KSÜ HABERLERİ (3)

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü Ziyaret Etti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’ü ziyaret etti.

KSÜ Göksun Arslanbey Yerleşkesi ve Afşin Mahzuni Şerif Yerleşkesinde düzenlenen çeşitli programlara katılmak üzere Kahramanmaraş’ın kuzeyinde yer alan ilçelere ziyaret gerçekleştiren Rektör Can, gezi kapsamında Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz’le de bir araya gelerek bir süre görüştü.

Ziyaret kapsamında Elbistan Belediyesi ve üniversitemiz arasında yürütülecek potansiyel işbirliği konuları ele alındı. Bölgede gerçekleştirilen eğitim-öğretim faaliyetlerine verdiği destekler için Başkan Gürbüz’e teşekkürlerini ifade eden Rektör Can, üniversite olarak Elbistan Belediyesi ile yürütülecek projelere üniversite imkanları ölçüsünde her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Sıcak ve samimi bir havada geçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz de, Elbistan Belediyesi olarak KSÜ ile işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

Görüşme kapsamında üniversite öğrencilerine daha iyi eğitim olanakları sağlanması için kurumlararası işbirliği kültürünün arttırılması vurgusu yapılarak, karşılıklı olarak bu manada yürütülecek projelere destek verilmesi yönünde ortak açıklama yapıldı.

 

 

Üniversitemiz Yönetim Kurulu Göksun’da Toplandı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısını Göksun Arslanbey Yerleşkesinde gerçekleştirdi.

Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can başkanlığındaki KSÜ Yönetim Kurulu Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Göksun Meslek Yüksekokulunun bulunduğu Göksun Arslanbey Yerleşkesinde toplanarak üniversite gündemdeki konuları görüştü.

Göksun’da gerçekleştirilen toplantı vesilesiyle Rektör can ve üniversite üst yönetimi Göksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Göksun Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile bir araya geldi. Yerleşkenin mevcut durumunu yerinde görerek incelemelerde bulunan Rektör Can, yüksekokul yönetiminden fiziki şartlar ve yürütülen akademik çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Öğrencilerle de sohbet eden üniversite yönetimi, öğrencilerin memnuniyet ve beklentilerini dinledi.

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can Göksun Arslanbey Yerleşkesindeki programının ardından Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın’ı Başkanlık Makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Görüşme kapsamında KSÜ ve Göksun Belediyesi arasında yürütülebilecek potansiyel işbirliği konuları ele alındı.

Rektör Can, Göksun’da eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürenGöksun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Göksun Meslek Yüksekokuluna verdiği destekler için Başkan Güven’e teşekkürlerini ifade etti.

Üniversite üst yönetiminin de hazır bulunduğu ziyaret kapsamında Göksun Arslanbey Yerleşkesinin genişletilmesi için alternatif alanlara ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Rektör Can ve Başkan Aydın önümüzdeki günlerde bir araya gelerek yerleşkenin olası genişleme alanlarını yerinde inceleyecek.

 

 

 

Üniversitemiz Senatosu Haftalık Olağan Toplantısını Afşin’de Gerçekleştirdi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Senatosu haftalık olağan toplantısını Afşin Âşık Mahzuni Şerif Yerleşkesinde gerçekleştirdi.

Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can başkanlığındaki KSÜ Senatosu Afşin Sağlık Yüksekokulu ve Afşin Meslek Yüksekokulunun bulunduğu Afşin Âşık Mahzuni Şerif Yerleşkesinde toplanarak üniversite gündemdeki konuları görüştü.

Afşin’de gerçekleştirilen toplantı vesilesiyle Rektör can ve üniversite üst yönetimi Afşin Sağlık Yüksekokulu ve Afşin Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli ile bir araya geldi.Yerleşkenin mevcut durumunu yerinde görerek incelemelerde bulunan Rektör Can, yüksekokul yönetiminden fiziki şartlar ve yürütülen akademik çalışmalara ilişkin bilgi aldı.Öğrencilerle de sohbet eden üniversite yönetimi, öğrencilerin memnuniyet ve beklentilerini dinledi.

KSÜ Senatosu Afşin ziyareti kapsamında Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven’in ev sahipliğinde Afşin Hanımlar Kültür ve Spor Merkezinde verilen öğlen yemeğine katıldı. Yemekte Afşin Belediyesi ile yürütülebilecek potansiyel işbirliği konuları ele alındı.

Rektör Prof. Dr. Niyazi Can yemek programının ardından Başkan Mehmet Fatih Güven’i Başkanlık Makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Rektör Can, Afşin’de eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdüren Afşin Sağlık Yüksekokulu ve Afşin Meslek Yüksekokuluna verdiği destekler için Başkan Güven’e teşekkürlerini ifade etti.