Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kariyer Fuarı 2019

Üniversitemizde Bahar şenlikleri ile birlikte Öğrenci / Kamu ve Özel Sektör Buluşmasını sağlamak amacıyla KSÜ Kariyer Fuarı düzenlenecektir.

29 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 09.30’da KSÜ İİBF otopark alanında açılışı gerçekleştirilecek olan KSÜ Kariyer Fuarı’nın öğrencilerimizin kariyer planlamalarına büyük katkı sağlaması ve yeni iş fırsatları oluşturması hedeflenmektedir. Bu fuarda Kamu ve Özel Sektör kurum ve kuruluşlarının sadece istihdam imkanlarına ilişkin değil, aynı zamanda çalıştırdıkları personel türleri ve bu personellerden hangi nitelikleri beklediklerine ilişkin olarak tanıtım faaliyetlerinde bulunmaları da beklenmektedir. Bu etkinliklerde kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşları kendileri ve faaliyetleri ile ilgili tanıtım çalışmalarında bulunurken, öğrencilerimizin de kendilerinden nelerin beklendiği konusunda bilgi sahibi olmaları amaçlanmaktadır.

KSÜ Kariyer Fuarına katılan kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşları gelecekteki istihdam planlamalarında yer alabilecek öğrencilerimizi tanıyacak ve bu öğrencilere kendilerini tanıtabileceklerdir. KSÜ Kariyer Fuarında üniversitemizin eğitim-öğretim birimleri de stand açacak olup, bu birimlerimizin akademik personelleri de birimleri ile ilgili bilgilendirme ve tanıtım faaliyetlerinde bulunacaktır. Fuara katılacak olan Kamu ve Özel sektör kurum ve kuruluşlarının, eğitim-öğretim birimlerimizin faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olması ve aynı zamanda birimlerimizin akademik personelleriyle de görüş alışverişi ve işbirliği yapma imkanları söz konusu olacaktır.