• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
11:52
Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, 10. Tilkiler Köyü Festivali’nde Birlik ve Kültürel Miras Vurgusu Yaptı
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. Babasına Özlemle: Nazlı Ceylan Balduk Kurtul'un Duygusal Anısı
GÜNCEL
17 Temmuz 2024 - 11:39

Babasına Özlemle: Nazlı Ceylan Balduk Kurtul'un Duygusal Anısı

GÜNCEL
17 Temmuz 2024 - 11:39
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
Babasına Özlemle: Nazlı Ceylan Balduk Kurtul'un Duygusal Anısı
## Nazar Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, yaklaşık iki yıl önce kaybettiği babası Mehmet Balduk'u özlem ve sevgiyle andı. Ticaret ve Sanayi Odası'nda babası tarafından karşılandığı bir anıyı paylaşarak, ona olan derin sevgisini ve saygısını dile getirdi.

Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, babası Mehmet Balduk ile ilgili yazısında şunları söyledi:

"Nezaketin, asaletin, sonsuz sevgin, kocaman yüreğin, kadınlara karşı zerafetin... Nasıl da anlatıyor hepsini bu resim. İlk başarılarımdan olan TGSD Yönetim Kurulu üyeliğimde henüz 25 yaşında olan beni bir iş kadını gibi karşılamıştın, dernekle Ticaret Odası'nı ziyaret ettiğimizde... Gözlerindeki mutluluktan ve gururdan nasıl da mahcup ve sevinçle dolmuştu kalbim. Her zaman hayattaki en büyük gayem seni mutlu etmek, kendimi sana ispat etmek oldu! Başarıyı o kadar güzel takdir ederdin ki, hep başarmak gelirdi içimden."

Balduk Kurtul, babasının yokluğunun kendisi için ne kadar zor olduğunu ve onu ne kadar özlediğini de şu sözlerle ifade etti: "Başarılarımı, başarısızlıklarımı, acılarımı, sevinçlerimi, hedeflerimi, fikirlerimi paylaşamıyorum seninle ya artık, bu o kadar zor geliyor ki! 2 yıl önce tam da bu saatlerde vedalaşmıştım seninle, sabah ise sen çoktan gitmiştin, kavuşamadık... 2 yıl oldu o özlem o acı hiç dinmedi... Zaman zaman insan unutuyor tabi, yaşamın akışına kapılıyor ama içimdeki kocaman boşluk hiç geçmiyor babam... Resmini kalbime koymadan uyumuyorum ya geceleri görüyorsundur belki."

Nazlı Ceylan Balduk Kurtul, babasının kendisine ve ailesine olan sevgisini ve hatırasını yaşatmak için ellerinden geleni yaptıklarını da belirtti: "Hepimiz ayrı ayrı o kadar özlüyoruz ki seni, adının geçmediği bir gün yok! Benim tanımadığım ama senin kalbine dokunduğun birçok seveninden ne kadar hatim, ne kadar dualar geldiğini yattığın yerden hissediyorsundur. Dostlarımızdan, sevenlerimizden, hemşerilerimizden, çalışanlarımızdan Allah binlerce kez razı olsun, dualarını hiç eksik etmediler. Senin gibi babalar hiç eksik olmasın kız çocuklarının başından. Beni en çok benim gibi kız çocukları anlar biliyorum, babasından koşulsuz sevgi gören kız çocukları! İyi ki babamsın."

Nazlı Ceylan Balduk Kurtul'un bu duygusal anısı, babasının anısını yaşatmak ve onun sevgisini paylaşmak adına önemli bir mesaj taşıyor. Babasının hatırası, sadece ailesi için değil, onu tanıyan herkes için değerli bir miras olarak yaşatılmaya devam ediyor.

2024/07/5512120501721205657.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, 10. Tilkiler Köyü Festivali’nde Birlik ve Kültürel Miras Vurgusu Yaptı
Pazarcık Belediye Başkanı Haydar İkizer, 10. Tilkiler Köyü Festivali’nde...
Kahramanmaraş’ta Kamyon Devrildi: 1 Kişi Yaralandı
Kahramanmaraş’ta Kamyon Devrildi: 1 Kişi Yaralandı
Büyükşehir, Gençler ve Aileleri Karagöl’de Buluşturuyor
Büyükşehir, Gençler ve Aileleri Karagöl’de Buluşturuyor
Geleneksel III. Kadın Emeği Alışveriş Festivali Kapılarını Açtı
Geleneksel III. Kadın Emeği Alışveriş Festivali Kapılarını Açtı
YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A FAİZ YANITI: FAİZE KİLİT, BEREKETE ANAHTAR!..
YAVUZ AĞIRALİOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A FAİZ YANITI:...
Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, Şehir Protokolü ile Birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerine Katıldı
Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım, Şehir Protokolü ile Birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinliklerine Katıldı

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim