Yeni Sanayi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne Anlamlı Ziyaret
BAKIRCILAR Alüminyum Ürün İmalatçıları ve Dökümcüler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Selamet Atlı ve oda üyeleri, esnaf camiasının en önemli yapı taşlarından biri olan Yeni Sanayi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Şeref Kazancı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen görüşme, esnafın geleceğine dair güçlü birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği önemli bir buluşma oldu.
Gerçekleştirilen ziyarette, Yeni Sanayi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin bugüne kadar esnafa sunduğu finansal destekler, kolaylaştırıcı uygulamalar ve özverili çalışmaları takdirle karşılandı. Özellikle üretim yapan, istihdam sağlayan ve yerel ekonominin bel kemiğini oluşturan esnaf ve sanatkârların ayakta kalmasında kooperatiflerin üstlendiği hayati role dikkat çekildi.
“Esnafın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz”
Görüşmede konuşan Oda Başkanı Selamet Atlı, esnafın yalnızca ekonomik değil, aynı zamanda sosyal bir güç olduğuna vurgu yaparak, “Kooperatiflerimiz esnafımızın zor zamanlarda nefes almasını sağlayan, üretimin ve ticaretin devamlılığı açısından vazgeçilmez kurumlardır. Yeni Sanayi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, bu sorumluluğu büyük bir özveriyle yerine getirmektedir” ifadelerini kullandı.
Atlı, esnafın menfaatini önceleyen her çalışmanın yanında olduklarını belirterek, kurumlar arası iş birliği ve dayanışmanın artarak sürmesinin, hem esnafın hem de şehir ekonomisinin güçlenmesine büyük katkı sağlayacağını dile getirdi.
Kooperatiften Selamet Atlı’ya Tam Destek
Ziyaret sırasında Kooperatif Başkanı Şeref Kazancı ve Yönetim Kurulu üyeleri de, Oda Başkanı Selamet Atlı’nın bugüne kadar esnaf için ortaya koyduğu hizmetlerden duydukları memnuniyeti açıkça ifade etti. Kazancı, “Selamet Başkanımız, esnafın sorunlarını yakından takip eden, çözüm üretme noktasında her zaman yapıcı bir duruş sergileyen bir isimdir. Kendisine önümüzdeki dönemde de tam destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Kooperatif yönetimi, oda ile birlikte yürütülecek ortak çalışmaların, esnafın finansmana erişimini kolaylaştıracağına ve üretim kapasitesini artıracağına inandıklarını vurguladı.
Birlik ve Dayanışma Vurgusu
Ziyaretin sonunda, esnafın menfaatini önceleyen bu birlik ve dayanışma ruhunun artarak devam edeceğine olan inanç dile getirildi. Başkan Selamet Atlı, misafirperverlikleri ve yapıcı yaklaşımları dolayısıyla Yeni Sanayi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şeref Kazancı ve Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.
Gerçekleştirilen bu anlamlı buluşma, esnaf ve sanatkârların geleceğine dair umutları güçlendirirken; kurumlar arası dayanışmanın, yerel ve ulusal ekonominin sürdürülebilirliği açısından ne denli önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
GÜNCEL
25 Aralık 2025 - 19:50
BAKIRCILAR VE ALÜMİNYUM SEKTÖRÜNDEN ESNAFA GÜÇLÜ DESTEK MESAJI
GÜNCEL
25 Aralık 2025 - 19:50





