OLAN MUCA EĞİTİM MERKEZİ

OLAN MUCA EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN 'NLP VE TELKİN YÖNTEMLERİ İLE ANLAYARAK ETKİLİ VE HIZLI OKUMA' eğitimi verildi.

KAHRAMANMARAŞ`TA MUCA`YLA İLK YAŞANDI.

OLAN MUCA EĞİTİM MERKEZİ TARAFINDAN “NLP VE TELKİN YÖNTEMLERİ İLE ANLAYARAK ETKİLİ VE HIZLI OKUMA” eğitimi verildi.

Muca Eğitim Merkezi tarafından faaliyete geçen Kişisel ve Sosyal Merkezi ekibi tarafından organize edilen hızlı okuma eğitimine katılan öğrenciler okuma ve anlama oranlarını %100 arttırarak ayrıldılar.

Organizasyon hakkında bilgi veren Muca Genel Müdürü Murtaza ATAY yaptıkları organizasyon ve eğitim çalışmalarına devam edileceğini belirterek eğitimin içeriği hakkında bilgi verdi. Eğitimin adında anlaşıldığı gibi NLP ve Telkin Yöntemleri kullanılarak yapıldığı için kısa zaman da yüksek başarı, değişim ve gelişim sağladığını söyledi. 5 günlük ve toplam 20 saat süren eğitimin sonunda Velilere Bilgi verildiğini, Ödevlendirme yapılarak 21 günlük alıştırmalar sonrasında öğrencilerin kontrol eğitimine alınacağını söyledi. Veli Semineri ve kontrol çalışmaları ile toplam 24 saat olan eğitim sonucunda öğrencilerde en az 2 kat değişim garanti edildiğini söyledi.

Son olarak ATAY bu eğitimlerinin ayda 3 – 4 kez olmak üzere organize edeceklerini belirtti.

Eğitime katılan Veliler ise : “TEOG, YGS/LYS, KPSS… vb. sınavlarda çocuklarının zamanla yarıştığını artık bilmenin yetmediğini, bilginin kısa sürede aktarmanın önemli olduğunu belirterek bu eğitime çocuklarını katılmalarını sağladıklarını belirttiler. Yapılan eğitim sonundaki değişim sonrasında çocuklarımız 15-20 dakika kar edecekler ve bunu zor sorulara ayırabilecekler. Bu da çocuklarımızın rakiplerinden avantajlı konuma geçmesini sağlayacaktır. Bu konuda daha önce eğitim almak istediklerini ancak Kahramanmaraş’ta böyle bir çalışma olmadığı için göndermediklerini söyleyerek bu çalışmayı organize edenlerden, eğitimi veren uzmanımız ve Muca Eğitim Merkezi yetkililerine teşekkürlerimizi sunduklarını söylediler.”