MİLLETE HİZMET YOLUNDA KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM

SEÇİME AZ BİR SÜRE KALA KAHRAMANMARAŞ AK PARTİ MİLLETVEKİL ADAYLARI İLÇELERDE HIZ KESMEDEN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYOR

27. Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, Dulkadiroğlu İlçesinde seçim çalışmalarına devam ediyor.

Sabah saatlerinden itibaren seçim çalışmalarına esnaf ve mahalle ziyaretleriyle devam eden Özdemir, İl Başkan Yardımcısı Cüneyt Doğan, Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, İl ve ilçe yönetim kurulu Üyeleri eşliğinde Dulkadiroğlu Seçim Bürosundan hareketle Yeni Sanayi Sitesinde Bulunan esnafları ziyaret ettiler. Akşam saatlerine kadar Sanayi esnafıyla görüşen Mv. Adayı Özdemir, 24 Haziran seçimlerinde Millete Hizmet Yolunda Kutlu Yürüyüşe Devam eden Ak Partiye ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek ve dua talebinde bulundu.

Sanayi esnaflarının ziyaretinin ardından düğün törenine katılan heyet, yeni evlenen çifte mutlu bir ömür temenniyle salondan ayrıldılar.

Özdemir programına Kanuni ve Namık Kemal mahallelerindeki mahalle toplantılarıyla devam ederek vatandaşların sorunlarını dinledi ve desteklerini istedi.

 

 

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı İmran Kılıç seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Mv. Adayı Kılıç, beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe seçim bürosundan hareketle Küçük Sanayi sitesi esnaflarını ziyaret ettiler. Akşam saatlerine kadar sanayi esnafı ziyaretlerinde bulunan heyet 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan seçimde İstikrarın devamı ve İstikbalin aydınlığı için dua ve destek talebinde bulundular.

Sanayi esnaflarına ziyaretin ardından seçim bürosuna dönen Mv. Adayı İmran Kılıç, burada bulunan vatandaşlarla hasbihal ederek program dahilinde mahalle ve ev ziyaretlerinde bulunmak üzere seçim bürosundan ayrıldılar. Heyet, geç saatlere kadar süren ziyaretlerde, vatandaşların gösterdikleri teveccühle mutlu olduklarını belirterek halka verilen hizmetin sonucunun tebessümle ve desteklerle karşılığını almak Ak Parti olarak bizlere daha çok çalışma gücü ve azmi kazandırıyor diyerek vatandaşlara teşekkürlerini ilettiler.

 

Nurhak ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren 27.Dönem Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Türk İslam Karakoç, beraberinde Nurhak İlçe Başkanı Mehmet İnan ve İlçe teşkilatı ile ilçe binasından hareketle Nurhak Merkez'de mahalle ve ev ziyaretinde bulundular. Ardından Kullar mahallesinde vatandaşla buluşan heyet Pazar günü yapılacak olan seçimde desteklerini istediler. Tatlar Mahallesinde hasta ziyareti ve ev toplantısında vatandaşların talep ve dileklerini not alan Mv. Adayı Türk İslam Karakoç çözüm odaklı olarak Büyükşehir Belediyesi ve diğer Kurumlarla iletişime geçerek sorunları anında çözüme ulaştırmak için çalışmalarda bulundular.