• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
11:58
“Vatandaşın huzuru ve güvenliği önceliğimizdir”
11:56
64. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal’dan, KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne Ziyaret
11:55
Sağanak Yağışın Getirdiği Olumsuzluklar Hızla Gideriliyor
11:53
Aşırı Yağış Alan Bölgelerde Yoğun Mesai
11:49
Kipaş İstiklal Basketbol Saniye Basketiyle Fenerbahçe’ye Mağlup Oldu
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. GÜNCEL
  3. AKEDAŞ'TAN Kahramanmaraş ve Adıyaman'da Yatırım Atağı
GÜNCEL
31 Temmuz 2024 - 17:36

AKEDAŞ'TAN Kahramanmaraş ve Adıyaman'da Yatırım Atağı

Kahramanmaraş ve Adıyaman’da hizmet veren AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., bölgedeki tüketicilere kesintisiz ve kaliteli enerji arzı sağlama sorumluluğunu yerine getirme hedefiyle yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

GÜNCEL
31 Temmuz 2024 - 17:36
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
AKEDAŞ’TAN Kahramanmaraş ve Adıyaman’da Yatırım Atağı

6 Şubat depremlerinin merkez üssü olan hizmet bölgesinde, depremin yol açtığı şebeke hasarlarının giderilmesinin yanı sıra, şehirlerde yaşanan toplumsal hareketlilik ve yeniden yapılanma süreci de önemli yatırım gereksinimlerini beraberinde getirdi. Bu kapsamda AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., bölgeye 2024 yılında, 2 milyar 800 milyon TL yatırım planı yaparak, enerji altyapısını güçlendirme çalışmaları gerçekleştiriyor.

 

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., Kahramanmaraş ve Adıyaman’daki tüketicilere kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sağlama misyonunu sürdürerek, bölgenin elektrik dağıtım altyapısına rekor seviyede yatırım yapıyor. Şirket, 6 Şubat depremlerinin ardından, bölgedeki şebeke hasarlarının giderilmesi için yeniden yapılanma sürecinde yatırımlarını artırarak 2024 yılı için yaklaşık 2 milyar 800 milyon TL yatırım planı yaptı. 2024 yılının ilk altı ayında, bu yatırım planının yüzde 65’i gerçekleşti.

2022 yılında yaklaşık 675 milyon TL yatırım yapan AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş., 2023 yılında bu rakamı 1 milyar TL’ye çıkarttı. Depremin ardından ortaya çıkan acil altyapı ihtiyaçlarını karşılamak ve bölgedeki enerji arz güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen bu yatırımların miktarı, 2024 yılında bir önceki yıla oranla yüzde 280 artırıldı. Bu yatırımlar hem mevcut şebekenin güçlendirilmesini hem de gelecekteki enerji talebine yanıt verecek yeni projelerin hayata geçirilmesini kapsıyor.

“HEDEFİMİZ, TÜKETİCİLERİMİZE KESİNTİSİZ ELEKTRİK HİZMETİ SUNMAK”
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İlbasan, yaşanan depremlerin tüm illerde olduğu gibi Kahramanmaraş ve Adıyaman’da da elektrik altyapısına ciddi bir hasar verdiğini söyledi. Bu hasarı hızlıca gidermenin ve daha da güçlü bir şebeke oluşturmanın sorumluluğunun bilincinde olduklarının altını çizen İlbasan, “Bu amaçla yatırımlarımızı önemli ölçüde artırdık. 2024 yılında planladığımız 2.8 milyar TL yatırımla bölgenin enerji altyapısını modernleştirmeyi, güçlendirmeyi ve tüketicilerimize hem daha kaliteli hem de kesintisiz elektrik hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Altyapı yatırımlarının yanı sıra, dijitalleşme ve teknolojiye yönelik yatırımlarımıza da devam ediyoruz. Bu sayede, arıza ve kesintilere karşı hızlı müdahale imkânı sağlayarak, tüketicilerimize daha iyi bir hizmet deneyimi sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

# akedas-tan-kahramanmaras-ve-adiyaman-da-yatirim-atagi
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
“Vatandaşın huzuru ve güvenliği önceliğimizdir”
“Vatandaşın huzuru ve güvenliği önceliğimizdir”
64. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal’dan, KSÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne Ziyaret
64. Dönem Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti MKYK Üyesi Mahir Ünal’dan,...
Sağanak Yağışın Getirdiği Olumsuzluklar Hızla Gideriliyor
Sağanak Yağışın Getirdiği Olumsuzluklar Hızla Gideriliyor
Aşırı Yağış Alan Bölgelerde Yoğun Mesai
Aşırı Yağış Alan Bölgelerde Yoğun Mesai
Kipaş İstiklal Basketbol Saniye Basketiyle Fenerbahçe’ye Mağlup Oldu
Kipaş İstiklal Basketbol Saniye Basketiyle Fenerbahçe’ye Mağlup...
İNTERNET ABONE SAYISI 94 MİLYONU GEÇTİ
İNTERNET ABONE SAYISI 94 MİLYONU GEÇTİ

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim