YÜCEL; "SIFIR SORUNDAN SIRF SORUNA GELDİK"

Türkiye'nin ekonomisinin bittiğini söyleyen İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel, 'En büyük temennimiz Allah bizi birbirimize düşürmesin.

 Ama bu gidişatımız iyi bir gidişat değil. Sıfır sorundan sırf soruna geldik. Bunların hepsini İyi Parti ile aşmış olacağız” dedi.
Kervanhan’da bir araya gelen İyi Parti teşkilatı, İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığına getirilen Av. Ahmet Çabukel’in görev teslimini yaptı.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel ve beraberinde Milletvekili Methanet Çulhaoğlu, İsmail Koncuk, Genel Merkez Genel İdare Kurulu üyeleri, disiplin kurulu üyeleri Kahramanmaraş’a gelerek sivil toplum kuruluşlarını ve kurumları ziyaret edecek.

“GEZDİĞİMİZ YERLERDE O HEYACANI GÖRÜYORUZ”
İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel; “Şu anda 30 değişik yerde tüm teşkilatla illere dağılmış durumdayız. Yerel seçimler için aday çalışmaları başladı. Yerelde ve genelde iyi adaylar seçeceğiz. Çok güzel talepler var, çok güzel insanlar var heyecanlı ve merkeze yönelik birleştirici insanlar var. Sivil toplum kuruluşlarıyla, gerekli kişilerle konuşaraktan aday göstereceğiz. Gezdiğimiz yerlerde o heyecanı gördük. Esnaflarımız kan ağlıyor, dışarıda ki itibarimiz da bitmiş durumda” dedi.

“HEDEFİMİZ BÜTÜN İLÇELERDE BAŞARI SAĞLAMAK”
İyi Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Çabukel; “Biz Kahramanmaraş’ta bir yenilik istiyoruz, bir değişim istiyoruz. Değişimin adının gençlerin olduğu, değişimin adının iyiliğin olduğu, değişimin içinde güzelliklerin olduğu ve kimsenin kimseyi kırmadığı artık insanların güldüğü bir şehir istiyoruz. İl teşkilatlarımızı kurarak hızlı bir şekilde yerel seçimlere hazırlanacağız. Hedefimiz bütün ilçelerde başarı sağlamaktır” dedi.