/24 Kesintisiz Mesai
17:50
Büyükşehir, Sıfır Atık Festivali’ne Damga Vurdu
17:48
Büyükşehir’den Edebiyatın Üç Ustasına Vefa Gecesi
17:47
Büyükşehir, Dulkadiroğlu Yavuz Selim Mahallesi’nde Asfalt Mesaini Durmaksızın Sürdürüyor
17:45
Büyükşehir’den Asfalt Seferberliğinde Yeni Etap; 21 Noktada Çalışma Yapılacak
17:37
Karagöl’de “Gençlik ve Aile” Buluşması; Doğayla İç İçe Unutulmaz Bir Gün
17:33
-Kahramanmaraş’ta Kaçakçılık ve Uyuşturucu Operasyonu: 3 Kişi Tutuklandı
17:30
KSÜ Fen Fakültesi Çevre Timi’nden Dünya Çevre Günü Etkinliğine Destek
17:29
Ünal Ateş: Tilkiler Köyü Birlik Olunca Nelerin Başarılabileceğini Gösteriyor
12:16
Minik Yüreklerin Kur’an Sevinci: Mustafa Sabancı 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri İçin Kur’an Merasimi Düzenlendi
12:03
GAFFARLI MAHALLESİ'NDE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENECEK
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SİYASİ
  3. Başkan Adayı Toptaş: "Onikişubat'ı Her Alanda Daha İleriye Taşıyacağız"
SİYASİ
13 Mart 2024 - 14:13

Başkan Adayı Toptaş: "Onikişubat'ı Her Alanda Daha İleriye Taşıyacağız"

SİYASİ
13 Mart 2024 - 14:13
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Başkan Adayı Toptaş: “Onikişubat’ı Her Alanda Daha İleriye Taşıyacağız”
Şeyh Edibali Bulvarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, “İnşallah hemşehrilerimizin destekleriyle 31 Mart’ta göreve geldiğimizde önceliğimiz 6 Şubat depremlerinin izlerini silmek olacak. Bunun için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini kesintisiz sürdüren AK Parti Onikişubat Belediye Başkan Adayı Hanifi Toptaş, Şeyh Edibali Bulvarı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Onikişubat ilçe teşkilatının da yer aldığı programda esnafları iş yerlerinde ziyaret eden Başkan Adayı Toptaş, bölgede vatandaşlarla da sohbet etti. Altyapıdan ulaşıma, kentsel dönüşümden, ticaret alanlarına, turizmden restorasyon çalışmalarına, sosyal yardımdan kırsal kalkınmaya tüm alanlardaki plan ve projelerini de vatandaşlarla paylaşan Toptaş, “İlçemizin her bir noktasını ayrı ayrı ziyaret ederek hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugün de teşkilatımızla birlikte Şeyh Edibali Bulvarı’nda esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledik, projelerimize dair istişarelerde bulunduk. Hemşehrilerimizin destekleriyle inşallah 31 Mart’ta göreve geldiğimizde bir plan dâhilinde tüm projelerimizi bir bir ilçemize kazandıracağız. Önceliğimiz 6 Şubat depremlerinin izlerini silmek olacak. Bunun için var gücümüzle çalışacağız. Yerinde Dönüşüm Ofisleri kuracak, Kentsel Dönüşüm Master Planı ve Yeni İmar planlarımızla ilçemizi yatay mimari ilkelerine uygun daha dirençli ve güvenli hale getireceğiz” diye konuştu.

 

Onikişubat’ın Katma Değerini Artıracağız

Başkan Adayı Hanifi Toptaş açıklamalarının devamında, “İlçemize Oto Sanayi Sitesi ve Mobilya Showroom Merkezi kurarak esnaf kümelenmesini sağlayacağız. Turizm Master Planımızla ilçemizin turizm potansiyelini ve ziyaretçi sayısını artıracağız. İlçemizin farklı noktalarında Kır Kent’ler oluşturarak yaşam alanlarını genişleteceğiz. Restorasyon ve sokak sağlıklaştırmalarımızla tarihi yapılarımızı bir bir ayağa kaldıracağız. İlçemizdeki aktif yeşil alanların sayısını ve niteliğini artıracağız. İnşallah Onikişubat’a şehrimizin en büyük kütüphanesini kazandıracağız. Gençlerimizin rahatlıkla erişebileceği, teknolojik donanımı yüksek, e-spor alanları gibi interaktif hizmetler de vereceğimiz kompleksi gençlerimize armağan etmek istiyoruz. Yine bireysel ve takım sporlarına imkân sağlayacak Çok Amaçlı Spor Tesisi’ni de ilçemize kazandırmayı hedefliyoruz” cümlelerini kaydetti.

 

Hemşehrilerimiz Kazanacak, Onikişubat Kazanacak

Hanifi Toptaş, “Sosyal belediyecilik çerçevesinde de hemşehrilerimize desteklerimizi artıracağız. Kuracağımız Aile Yaşam Merkezi ile gençlerimizin, yaşlılarımızın ve kadınlarımızın daima yanlarında olacağız. Özel gereksinimli vatandaşlarımız için ilçemize Engelsiz Yaşam Merkezi kazandıracağız. Kırsal mahallelerimize yerinde hizmet için belediyemiz bünyesinde Mobil İletişim Araçları oluşturacağız. Sokaktaki canlarımız için Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi inşa edeceğiz. Sokak hayvanları için bakım ve sahiplendirme çalışmalarımızı bu tesisimizle gerçekleştireceğiz. Çiftçi ve üreticilerimizin yanında olarak inşallah tarımsal üretimin artırılmasına katkı sağlayacağız. İnşa edeceğimiz Doğal Ürünler Pazarı ile çiftçimizin yüzü gülecek, vatandaşımız güvenle alışverişini yapacak. Hem çiftçimiz hem de hemşehrilerimiz kazanacak. Kuracağımız Bitki Üretim Tesisi’nde üreteceğimiz tohum ve fideleri kadın girişimcilerimize ücretsiz ulaştıracağız. Sağlayacağımız alım garantisiyle kadınlarımız üretecek, Onikişubat’ımız kazanacak” dedi.

2024/03/17742325691710328530.jpg
2024/03/18613200821710328526.jpg
2024/03/12399285671710328529.jpg
2024/03/15727170751710328527.jpg
2024/03/5607775601710328533.jpg
2024/03/16135666261710328532.jpg
2024/03/14757116771710328531.jpg
2024/03/3476235851710328535.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Güçlü Kadınların Şehri Olmuştur”
Başkan Görgel: “Kahramanmaraş Güçlü Kadınların Şehri Olmuştur”
Büyükşehir, Toptancılar Sitesinde Asfalt Mesaisini Gece Gündüz Sürdürüyor
Büyükşehir, Toptancılar Sitesinde Asfalt Mesaisini Gece Gündüz Sürdürüyor
Büyükşehir’in Elektrikli Araç Şarj Altyapısına Trugo’dan Büyük Övgü
Büyükşehir’in Elektrikli Araç Şarj Altyapısına Trugo’dan Büyük...
7/24 Kesintisiz Mesai
7/24 Kesintisiz Mesai
Büyükşehir, Sıfır Atık Festivali’ne Damga Vurdu
Büyükşehir, Sıfır Atık Festivali’ne Damga Vurdu
- Arıkan, “25 bin 046 kişilik stadyum yapacağız”
- Arıkan, “25 bin 046 kişilik stadyum yapacağız”

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim