KIZILAY RESMİ AÇIKLAMA YAPTI

AHMET ÖZDEMİR Mİ, ÖZTÜRK MÜ? -başlıklı habere Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesine ait resmi instagram olduğu söylenilen hesaptan açıklama yapıldı.

Haberimiz içeriğinde paylaşılan resimde de görüldüğü gibi Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Dr. Kerem KINIK'ın da takip ettiği ve bilgilerinde Türk Kızılayı K.Maraş resmi instagram hesabıdır yazısı olan kizilay.46 isimli instagram hesabında paylaşılan bir resimde "Sayın Vekilimiz Ahmet öztürk ile Aile ve mahalle ziyaretlerimiz Türk Kızılayı K.Maraş şubesi" -yazılı bir paylaşım yapılmıştı. 

Türk Kızılayı Kahramanmaraş Şubesine ait resmi instagram olduğu söylenilen hesaptan 02:18'de açıklama yapıldı. 

İlgili Açıklamada "Türk Kızılay Kahramanmaraş şube Başkanlığı isnat edilen haberle ilgili açıklama gereği duyulmuştur İlgili sayfa ile Türk Kızılay Kahramanmaraş şube başkanlığının hiçbir ilgisi yoktur. Tamamen karalama ve yanlış anlaşılmalara meyil için oluşturulmuştur. Bilgilerinize" - denildi.

İlgili Sayfanın açıklama yapılan saatlerde instagramda kapatılması ve sayfada  Türk Kızılayı K.Maraş resmi instagram hesabıdır yazması ve  Türk Kızılay Derneği Genel Başkanı Dr. Kerem KINIK'ın da hesabı takip etmesi akıllarda soru işareti olarak kalsa da, Türk Kızılay Kahramanmaraş Şube Başkanlığının ivedi şekilde açıklama gereği duyması, Kızılay gibi bir kuruma yakışır tavır olmuştur.