SEKİZ AK PARTİ ADAYLARI İL İLÇE KARIŞ KARIŞ GEZİYOR
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayları ilçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak, çalmadık kapı bırakmadan, gönül almaya, durmadan yorulmadan devam ediyorlar.
ÜNAL’IN KONUŞMASI;
Seçim çalışmaları için memleketi Kahramanmaraş’ta bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, CHP’yi yerden yere vurdu.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, seçim çalışmaları için Kahramanmaraş’ta. Bugünkü ilk durağı, öğle namazı için Mahmut Esad Coşan camii oldu. Öğle namazını burada eda eden Ünal, çıkışta minik izcilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Buradan Onikişubat seçim bürosunu ziyaret eden Mahir Ünal, basın açıklaması yaptı. Yaptığı açıklamada “eski Türkiye’de vesayetçilerin, altını çizerek söylüyorum; eski Türkiye’de vesayetçilerin siyaseti ve siyaset kurumunu itibarsızlaştıranların; siyasetçiyi, iradesini, milleti temsil hakkını pespayeleştirmek için her türlü girişimde bulunanların dönemini AK Parti bitirdiğini söyledi. Lakin Muharrem İnce gibi siyasetçilerin kafasında hala 1970’lerin Türkiye’sini olduğunu söyleyen Mahir Ünal; İnce’nin ruh sağlığından endişe ettiğini dile getirdi.
Büyük bir heyecanla seçim çalışmalarına başladıklarını ve kapı kapı dolandıklarını ifade eden Ünal “çok büyük bir teveccüh var. 16 yıldan beri Türkiye’nin sorunlarını çözen, Türkiye’nin geleceğini, milletimizin geleceğini milletimizle beraber kuran AK Parti siyaseti, AK Parti kadroları inşallah 24 Haziran günü de yüksek bir teveccühle milletimizin onayını alacak” dedi.
Kahramanmaraş’ta da seçim çalışmalarımız, büyük bir heyecanla, büyük bir coşkuyla devam ediyor. Biz bütün ilçelerimizde, merkez ilçelerimizde kapı kapı dolaşarak her bir vatandaşımızla konuşuyoruz. Gördüğümüz manzara hem Cumhurbaşkanlığı seçimleri için hem de milletvekili parlamento seçimleri için çok büyük bir coşku, çok büyük bir teveccüh var. 16 yıldan beri Türkiye’nin sorunlarını çözen, Türkiye’nin geleceğini, milletimizin geleceğini milletimizle beraber kuran Ak Parti siyaseti, Ak Parti kadroları inşallah 24 Haziran günü de yüksek bir teveccühle milletimizin onayını alacak. Aynı şekilde Cumhurbaşkanımız, yaptığımız bütün seçim ziyaretlerinde gördüğümüz, Cumhurbaşkanımıza dönük her zaman olduğu gibi çok yüksek bir teveccüh var. İnsanlarımızın söylediği önemli bir şey var. Büyük değişimi, büyük dönüşümü dünyada yaşanan belirsizliği ve Türkiye’nin önümüzdeki 10 yıl hedeflerini çok iyi bilen milletimiz bir şey söylüyor. Ne diyor? Büyük işler, büyük yatırımlar, büyük liderlik ister. Büyük işler büyük liderlerle yapılır. Şuanda Cumhurbaşkanımızın 16 yıldır Türkiye’de gerçekleştirilen bütün büyük değişimlerin, devrimlerin, dönüşümlerin mimarı olarak, ustası olarak bundan sonraki süreçte de milletimiz yine emanetini kime verecek? Yine Allah’ın izni ile Ak kadrolara, Cumhurbaşkanımıza verecek. Cumhurbaşkanımız Malatya’da bir şey söyledi. Esnaflarla bir araya geldiğinde bir şey söyledi. Dedi ki; çırağa dükkân bırakılmaz. Acemi siyasetçiye de ülke emanet edilmez. Bütün sözleri değerlendirmeleri afaki olan; herhangi bir deneyime, tecrübeye, birikime dayanmayan, adeta doldurt boşalt esas şeklinde konuşan; uzay var mı uzay ya diyen, arkasını getiremeyen, işte 4’ncü köprüyü ben yapacağım diyen, fakat gazeteci “dördüncü köprüyü nereye yapacaksınız? Dediğinde , “yav söz gelimi söylemiştim” diyen, söz gelimi konuşan, sabah söylediğinden akşam vaz geçen bir ana muhalefet Cumhurbaşkanı adayı var. Cumhurbaşkanımız ona demişti ki, genel başkanına benzeme. Ama görüyoruz ki maalesef genel başkanını da çarkçılık konusunda geçmiş durumda. Doldur boşalt, atış serbest konusunda genel başkanını geçmiş durumda. Daha da çirkini, değerli basın mensupları, Bilecik’te yaptığı konuşmada Muharrem İnce’nin kullandığı bir ifade var. O da şudur: Bütün mebusları, bütün milletvekillerini çalıcı, hırsız gibi nitelendirerek, eski Türkiye’de vesayetçilerin, altını çizerek söylüyorum; eski Türkiye’de vesayetçilerin siyaseti ve siyaset kurumunu itibarsızlaştıranların; siyasetçiyi, iradesini, milleti temsil hakkını pespayeleştirmek için her türlü girişimde bulunanların dönemini AK Parti bitirdi. Ama görüyoruz ki Muharrem İnce’nin kafasında hala 1970’lerin 80’lerin Türkiye’si var. Siyasetin itibarı AK Parti döneminde artmıştır. Siyasetçinin itibarı hamd olsun son 16 yılda artmıştır. Bizim milletin temsilcisi olarak bütün siyasetçiler muteber insanlardır.
"İNSAN ŞUNU SÖYLEMEYE UTANIR"
“Bir ayakkabı boyacısıyla konuşuyordum, ayakkabı boyacısı bana dedi ki, işte bütün mebuslar hırsızdır, dedi. Ben de ona dedim ki, birisi hariç, ben hariç dedim.” Arkadaşlar bu nasıl ifadedir. Bu nasıl bir ötekileştirmedir? Bu nasıl bir bühtandır.? Bu nasıl bir ayrımcılıktır. Bilinçaltında kendisini iyi, kendisinden başka herkesi kötü ve hırsız olarak gören bir insanın bu ülkeye katacak herhangi bir şeyi olabilir mi? Eğer bu insan; kendisini iyi ve önemli, kendisini iyi ve dürüst, bütün diğer insanları hırsız olarak görüyorsa bu insanın kafasında, aklında, zihninde, ruh sağlığında bir sorun vardır.
ÖZDEMİR KONUŞMASI;
GÜÇLÜ TÜRKİYE YOLUNDA İLK GÜNKÜ AŞKLA
Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri İlk Günkü Aşkla Çalışmalarını Sürdürüyorlar. 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Teşkilatları vatandaşların desteklerine talip olduklarını belirterek kapı kapı dolaşmaya devam ediyorlar.
Büyük ve Güçlü Türkiye Yolunda emin adımlarla çalışmalar sürdüren Kahramanmaraş Ak Parti Teşkilatları ve Milletvekili Adayları ilçelerde ve şehir merkezinde her bir vatandaşın elini sıkarak dertlerini dinliyorlar ve dualarına talip oluyorlar.
Gün içerisinde gerçekleştirilen programlar dâhilinde; Çağlayancerit İlçesinde programlarına devam eden Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, beraberinde İl Başkan Yardımcısı Necmeddin Sertpolat, İlçe Başkanı Mehmet Berk, İlçe Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki ve diğer teşkilat mensuplarıyla esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyorlar. Programına Çağlayancerit İlçe Seçim Bürosunda başlayan Milletvekili Adayı Ahmet Özdemir, burada partililerle yapılan görüşmenin ardından Esnaf ve vatandaş ziyaretine geçtiler. Helete Mahallesinde esnaf ziyaretini gerçekleştiren heyet, esnaf ve vatandaşlardan destek istediler. Ziyaretler esnasında şikayetçi oldukları konular ve memnun oldukları konular hakkında notlar alan Özdemir, konular hakkında ilgili mecralarla görüşerek vatandaşın sorunlarının çözüme ulaştırdılar. "Yolumuz uzun, bu yolda sıkıntısız bir şekilde ilerlenmesi için elimizden gelen gayreti sarfediyoruz. Çağlayancerit'li hemşehrilerimizden destek ve dualarını istiyoruz." diyen Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, vatandaşlarla görüşmenin ardından Onikişubat Belediyesinin Batıpark'ta düzenlediği İftar Programına katılmak üzere şehir merkezine hareket etti.
ÖÇAL KONUŞMASI;
27. Dönem Ak Parti Milletvekili Adayı Habibe ÖÇAL, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Dulkadiroğlu İlçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay ve teşkilat mensuplarının eşlik ettiği esnaf ziyaretinde Milletvekili Adayı Habibe Öçal yaptığı konuşmada " Esnafımızı ziyaret edip bol kazançlar diledik. Gördük ki milletimiz partimize güveniyor ve sürece tam destek verdiğini ifade ediyor. Duyduklarımızdan dolayı çok mutlu olduk. Güçlü Türkiye, güçlü başkan , güçlü meclis için tam kadro alandayız. Çalışmalarımıza ilk günkü aşkla devam edeceğiz. "dedi.
Ardından Yenişehir mahallesindeki kadınlarla bir araya gelerek mahalleliye süreçle ilgili bilgi verildi. Mahalle ziyareti esnasında konuşma yapan ÖÇAL şu ifadeleri kullandı : "Evlatlarımızın geleceğine, ümmetin geleceğine kadınlar olarak sahip çıkacağız. Liderimiz Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte ülkemiz şaha kalktı. Dünya kadar yol yapıldı ve yapılmaya devam ediliyor. Hastaneler yapıldı. Sağlık sektöründeki iyileştirmeler ülkemizi dünyanın bir çok ülkesinin önüne geçirmiştir. Bu güzelliklerden dış güçler ve emperyalistler rahatsız. Elde ettiğimiz bu kazanımları çöpe atmalarına izin vermeyeceğiz." diyerek konuşmaları sonlandırdı.
Toplantının ardından Cumartesi pazarında halk ve esnafla buluşan milletvekili adayı tezgahları dolaşarak hayırlı ve bol kazançlar dileyerek dua ve desteklerini beklediğini ifade etti.
SEZAL; KONUŞMASI
Seçim çalışmalarına Göksun ilçesinde devam eden 27.Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal, İl Başkan Yardımcısı Ufuk Ünal, Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Işık ve İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ile Göksun Ulu Camiinde kılınan öğlen namazının ardından vatandaşlar ile hasbihal ettiler. Ardından, Acı Elma, Hoğdaş,Kazandere,Aybastı ve Kırıkkilise mahallelerinde ziyaretlerde bulunan heyet 24 Haziran Seçimleri için desteklerini istediler. Mahalle ziyaretlerinin ardından ilçede bulunan Armut ve Gün aileleri'nin taziyelerine katılarak acılarını paylaştılar. Taziye ziyaretlerinin ardından Simya Okulları İftar Programına katılmak üzere Kahramanmaraş'a hareket eden Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal gösterdikleri ilgi ve alakadan ötürü Göksun ilçe teşkilatına ve vatandaşlara teşekkür ederek ilçeden ayrıldı.
GÜVENÇ KONUŞMASI;
TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Celalettin Güvenç Onikişubat Batı köylerinde seçim çalışmalarında bulundu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç Karadere, Fatmalı, Önsen, Kale, Kurtlar ve Selimiye mahallelerinde 24 Haziran için seçim çalışmalarında bulundu. Çalışmaları esnasında AK Parti il başkan yardımcısı Murat İldeniz,ilçe başkan vekili Cihangir bağrıaçık, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Kadın Kolları Teşkilatı ve Gençlik Kolları Teşkilatı eşlik etti...
Çalışmalar esnasında vatandaşların taleplerini de dinleyen GÜVENÇ ""24 Haziran seçimleri Mazlumların gür sesi, ezilenlerin gönüldaşı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan a karşı, Tüm birbirine benzemeyenlerin birleştiği bir seçim, millete hizmet etmek için bir planı, bir projesi olmayan, tek projeleri Milletin Adamını devirmek olanlarla, 16 yıldır bu ülkeyi nerelerden alıp, bugün dünyanın en büyük projelerinin yapıldığı, temellerinin atıldığı, kendi silahını, kendi tankını, kendi insansız hava araçlarını kendi öz evlatlarıyla üreten güçlü Türkiyenin Mimarı Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarının seçimidir.
24 Haziran seçimlerinden sonra, bu aziz milletin her türlü vesayetten, eski Türkiye alışkanlıklarından kurtulduğu, vatandaşın tamamen kendisinin seçtiği temsilcilerle, yeni sistemle, Cumhurbaşkanlığı sistemiyle yönetilecek. Güçlü Türkiye için Güçlü Cumhurbaşkanı, Güçlü Meclis sloganıyla çıktığımız bu yolda bir kere daha, 16 yıldır yapılan hizmetleri ve yatırımları göz önüne alarak 24 Haziranda dua ve desteklerinizi istiyoruz."" diyerek desteklerini istedi.
KILIÇ KONUŞMASI;
Seçim çalışmaları kapsamında Türkoğlu İlçesinde bulunan 26.Dönem Milletvekili ve 27.Dönem Milletvekili Adayı İmran Kılıç, beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen , İlçe Belediye Başkanı Osman Okumuş ve diğer teşkilat mensuplarıyla programa Türkoğlu Merkez Camiinde kılınan öğle namazına müteakip cami cemaati ile hasbihal ederek başladılar. Ardından Milletvekili İmran Kılıç, Türkoğlu seçim bürosunu ziyaret ederek vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini ve Türkoğlu ilçesine yapıla yatırımları anlattı.
Kılılı mahallesinde esnaf ve vatandaş ziyareti yapan KILIÇ, Kılılı taziye evini de ziyaret ederek vefat eden vatandaşımızın aile ve yakınlarının acılarını paylaştılar.
Milletvekili İmran KILIÇ ve beraberindeki heyet Türkoğlu Çakallıçullu mahallesinde vatandaşlara seçimler hakkında bilgiler aktarıldı. Türkoğlu programını burada sonlandıran heyet ardından Onikişubat İlçesi Kale ve Dulkadiroğlu İlçesi Aksu mahallelerinde taziye ziyaretinde bulundular. Taziye ziyaretlerinin ardından İftar Programı dahilinde Onikişubat Belediyesi tarafından Batıpark Spor Salona geçtiler.