Zirve'ye İş Birliği Teklifi

Niegerian Nile Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Sert Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa'yı makamında ziyaret etti. Zirve Üniversitesi ve Niegerian Nile Üniversitesinin dekanları ile birlikte ortak çalıştay düzenlendi.

Nigerian Nile Üniversitesi’nden Zirve’ye İş Birliği Teklifi

Niegerian Nile Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Sert  Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa’yı makamında ziyaret etti. Zirve Üniversitesi ve Niegerian Nile Üniversitesinin dekanları ile birlikte ortak çalıştay düzenlendi.

Zirve Üniversitesi hakkında bilgiler alan  Sert, “Zirve Üniversitesi fiziki, teknoloji ve akademik  altyapı açısından dünya üniversitesi standartlarında bir üniversite. Biz Nigerian Nile Üniversitesi olarak Zirve Üniversite ile ikili işbirliği yaptığımız için çok mutluyuz. Zirve Üniversitesi ile  hem öğrenci hem de akademik personel değişim programları uygulamak istiyoruz. Nigerian Nile Üniversitesi olarak bünyemizde özel hastanemiz mevcut. Nijerya’nın sağlık sorunlarının çözümünde etkin bir rol oynuyoruz. Bunun yanında üniversitemiz bünyesinde Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültemiz bulunmaktadır.” dedi.

Zirve Üniversite olarak Amerika Birleşik Devletleri (ABD) VE Avrupa Ülkelerindeki dünya üniversiteleri ile ikili iş birliklere her zaman hazır olduklarını dile getiren Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, “ Zirve Üniversitesi 40 farklı ülkeden birçok dünya üniversitesi ile işbirliği içinde olan ve hem öğrencilerini hem de akademik personelini geliştirmeye devam eden bir üniversite. Zirve Üniversitesi öğrencilerini en çok yurtdışına gönderen, öğrenci odaklı eğitim anlayışında öğrencilerini tam donanımlı olarak yetiştiren bir üniversite. İkili işbirliği içinde olduğumuz bir çok üniversiteyle olduğu gibi Nigerian Nile Üniversitesi ile de ortak projelerde çalışmak için anlaşma imzaladık.” şeklinde konuştu.