ÖZEL SANKO OKULLARI'NIN

TEOG sınav sonuçları sonrasında yoğun bir tercih dönemi geçirdiklerini ifade eden İçbudak, Gaziantep'te Özel Sanko Liselerini tercih eden öğrenci sayısında büyük bir artış olduğunu söyledi.

ÖZEL SANKO OKULLARI’NIN ‘’TÜBİTAK OLİMPİYATLARI’’ BAŞARISI

ÖZEL SANKO FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ ÖĞRENCİSİ BÖLGE

İKİNCİSİ VE ÖZEL SANKO KOLEJİ ÖĞRENCİSİ BÖLGE ÜÇÜNCÜSÜ OLDU

Özel Sanko Okulları, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘’22. Ulusal Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı’’nda büyük başarı gösterdi.

Türkiye genelinde bölge bazında yapılan olimpiyatlarda Özel Sanko Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencilerinden Furkan Bulgur ‘’bilgisayar’’ dalında bölge ikinciliğini ve Sanko Koleji öğrencilerinden Burak Erkılıç ‘’bilgisayar’’ dalında bölge üçüncülüğünü kazandı.

Özel Sanko Liseleri Müdürü İhsan İçbudak, donanımlı laboratuvarlar, hayata hazırlama projeleri, olimpiyat - proje çalışmaları ve sınav destek programı ile hep bir adım önde olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.

TEOG sınav sonuçları sonrasında yoğun bir tercih dönemi geçirdiklerini ifade eden İçbudak, Gaziantep’te Özel Sanko Liselerini tercih eden öğrenci sayısında büyük bir artış olduğunu söyledi.

İçbudak, ‘’TÜBİTAK 22. Ulusal Bilim Olimpiyatları’’ndan derece ile dönen öğrencilerini ve emeği geçen tüm öğretmenlerini kutlayarak, başarılarının devamını diledi.