Öztunç: " İttifakın adayıyım"

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Partisinde Basın toplantısı yaptı.

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, Pazarcık Belediye Başkan adayı tanıtım toplantısı için geldiği Kahramanmaraş’ta il başkanlığında basın toplantısı yaparak :” Evet Millet İtifakının adayıyım, buda şu demek Kahramanmaraş’ta iki aday var, Hayrettin Güngör, Ali Öztunç,” dedi.

    CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül, İlçe Başkanları, eski başkanlar, ile CHP Kahramanmaraş il binasına gelen CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, adaylığını ilan etti.

    Pazar günü hiç birinizi evinizden buraya getirmek istemezdik ama Vekilimizin , Belediye Başkanımızın babasının sağlık sebebi ile oldu diyen il başkanı Esat Şengül: “ Bizim tanıtım toplantımız geniş bir salonda önümüzdeki günlerde olacak,” dedi.

     Kahramanmaraş’ın meselelerine kısa kısa değinen CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç, “ Kahramanmaraş’ta seçimi ben kazanacağım bunu açık ve net söylüyorum,” diyerek sözlerine başladı.

Güngör Ev Tutmasın !

    CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztünç, “ Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Şehrimizin evladı, ancak uzun yılar Ankara da yaşayan değerli bir insan kendisini çok severim ancak bir tavsiyem: 3 ay için Kahramanmaraş’tan ev kiralamasın, evini buraya getirerek düzenini bozmasın ailesi Ankara da kendisi burada Misafirhane de veya otel de kalsın, onu severim tavsiyem budur.. Ben 31 Mart akşamı Kahramanmaraş Büyükşehir başkanı olacağım,” dedi.

    Sudan 90 bin kişi zehirlenmeyecek !..

    CHP Kahramanmaraş il binasında bir basın toplantısı yapan CHP Kahramanmaraş milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ali Öztunç: “ Babamın bir rahatsızlığı var, Pazartesi bir operasyon geçirecek, bu sebeple önceden planlanan Pazarcık aday tanıtım toplantısı için geldim.

    Bir gün önce de CHP Parti Meclisinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Milletitifakını adayı olarak ben açıklandığım için gazeteci dostlarımızı görmeden geçemezdim.. Pazar günü sizleri böyle apar topar partiye getirdiğim için çok özür dilerim, 10-15 gün içinde Kahramanmaraş 11 ilçe belediye başkan adayımızla beraber geniş katılımlı salon toplantısı ile projelerimi anlatacağım..

    Ancak gelmişken, bir iki söz etmeden de geçemeyeceğim: Benim Büyükşehir Belediye Başkanlığımda bir günde 90 bin kişi sudan zehirlenmeyecek..

    Benim belediye başkanlığımda Aksu çayı : her gün ayrı bir renk akmayacak, neye mal olursa olsun, ucu kime dokanırsa dokansın Aksu çayı ak akacak – Eskişehir Porsuk çayı gibi şehrimize güzellik katacaktır..

    350-400 Bin Oy alacağım

    Basın mensubu kerdeşlerim yazın : açık ve net söylüyorum 31 Mart 2019 akşamı Ali Öztunç’un 350/-400 bin arasında oy aldığını göreceksiniz..

    Basın Mensuplarını sorularını cevaplayan CHP Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Öztunç: “ Bakın açık ve net söylüyorum, 650 bin seçmen, 1 milyon 134 bin kişinin milletvekili olduğum gibi, 1 Nisan sabahı Kahramanmaraş ‘ın Büyükşehir Belediye Başkanı olacağım..

    Mahalli seçimlerde oy partiye verilmez adaya verilir. Ben Ak Partili, MHP’li, İyi Partili, Sadet Partili, HDP’li BBP Partili ve tüm siyasi partililerin adayı olarak çıkıyorum, seçildiğim 31 Mart 2019 akşamı parti rozetini çıkarakak Kahramanmaraş’ın adayı olacağım..

    Millet İttifakı olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı benim, buda şu demek oluyor, Kahramanmaraş’ta Ali Öztunç, Hayrettin Güngör yarışacaktır..

     Hayrettin Güngör Kahramanmaraş’ın bir evladı, uzun yıllar Ankara da devlette çeşitli görevlerde bulundu ama , Seçimi Kahramanmaraş’ta ben kazanacağım.. bu açık ve net söylüyorum ben buna inanarak geldim..

     Medya Planlaması

     Babasının rahatsızlığı sebebi ile Kahramanmaraş’tan kısa süre sonra ayrılacağını ancak 10-15 gün içinde Kahramanmaraş’a büyük bir ekiple döneceğini ifade eden Ali Öztunç: “ Kahramanmaraş Ak Partinin kalesi olarak biliniyordu artık değil, 31 Mart Akşamı bunun böyle olmadığını göstermek için büyük bir ekiple geliyorum. Kahramanmaraş’taki tüm medya ile çalışacağız, Medya planlamamız hazır , sizlerden de destek ve oy istiyorum,” dedi.

     Teleferik yapacağım

     Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un söz verip de yapamadığı projelerin hepsini ortaya çıkartıyorum, onlardan olur u olan projeleri ben yapacağım , bunlardan biri Aksu çayının temizlenmesi, ikincisi Ahirdağı – Terasa teleferik yapılmasıdır..

     Ankara da uzman bir ekip kurdum, Türkiye de CHP’li veya olmayan belediyelerdeki uzman işinin ehli kişilerle çalışmaya başladım, Kahramanmaraş’lı dan 5 yıl istiyorum, bunun için Projelerimi salon toplantısında açıklayacağım bugün söyleye bileceğim Kahramanmaraşlılardan beş yıl istiyorum..” diye konuştu.