Zekeriya köy 105 oyla yaylalıyı yönetici seçti!

2017 yılında yapılan 208 dairelik Zekeriya köy 3 sitesi Yöneticilik seçiminde tek liste halinde girilen seçimde Mehmet Yaylalı ve ekibi 105 oyun tamamımı alarak yönetici seçildi.

Kahramanmaraş Onikişubat İlçesi Yamaçtepe mahallesi KSÜ Avşar Kampüsü karşısında yer alan Ze-Daş İnşaat tarafından 2017 yılında yapılan 208 dairelik Zekeriya köy 3 sitesi Yöneticilik seçimi gerçekleştirildi. Bilindiği gibi Apartman ve site yöneticiliği seçimlerinin Kat Mülkiyeti Kanunun 29’uncu maddesine göre, kat malikleri kurulu, yönetim planında özel bir zaman belirtilmediyse, her takvim yılının ilk ayı içinde toplanması gerekiyor.

Bu Bağlamda Onikişubat İlçesi Yamaçtepe mahallesinde Yer alan Zekeriya Köy 3 sitesi Yöneticilik seçimleri gerçekleştirildi. Gerçekleşen ve Tek Liste halinde gidilen Seçimde Mehmet Yaylalı ve ekibi 105 oyun tamamımı alarak yönetici seçildi. Yönetici Mehmet Yaylalı kendisine tam destek veren bütün Site üyelerine teşekkür ederek, “Yönetici mutlaka tapu dairesinden apartman ya da sitenin yönetim planının örneğini ve kat irtifak listesini temin etmeli, görev ve sorumluluklarını yerine getirmelidir. Hatta ana gayrimenkulün mimari projesini incelemeli ve ortak alanların durumunu kontrol etmelidir. Birçok apartman ya da sitede ortak alanlarla ilgili yaşanan problemler ancak bu kontroller sağlanarak çözülebiliyor. Binanın sigorta ettirilmesinden, bakım ve onarımına, asansörün güvenli bir şekilde işletilmesinden aidatların tahsiline, işletme projesi yapılmasından, alınan kararların yerine getirilmesine kadar tüm süreci ticari olarak kaygısız ama denk bütçe kaygılı bir yönetim modeli ile işletebilmelidir. Bizlerde bu bağlamda bu işe talip olduk ve sağ olsun Zekeriya köy 3 site sakinleri tam destek vererek bizleri yönetici seçtiler. Her bir yönetici ve ailelerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. (HABER-FOTO: YAŞAR ERİKLİ)