KSÜ HABERLERİ (3)

Prof. Dr. Kadir Saltalı KSÜ Rektör Yardımcılığına Atandı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Saltalı Rektör Yardımcılığına atandı.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcılığı görevine Ziraat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Kadir Saltalı’yı atadı. Kendisini bu göreve layık gören Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a teşekkürlerini ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kadir Saltalı, “KSÜ yönetimi olarak bütün çalışanlarımızla birlikte üniversitemiz bünyesinde çalışma barışını daha da güçlendirerek büyüyen, gelişen, üreten Kahramanmaraş’ımıza ve ülkemize katma değer sağlayan üniversiteyi birlikte inşa edeceğiz.” dedi.

 

 

KSÜ Rektör Yardımcılığına Prof. Dr. Zekeriya Pak Atandı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zekeriya Pak Rektör Yardımcılığına atandı.

KSÜ Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcılığı görevine İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Zekeriya Pak’ı atadı. Kendisini bu göreve layık gören Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a teşekkürlerini ifade eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zekeriya Pak, “Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirerek her alanda büyüyen ve gelişen bir üniversite olmak için çalışacağız. İdari görevler bayrak yarışı gibidir. İnşallah devraldığımız bayrağı daha ileri noktalara taşıyacağız.” dedi.

 

 

KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi, Yaşlılar Haftasını Konserle Kutladı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı akademik, idari personeli ve öğrencileri ile birlikte Şehit Hakan Duyğal Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde yaşlılarla bir araya geldi.

Programda Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı, yaşlılarımızın Regaib Kandilini kutlayarak onlara sağlıklı ömürler diledi. Dekan Özkarcı konuşmasında “Büyüklerimiz her zaman başımızın tacı olmuş, olmaya da devam edecektir. Onları devamlı ziyaret ederek hayır dualarını almamız gerekir.” dedi

 Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü öğretim üyeleri birbirinden güzel türkü, şarkı ve dualarla programa renk katarken, kısa bir zaman diliminde de olsa yaşlılarımızın gönlünü alıp onların hoşça vakit geçirmelerini sağladılar. Kurum yöneticileri ile yaşlılarımız, bu ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini ifade ettiler.