KÖRFEZ TRABZON KÖPRÜBAŞI ARPALI KÖYÜ SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN, KÖRFEZ ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI YAHYA ÖZTÜRK'Ü ZİYARET ETTİ

     Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak, Körfez ilçemizdeki kamu ve özel kuruluşları ziyaretlerimiz kapsamında Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Yahya Öztürk’ü de ziyaret ettik. Ziyarete ilişkin açıklama yapan Dernek Başkanı Orman Endüstri Mühendisi Rasim KIRVELİ; Esnafımızın kalbi olan, Körfez Esnaf ve Sanatkarlar Odası her zaman esnaf için her türlü olumlu çalışmalarda elini taşın altına soktuğuna bizzat şahit olduğumuz bir kurumdur. Bu kurumun başındaki Trabzonlu hemşerimiz Yahya Öztürk’e de esnaf için yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Bizim üyelerimiz arasında esnaf olan arkadaşlarımızda mevcuttur. Her türlü sorunlarını başkanımıza ilettiğimizde hemen yardımcı olmaktadır.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahya Öztürk ise; Körfez ilçemizin en aktif derneklerinin başında gelen derneklerden biri olarak Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Derneği gelmektedir. Son zamanlarda kamu kurumlarını ziyaretleriyle dikkat çeken bu dernek, hertürlü işbirliği içinde olduğunu bizlere herdaim bildirmektedir. Dernek Başkanı Rasim KIRVELİ ye ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bizler kurum olarak herdaim elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız.