MARAŞGÜCÜSPOR'DAN FARKLI GALİBİYET

Erzincan Ülkü Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmanın hakem triosu şu şekildeydi. KEMAL BAYTEKİN(Hakem) SUZAN KAHRAMAN(1. Yardımcı Hakem) YASİN YAYLA(2. Yardımcı Hakem)

MARAŞGÜCÜSPOR DEPLASMANDA ERZİNCAN'I DAĞITTI! 4-1

MARAŞGÜCÜSPOR’UMUZ KADINLAR 3.LİGİNDE ÇIKTIĞI ERZİNCAN GENÇLERGÜCÜ SPOR MÜSABAKASINDAN 4-1 GALİP AYRILDI.

Erzincan Ülkü Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmanın hakem triosu şu şekildeydi. KEMAL BAYTEKİN(Hakem)  SUZAN KAHRAMAN(1. Yardımcı Hakem)  YASİN YAYLA(2. Yardımcı Hakem)

Maraşgücüsporumuz Kontrollü başladığı maçta kaptan Mislina ile 19.dakikada 1-0 öne geçti.Daha sonra Esra Çalışkan’ın 42.dakika da attığı aşırtma golüyle 2-0 öne geçti ve ilk yarı bu şekilde tamamlandı.Skor 2-0.

İkinci yarı sayısız gol pozisyonlarından yararlanamayan ekibimiz klasik yediği serbest vuruş gollerinden bir tane daha Sinem YAMAN’ın ayağından yedik skor 2-1’e geldi.

Golden sonra Kaptan Mislina’nın 60. ve 80. dk attığı gollerle müsabakadan temsilcimiz 4-1 galip ayrıldı. Mislina GÖZÜKARA yaptığı Hacktrik ile göz kamaştırdı ve milli takıma göz kırptı.Maraşgücüspor Bu hafta lider Diyarbakır BŞB Spor'u  konuk edecek.

Maraşgücü Kulüp Başkanı Mustafa Dağlı, “ Kızlarımın azmi bu skoru yakalamamızı sağladı. Baştan beri alt yapıya önem veren bir kulübüz bunun meyvesini alıyoruz. Dilerim Diyarbakır BŞB Maçından galip ayrılan taraf biz oluruz ve şampiyonluk yolunda başarıya ulaşırız. MARAŞGÜCÜSPOR Kulübüne Desteklerinden Dolayı Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY Bey'e ve Oniki Şubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK Bey'e Büyükşehir Belediye Başkanı M.Fatih ERKOÇ'A VE AKPARTİ K.MARAŞ Millet Vekili Sevde Beyazıt KAÇAR'A teşekkür ederim" dedi.