• Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri
Anasayfa
  • GÜNCEL
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
  • İLÇE
  • SİYASİ
  • EĞİTİM
  • SAĞLIK
  • SPOR
  • DÜNYA DİN BÖLGESEL MEDYA İNTERNET
  • Ara
SON DAKİKA:
19:25
Kahramanmaraş merkezli sahte kripto para dolandırıcılığı operasyonu: 5 tutuklama
18:07
Yangında Hayatını Kaybeden Vatandaşlar Son Yolculuğuna Uğurlandı
18:06
Dulkadiroğlu Hacı Murat Caddesi Modern Görünüme Kavuşuyor
18:04
Büyükşehir’in Aktif Yaşam Merkezi Hayata Dokunuyor
18:02
Büyükşehir’den Gerçeği Aratmayan Kurtarma Tatbikatı
18:00
Afşin Millet Bahçesi Yeni Yüzüyle Hizmete Hazırlanıyor
17:57
Büyükşehir’den Elbistan’daki 15 Mahalle Mezarlığına Kapsamlı Hizmet
17:56
Büyükşehir’den Afşin’e 3 Yeni Halı Saha, Çocuklara Yeni Oyun Alanı
17:50
TBB KENTSEL HAREKETLİLİK VE ULAŞIM KOMİSYONU MUĞLA’DA TOPLANDI
15:02
Kahramanmaraş’ta Ticari Araç Kamyona Arkadan Çarptı: 1 Yaralı
14:56
Türkoğlu’nda Birlik Beraberlik Aşuresi
13:25
GAZETECİ-ŞAİR AHMET SÜREYYA DURNA ANISINA ORTAOKULLAR ARASI ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLENDİ
13:22
BAŞKAN MEHMET AKPINAR’DAN ÖĞRENCİLERE KARNE MESAJI
Video Galeri Foto Galeri Yazarlar Üye Paneli
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
  1. Haberler
  2. SPOR
  3. 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
SPOR
19 Mayıs 2018 - 15:30
Güncelleme: 19 Mayıs 2018 - 15:33

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 81 ilde olduğu gibi Kahramanmaraş’ta da coşkuyla kutlandı. Kahramanmaraş Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından gerçekleştirilen kutlama etkinlikleri Saat 10:00 da Atatürk Anıtına çelenk Sunma Töreni İle başladı.

SPOR
19 Mayıs 2018 - 15:30
Güncelleme: 19 Mayıs 2018 - 15:33
Yorumlar
Yazdır
A
Büyüt
A
Küçült
Yorumlar
19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
Burada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı Atatürk Anıtına Çelenk Sunarak 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama etkinliklerini başlattı. Buradan 150 metrelik Şanlı Türk Bayrağı açılarak Şehir merkezinden Büyükşehir Belediye Bandosunun çaldığı marşlar eşliğinde şehir merkezinde kortej yürüyüşü yapıldı. Yürüyüş 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama gösterilerin yapılacağı Osman Sayın Spor Sayın Salonu da tamamlandı.

Osman Sayın Spor Salonunda ki Program Saat 11:00 de başladı. Programa; Kahramanmaraş Valisi Vahdettin ÖZKAN, 2.Zırhlı Tugay Komutanı Adnan KÖŞKER, İl Jandarma Komutanı J.Alb. Cafer ÖZ, Cumhuriyet Başa Savcısı İlker YAZICI,  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Onikişubat Kaymakamı Mustafa ÇEK, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK,  İl Emniyet Müdürü  Doğan İNCİ, Mülki Amirler, Kurum ve Kuruluşların temsilcileri katıldılar. Kutlama Programlarını izlemek üzere Gençlerimiz, sporcularımız, Gazilerimiz ve çok sayıda vatandaşlarımız tribünler doldurdular.

Kutlama Programı Saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Açılış konuşması gerçekleştirdi. KABAKCI Konuşmasında özetle şunları söyledi; “ Bu gün Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da tutuşturduğu kurtuluş meşalesinin Anadolu’da elden ele gönülden gönüle dolaşmasının 99. Yıl dönümü. Ogün Anadolu’nun Vatansever insanlarının selamlayan Ruhla ve duygularla sizlere hoş geldiniz diyorum. Milletimizin tüm onur gurur       ve adaletiyle Atatürk’ün rehberliğinde tarih sahnesinde bir kere daha şaha kalkışının başlangıcı 19 Mayıs’tır…. Vatanını Milletini en çok seven görevini en iyi yapandır. Sözde değil samimi özde duygularla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Silah Arkadaşlarını ve bu Vatan İçin canlarını seve seve feda eden tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyor. Bayramımızı Tebrik Ediyorum. İl Müdürü KABAKCI’nın konuşmasını ardından Gençlik Merkezi Lideri Mehmet Kahraman Bir gençlik konuşması yaptı akabinde Gençlik Merkezi üyeleri Hacer Bolat ve Fuat Kuş birer şiir okudular. Şiirlere müteakiben Sportif Gösteriler gerçekleştirildi. Bu Gösteriler seyircilerden büyük alkış topladı. Programın sonunda ise Protok üyeleri ve vatandaşlara Basın Yayın Şube Müdürlüğümüzce Hazırlanan Gençlik Spor Fotoğraf Sergisi, Gençlik Merkezimizin ürünlerini sergilediği stantlar ve Spor Şube Müdürlüğünce hazırlanan Spor branşlarına yönelik stantlar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI Misafirler Bilgiler verdi.

2709596.jpg
462690.jpg
8006168.jpg
9798645.jpg
4270571.jpg
4687680.jpg
6776085.jpg
8838426.jpg
5605916.jpg
  • YORUMLAR
adlı kullanıcıya cevap x
Son Haberler
Kahramanmaraş merkezli sahte kripto para dolandırıcılığı operasyonu: 5 tutuklama
Kahramanmaraş merkezli sahte kripto para dolandırıcılığı operasyonu:...
Yangında Hayatını Kaybeden Vatandaşlar Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yangında Hayatını Kaybeden Vatandaşlar Son Yolculuğuna Uğurlandı
Dulkadiroğlu Hacı Murat Caddesi Modern Görünüme Kavuşuyor
Dulkadiroğlu Hacı Murat Caddesi Modern Görünüme Kavuşuyor
Büyükşehir’in Aktif Yaşam Merkezi Hayata Dokunuyor
Büyükşehir’in Aktif Yaşam Merkezi Hayata Dokunuyor
Büyükşehir’den Gerçeği Aratmayan Kurtarma Tatbikatı
Büyükşehir’den Gerçeği Aratmayan Kurtarma Tatbikatı
İLK SATHİ KAPLAMA KURUÇAY’A
İLK SATHİ KAPLAMA KURUÇAY’A

Ana Sayfa
GÜNCEL
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
İLÇE
SİYASİ
EĞİTİM
SAĞLIK
SPOR
DÜNYA
DİN
BÖLGESEL
MEDYA
İNTERNET
Köşe Yazarları
Foto Galeri
Video Galeri
Vefatlar
Üye Paneli
Günün Haberleri
Arşiv
Gazete Arşivi
Hava Durumu
Gazete Manşetleri
Nöbetci Eczaneler
Namaz Vakitleri
MEDYA GAZETESİ - KahramanMaraş'ın Yerel ve Güncel Haber Siteniz
İsmet Paşa Mahallesi Azerbaycan Bulvarı Basın Evi Girişi N: 27/1 Giriş Kat N: 18 Dulkadiroğlu/KAHRAMANMARAŞ
[email protected]
0 (344) 224-3472
  • Foto Galeri
  • Video Galeri
  • Köşe Yazarları
  • Vefatlar
  • Üye Paneli
  • Günün Haberleri
  • Arşiv
  • Gazete Arşivi
  • Hava Durumu
  • Gazete Manşetleri
  • Nöbetci Eczaneler
  • Namaz Vakitleri
sanalbasin.com üyesidir

  • Rss
  • Künye
  • İletişim
  • Çerez Politikası
  • Gizlilik İlkeleri

Sitemizde bulunan yazı , video, fotoğraf ve haberlerin her hakkı saklıdır.
İzinsiz veya kaynak gösterilemeden kullanılamaz.

Yazılım: Tumeva Bilişim