MİLLETVEKİLİ DEDEOĞLU;

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş'ın kültür ve sanatını elbirliğiyle tanıtmaya devam edeceklerini belirterek, 'Kahramanmaraş'ın güzelliklerini her yere taşıyacağız' dedi.

ETİMESGUT’TA KAHRAMANMARAŞ RÜZGÂRI ESTİ…

DEDEOĞLU, KAHRAMANMARAŞ’IN GÜZELLİKLERİNİ HER YERE TAŞIYACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş’ın kültür ve sanatını elbirliğiyle tanıtmaya devam edeceklerini belirterek, “Kahramanmaraş’ın güzelliklerini her yere taşıyacağız” dedi.

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Etimesgut Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’ne katıldı. Festivalde, Kahramanmaraş folklor ekibi bir gösteri sergiledi. Yöresel kıyafetlerle sergilenen folklor gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.

Ayrıca festivalde, Kahramanmaraş yerel ürünlerinin bulunduğu bir de stant yer aldı. Böylece Kahramanmaraş’ın yerel ürünleri hem Etimesgut halkına hem de yurtdışından katılan çok sayıda ülkeye tanıtıldı.

Etimesgut Belediyesi 11. Uluslararası Anadolu Günleri Kültür ve Sanat Festivali’nde konuşan MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, uluslararası festivallerin dostluk ve akrabalık bağlarını geliştirme ve ülkelerarası kültürleri tanıma bakımından büyük önem taşıdığını belirterek, bu tip organizasyonların her ilde yaygınlaştırılarak, sürmesi gerektiğini vurguladı.

Kahramanmaraş’ın kültür ve sanatının tanıtılması konusunda belediye olarak katkı sağlayan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’e de teşekkür eden MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu, konuşmasında Kahramanmaraş’ın güzelliklerini her yere taşımaya devam edeceklerini vurguladı.

Sanatçı Alişan’ın da sahne aldığı festivalde MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu ve Kahramanmaraş ve İlçeleri Kültür Derneği Başkanı Abdurrahman Köroğlu, Etimesgut belediye Başkanı Enver Demirel’e günün anısına ceviz oymalı bir sandık hediye etti.