MUHTAR ALTINTEL, "GÜZEL HİZMET VE SAYGI HERKESİN HAKKIDIR"

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi Menderes Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Yaşar Altıntel, hizmetlerin aksamadan devam etmesi ve yeni projelerin hayata geçirilmesi için yeniden muhtar adayı olduğunu söyledi.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlere sayılı günler kala Belediye Başkan Adayları gibi mahalle muhtar adayları da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı ve aynı zamanda Menderes Mahallesi Muhtarı olan Yaşar Altuntel,  mahallelinin kendisinden büyük memnuniyet duyduğunu ve görevi sürdürmesini talep ettiğini belirterek, muhtarlığın şerefli ve kutsal bir iş olduğunu söyledi. 

Yaklaşık 25 yıldan bu yana mahalleye hizmet ettiğini belirten Altuntel, geçen sürede mahallelinin kendisinden büyük memnuniyet duyduğunu ve görevi süresince mahalleli ile bir aile gibi olduklarını muhtarlığın hiçbir dönem bu kadar revaçta olmadığını içinde hizmet aşkı olmayanların bunu daha önceleri yapmasının mümkün olmadığını ancak son dönemde yapılan iyileştirmeler ile muhtarlığın kıymetlendiğini ve aday çokluğunun yaşandığını ancak mahallelinin gönlünde kendisinin taht kurduğunu buna layık olmak için daha çok çalışacağını  sürdürmesini talep ettiğini ifade etti.

Muhtarlığın şerefli ve kutsal bir iş olduğunu belirten Altuntel, muhtarlığım süresince, mahalleye hizmet getirmenin yanı sıra  garibanlara destek olmaya çalıştığını, mahallelinin sevgisini kazandığını, kimsenin kalbini kırmadığını, 31 Mart’ta da Allah nasip ederse mahalleye ve vatandaşlara hizmete devam edeceğini aktardı.