Kahramanmaraş Özel Öğretim Kurumları Derneği KÖKDER

Kahramanmaraş 'taki özel okul ve Kursların üye olduğu KÖKDER Kahramanmaraş Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı İbrahim Gülsu , Şubat ayı toplantısını Ayyıldız Koleji müdürü Mehmet Gül beyin ev sahipliğinde yapıyoruz ,' dedi.

KÖKDER yönetim kurulu üyeleri önceki gün akşam saat 18 30 da Şubat Ayı olağan toplantısı için Ayyıldız Kolejine bir araya geldi.

     Açılış konuşmasını yapan ev sahibi Mehmet Gül :” Ayyıldız Koleji olarak bugün iki okulumuzla Kahramanmaraş Eğitim sistemine destek veriyorum..

     Kahramanmaraş’taki özel okullarımız, kurs merkezlerimiz eğitim sistemi içinde ilimiz öğrencilerine katkı sunmakta bu sebeple KÖKDER olarak güç birliği yaparak daha güzel günlerde hizmet vermeye çalışıyoruz dedi..

      KÖKDER Başkanı İbrahim Gülsu ise : Dernek olarak her ay bir kurumda toplantı yaparak genel meselelerimiz görüşmekteyiz.. Bununla birlikte Kahramanmaraş için ne yapabilirizi konuşuyoruz, katılım sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum..

     İbrahim Gülsu : Bugün gündemimiz  KSÜ’de Ortak TYT&LGS yapılması.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü Atölye talebindeki son durum değerlendirmek ve ne yapa bilirimizi konuşmalıyız..

     Sevgili arkadşlarım: eksik evrakları olanlar var onlarda bir an önce tamamlarsa : KÖKDER ailesi adına Üst Düzey yöneticilerin ziyareti ve kurumsal sorunlarımızın dile getirilmesi için çalışmamız gerekiyor..

     2020 yılı için : Özel okullardaki fiyatları ve bursluluk sınavı indirim oranlarının değerlendirilmesi

     Kahramanmaraş’taki Özel öğretim kurslarının faaliyetlerinin durum bilgisi almamız..

     Spor faaliyeti olarak: Özel öğretim ve özel okul öğretmenlerinin kendi aralarında futbol turnuvası

      Kahramanmaraş ta 2020-21 yılı için  Yeni açılacak olan özel okul ve kurslar hakkında genel değerlendirmelerini yaparak, yenilikleri üyelerimizle paylaşmalıyız,” dedi.

      KÖKDER bir üyelerine ev sahipliği yapan Ayyıldız Koleji  Müdürü Mehmet Gül ise : “ Türkiye’nin değişik illerinde eğitim faaliyetlerinde bulunan Ayyıldız Eğitim Kurumları 2013 yılında Kahramanmaraş ilinde özel Sağlık meslek lisesi olarak faaliyete başladı

2016 yılında bünyesine ortaokul ve Anadolu lisesi katarak büyümesini sürdürdü.Halen Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçerinde 2 kampüsle eğitim hayatına devam ediyor.

Ayyıldız okulları Eğitim Direktörü Mehmet GÜL: Hedeflerinin erdemli nesiller yetiştirmek olduğunu, bu çerçevede Kahramanmaraş Eğitimine hizmet etmek için bu çerçevede faaliyetlerine devam edeceğini söyledi.

     Özel okul ve Kurs Müdürlerimize hoş geldiniz diyorum, sizleri kurumumuzda ağırlamak bizlere onur verdi.” Dedi.

     KÖKDER yönetim kurulu gündem deki maddeleri görüşerek karara bağladı.